America Latina

Bonaire Descopera

Insula Flamingo
Descopera Bonaire - Insula Flamingo

Ocolita de furtunile tropicale si uragane, Bonaire este un adevarat paradis pentru diveri, o destinatie nealterata de turismul de masa. Daca iti doresti plaje cu nisip fin si alb, Bonaire nu este cea mai potrivita destinatie, insula inconjurata de recife de corali avand putine plaje cu nisip, dintre care cele mai cunoscute sunt: Lac Bay, Pink Beach si Windsock. O plaja foarte frumoasa cu nisip fin gasesti si la Plaza Resort Bonaire, iar pentru shopping si night life Bonaire nu ofera foarte multe oportunitati, totusi in Kralendijk vei gasi mai multe magazine, restaurante si cluburi. Pentru iubitorii de natura in forma ei pura si pentru cei indragostiti de sporturi nautice si viata activa in general, Bonaire este o destinatie perfecta pentru o vacanta de neuitat.

Klein Bonaire

Parcul National Washington Slagbaay

Diving si snorkeling in Bonaire -insula este un parc marin cu recife de corali si pesti viu colorati de toate formele si marimile, fiind renumita pentru posibilitatile de diving si snorkeling

Plajele - Cele mai cunoscute sunt: Lac Bay, Pink Beach si Windsock. O plaja foarte frumoasa cu nisip fin puteti gasi si la Plaza Resort Bonaire.

Bonaire Vacante

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

De Calatorie Jurnal

Sfaturi pentru o calatorie in Africa Australa

In calatoria mea prin Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, am aflat o sumedenie de lucruri pe care le-am transformat in sfaturi utile pentru viitoarea ta vacanta in aceasta zona. Cand ...

Citeste

Cascada Victoria, un loc in care iti doresti sa ajungi

Odata ce ajungi in aceasta parte a Africii, nu poti rata Cascada Victoria, cea mai inalta cascada din lume. De fapt, ea insasi poate fi un motiv foarte solid ca ...

Citeste

Ce sa faci si ce sa vezi in Namibia – 10 atractii deosebite

Un circuit in sudul Africii este o adevarata lectie de viata, pe care ti-o ofera atat plantele, animalele, dar si oamenii. Am strabatut Namibia, Botswana, Zimbabwe si Zambia, iar acum ...

Citeste

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!