Africa

Botswana Descopera

Locul in care gigantii lumii se intalnesc
Descopera Botswana - Locul in care gigantii lumii se intalnesc
Circuite
Circuite
1

Faimoasa pentru peisajele spectaculoase ale Deltei Okavango, dar si pentru parcurile sale nationale, excelente destinatii pentru safari, Botswana este o minunata poveste africana - un adevarat Eden al Africii. In prezent, tara se bucura de un standard economic stabil si de sisteme educationale si de sanatate elaborate, care, cu exceptia Africii de Sud, nu sunt egalate in nici o alta tara situata la sud de Sahara. Dupa castigarea democratiei, in 1966, trei dintre cele mai mari zacaminte de diamante ale lumii au fost descoperite in interiorul granitelor sale. In ciuda avantului economic deosebit, Botswana ramane o destinatie preferata de turistii activi, dornici sa descopere mereu lucruri interesante. Aceasta vasta arie salbatica, nestrabatuta de un numar mare de drumuri, solicita efortul maxim si timpul calatorului avid de cunoastere si aventura.

Delta Okavango

Circuit de grup - Discover Africa de Sud & Cascada Victoria, 13 zile - august 2022

Incepand de la:

4190 € / pers.
Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Circuit de grup - Discover Africa de Sud & Cascada Victoria, 13 zile - august 2022
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

4190 € / pers.
Exploreaza

Botswana Vacante

Circuit de grup - Discover Africa de Sud & Cascada Victoria, 13 zile - august 2022
Circuit
Grup cu insotitor Eturia

Incepand de la:

4190 € / pers.
Exploreaza

Construim experiente Impreuna

Expeditie in Africa Australa

Candva, citeam despre Ushuaia ca este locul unde se termina lumea si incepe nemarginirea. Urcand pe dunele de nisip din desertul Namib si privind in zare, am avut sansa sa inteleg ceva mai bine aceasta expresie. Desertul Namib da, in fapt, numele tar ... Vezi testimonial

Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria

Africa este si va ramane continentul care inca poate oferi cele mai placute surprize si aventuri memorabile, intalnirea cu oameni deosebiti si animale salbatice in libertate, precum si o mare varietate de peisaje. Este locul unde stelele par mai apro ... Vezi testimonial

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!