Despre Cehia

Eturia - Agentie de turism

Despre Cehia

Cehia este invaluita permanent de istorie. In Praga amestecul de stiluri arhitecturale si maretia lor estetica te va surprinde la tot pasul.


Cehia este situata in Europa Central – Estica, avand un relief predominant de podis structurat pe vechiul podis al Boemiei care este marcat de Muntii Metaliferi - 1.244 m in partea de nord vest, Padurea Ceha si Sumava in sud-vest (la granita cu Germania), Colinele Ceho Morave - 837 m spre sud-est catre Depresiunea Morava si Muntii Krkonose si Jeseniky - 1.602 m la granita cu Polonia, toate acestea conturand un teritoriu cu peisaje deosebit de atractive. In sudul Podisului Cehiei, pe raul Vltava si afluentii acestuia se afla lacuri de interes turistic (Lacul Lipen), iar raurile Elba, Vltava, Morava si Oder ofera conditii pentru ambarcatiuni turistice si de agreement.
De cele mai multe ori Cehia se identifica cu Praga, Vltava, cristalurile de Bohemia, Karlovy Vary si castelele medievale. Majoritatea turistilor care viziteaza Cehia vor sa vada in primul rand capitala Praga - oras cosmopolit, cunoscut pentru sarmul si frumusetea vechilor constructii si monumente.
Am fost acolo....
HARDIK
Specialist Cehia HARDIK
DANIELA
Specialist Cehia DANIELA
SORIN
Specialist Cehia SORIN
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Raluca

031.9998

office@eturia.ro

Oferte de vacanta Cehia Cartierul Evreiesc
 
Oferte de vacanta Cehia Piata Wenceslas
 
Viza

Fast Facts

Nume: Republica Cehia
Capitala: Praga
Asezare: situata in zona centrala a Europei, intre Germania, Polonia, Slovacia si Austria
Moneda: coroana - CZK
Fus orar: UTC +1 / UTC +2

When to go Cehia

Temperatura medie
Ianuarie   1 oC
Februarie   4 oC
Martie   9 oC
Aprilie   14 oC
Mai   19 oC
Iunie   23 oC
Iulie   24 oC
August   24 oC
Septembrie   20 oC
Octombrie   14 oC
Noiembrie   7 oC
Decembrie   3 oC
Clima este temperat continentala, cu veri racoroase si ierni reci cu precipitatii. Pentru majoritatea destinatiilor cehe, perioada propice pentru vizitat este in mai sau in septembrie, cand vremea este blanda. Un numar mare de muzee, galerii si castele sunt deschise doar in plin sezon, din mai pana in septembrie. Aprilie si octombrie sunt luni mai racoroase dar poti beneficia in aceasta perioada de aglomeratie mai putina si de cazare mai ieftina.
Iarna, Cehia este acoperita de o patura alba de zapada; camping-urile sunt inchise, ca de altfel si majoritatea obiectivelor turistice din orasele mici. La munte, din noimbrie pana in martie sunt deschise statiunile montane.

Vacante in Cehia

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Cehia . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Impresii de calatorie Cehia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.008 zile de vacanta vandute
 • 257.770.833 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia