Europa

Cehia Descopera

Tezaur de istorie si arhitectura
Descopera Cehia - Tezaur de istorie si arhitectura

Formele de relief contureaza, pe intreg teritoriul tarii, peisaje atractive. Cu un relief predominant de podis, Cehia este flancata de Muntii Metaliferi - (1.244 de metri), Padurea Ceha si Sumava, Colinele Ceho Morave - (837 de metri) si Muntii Krkonose si Jeseniky - (1.602 metri). De cele mai multe ori, Cehia se identifica cu Praga, Vltava, cristalurile de Bohemia, Karlovy Vary si castelele medievale. Majoritatea turistilor care viziteaza Cehia vor sa vada in primul rand capitala Praga - oras cosmopolit, cunoscut pentru sarmul si frumusetea vechilor constructii si monumente. Strabatuta de Raul Vltava peste care se arcuiesc noua poduri, capitala ceha imbina extravaganta catolica a Romei cu grandoarea nordica a orasului Bruxelles si eleganta aristocratica a Parisului, cel mai des fiind asemuita cu metropola franceza. Cunoscuta si sub numele de „mama tuturor oraselor” sau „orasul celor o suta de turnuri”, Praga este centrul politic, cultural si economic al Cehiei. Ramas intact dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, orasul este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase ale Europei, fiind vizitat in fiecare an de catre milioane de turisti. Cu un centru istoric inclus in 1992 in Patrimoniul Universal UNESCO si cu un castel ce figureaza in Cartea Recordurilor, Praga este un oras cu un farmec aparte, un adevarat muzeu in aer liber.

Praga

Karlovy Vary

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!