Cipru Descopera

Punctul in care cultura a trei continente se intersecteaza
Descopera Cipru - Punctul in care cultura a trei continente se intersecteaza
Circuite
Circuite
1

Stat insular in Marea Mediterana, Cipru a fost, rand pe rand, sub dominatie asiriana, egipteana, persana, romana, bizantina, in secolul al XII-lea fiind ocupata de cruciati, mai apoi de venetieni, imperiile Otoman si Britanic. Pana in 1960 cand obtine independenta. Considerata a treia cea mai mare si mai populata insula din Mediterana, Cipru se afla la est de Grecia, la sud de Turcia si la vest de Siria si Liban, fiind un punct de intersectie al culturilor europene, africane si asiatice. Destinatie turistica importanta, Cipru este stat membru al Uniunii Europene, adoptand moneda comunitara in 2008. Insulele Akrotiri si Dhekelia sunt Teritoriu Britanic de peste mari, iar circa o treime din teritoriul insulei (partea de nord - est), dupa conflictul din 1974 s-a autodeclarat Republica Turca a Ciprului de Nord (recunoscuta doar de Turcia) in 1983. Cu o clima mediteraneana, moderata de curentii marini, Cipru este o atractie pentru iubitorii de soare si mare, dar si de amatorii de istorie ce gasesc aici situri arheologice si muzee. Cateva dintre atractiile insulei sunt: situl arheologic din Paphos, Palatul Venetian, Poarta Famagusta, Muzeul Bizantin, Biserica Profetului Ilie, Teatrul Municipal, Muzeul si situl istoric Marion, Muzeul Arheologic, Casa Dionysos, Mormintele Regilor, Acropola si Odeonul.

Oferte speciale Reduceri

images/product/b120dae3-a919-4301-b182-b87b4764541a/b12357ef34ca8dd6699e5d821afb3ce4/original_3.jpg
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

1190 € / pers.
Exploreaza

Circuit de grup - Essential Cipru - 8 zile

Incepand de la:

1190 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Circuit de grup - Essential Cipru - 8 zile
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

1190 € / pers.
Exploreaza

Cipru Vacante

images/product/b120dae3-a919-4301-b182-b87b4764541a/b12357ef34ca8dd6699e5d821afb3ce4/original_3.jpg
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

1190 € / pers.
Exploreaza

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!