Europa

Croatia Atractii

Armonia unica de frumuseti naturale
Ce ai de vizitat in Croatia

Dubrovnik

Fostul Ragusa (Raguza) port si statiune turistica la Marea Adriatica si-a schimbat numele in Dubrovnik in anul 1918. In timpul conflictelor militare din 1991 mare parte a orasului vechi a suferit pagube majore. Odata cu restabilirea pacii in zona au inceput si lucrarile de reconstructie, respectand... [ Citeste tot ] Fostul Ragusa (Raguza) port si statiune turistica la Marea Adriatica si-a schimbat numele in Dubrovnik in anul 1918. In timpul conflictelor militare din 1991 mare parte a orasului vechi a suferit pagube majore. Odata cu restabilirea pacii in zona au inceput si lucrarile de reconstructie, respectand regulile UNESCO, astfel incat, astazi, Orasul Vechi sa fie refacut in stilul clasic. Vechiul Oras ofera numeroase atractii ce nu trebuiesc ratate, cum ar fi Palatul Rectorului sau Zidurile Dubrovnikului, fortificatiile ce inconjoara Vechiul Oras, cu Turnul Minceta dominand partea de Nord - Vest, iar Fortareata Sfantul Ioan protejand intrarea in port. De asemenea, nu trebuie ignorate atractiile naturale, plajele din zona fiind unele dintre cele mai splendide de pe coasta Croatiei.  [ Ascunde ]

Zagreb

Capitala vibranta a Croatiei te cucereste imediat prin atmosfera, istorie si cultura. Desi de multe ori este ignorat de turisti in favoarea coastei Adriaticii, Zagreb este ca un mic labirint intesat, la fiecare colt, de surprize arhitecturale, gastronomice, panoramice. Exploreaza-i, la pas, centrul... [ Citeste tot ] Capitala vibranta a Croatiei te cucereste imediat prin atmosfera, istorie si cultura. Desi de multe ori este ignorat de turisti in favoarea coastei Adriaticii, Zagreb este ca un mic labirint intesat, la fiecare colt, de surprize arhitecturale, gastronomice, panoramice. Exploreaza-i, la pas, centrul istoric - vei ramane uimit de amalgamul vizual. Chiar daca cele mai reprezentative sunt acoperisul colorat al Bisericii St Mark si cele doua turnuri ale Catedralei din Zagreb, vei recunoaste stilul clasic austro-ungara, dar si structurile gri, socialiste. Odihneste-te la terase, unde cafeaua este venerata, facand parte din cultura croata, ca un mix intre influente turcesti, austriece si, mai ales, italiene. Seara, orasul capata o vibratie deosebita, relaxanta, ce te invita sa te bucuri de mancare locala, dar si de berea artizanala si vinurile apreciate in toata regiunea. Aloca timp si muzeelor, toate organizate la nivel inalt, moderne, iar unele au tematici nemaiintalnite, ca Museum of Broken Relationships (Muzeul Despartirilor).  [ Ascunde ]

Croatia – atat de neasteptat de frumoasa!

Nici nu stiu cum sa incep sa scriu despre Croatia. Nu a fost niciodata pe lista tarilor in care vreau sa ajung, nu stiam foarte multe despre aceasta tarisoara decat ca nu are plaje cu nisip, nu mi-am dorit niciodata asa, cu tot sufletul, sa ajung in ... Vezi testimonial

Impresii Dubrovnik - septembrie 2021

Nicu ne-a trimis cateva fotografii din sejurul petrecut in pitorescul oras Dubrovnik, Croatia. Vezi testimonial

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia