America Latina

Chile Recomandarile Eturia

O poveste despre emotii marete
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

In Puerto Varas luati cina la Casa Valdes. Incercati un caldo de congrio sau un caldo de pescado.
In Torres del Paine alegeti un tur calare plecand de la Hosteria Las Torres.
Inainte de pleca din Santiago urca-te intr-un taxi si mergi la Pueblito los Dominicos. Este un centru in aer liber cu zeci de magazine de suveniruri de unde vei putea transforma in palpabil amintirile din Chile.
In Puerto Natales alege pentru cina un cordero a la Jorge la Parillada Don Jorge apoi iti recomand sa bei o bere artizanala la Baguales Brewery.
Viziteaza una din cramele din Colhagua Valley. Iti recomand Anakena Winery.
In Santiago, petrece o seara in Barrio Bellavista.
Daca nu ai haine potrivite pentru Patagonia poti sa mergi intr-un mall in Santiago. Acolo primesti si consultanta si ai de unde alege iar preturile sunt ceva mai mici decat in Romania.
In Puerto Varas ia-ti o excursie care sa includa Lacul Todos los Santos si Osorno. Serveste pranzul sus pe vulcan; iti recomand un somon la gratar.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!