Europa

Cehia Descopera

Tezaur de istorie si arhitectura
Descopera Cehia - Tezaur de istorie si arhitectura
Circuite
Circuite
1

Cehia este situata in Europa Centrala, iar formele de relief contureaza, pe intreg teritoriul tarii, peisaje atractive. Cu un relief predominant de podis, Cehia este flancata de Muntii Metaliferi - (1.244 de metri), Padurea Ceha si Sumava, Colinele Ceho Morave - (837 de metri) si Muntii Krkonose si Jeseniky - (1.602 metri). De cele mai multe ori, Cehia se identifica cu Praga, Vltava, cristalurile de Bohemia, Karlovy Vary si castelele medievale. Majoritatea turistilor care viziteaza Cehia vor sa vada in primul rand capitala Praga - oras cosmopolit, cunoscut pentru sarmul si frumusetea vechilor constructii si monumente. Strabatuta de raul Vltava peste care se arcuiesc noua poduri, capitala ceha imbina extravaganta catolica a Romei cu grandoarea nordica a orasului Bruxelles si eleganta aristocratica a Parisului, cel mai des fiind asemuita cu metropola franceza. Cunoscuta si sub numele de „mama tuturor oraselor” sau „orasul celor o suta de turnuri”, Praga este centrul politic, cultural si economic al Cehiei. Ramas intact dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, orasul este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase ale Europei, fiind vizitat in fiecare an de catre milioane de turisti. Cu un centru istoric inclus in 1992 in Patrimoniul Universal UNESCO si cu un castel ce figureaza in Cartea Recordurilor, Praga este un oras cu un farmec aparte, un adevarat muzeu in aer liber.

Praga

Karlovy Vary

Capitale Europene

Incepand de la:

550 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Capitale Europene
Recomandat Eturia

Capitale Europene

Circuit self-drive
Circuit

Incepand de la:

550 € / pers.
Exploreaza

Cehia Vacante

uploaded_images/abb5bfd10825534c9bf7a4dbd75d767b.jpeg
Last Minute

Capitale Europene

Circuit self-drive
Circuit

Incepand de la:

1.490 € / pers. 1.560 €
Exploreaza

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

De Calatorie Jurnal

Sfaturi pentru o calatorie in Africa Australa

In calatoria mea prin Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, am aflat o sumedenie de lucruri pe care le-am transformat in sfaturi utile pentru viitoarea ta vacanta in aceasta zona. Cand ...

Citeste

Cascada Victoria, un loc in care iti doresti sa ajungi

Odata ce ajungi in aceasta parte a Africii, nu poti rata Cascada Victoria, cea mai inalta cascada din lume. De fapt, ea insasi poate fi un motiv foarte solid ca ...

Citeste

Ce sa faci si ce sa vezi in Namibia – 10 atractii deosebite

Un circuit in sudul Africii este o adevarata lectie de viata, pe care ti-o ofera atat plantele, animalele, dar si oamenii. Am strabatut Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, iar acum ...

Citeste

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!