Despre Belgia

Eturia - Agentie de turism

Despre Belgia

Belgia este o tara ideala pentru turistul care este interesat de Europa pentru ca aici gaseste in mod concentrat toate atractiile specific europene si poate admira multe intr-un timp relativ scurt datorita faptului ca Belgia este o tara mica.


Belgia este o tara ideala pentru turistul care este interesat de Europa pentru ca aici gaseste in mod concentrat toate atractiile specific europene, si poate admira multe intr-un timp relativ scurt datorita faptului ca Belgia este o tara mica.
Inca destul de necunoscuta de catre turisti, Belgia este candidata sa devina o tara ca o destinatie agreabila, prin bogatiile sale culturale si patrimoniale inainte de toate.
Tara in ansamblul sau a pastrat cu grija bogatia arhitecturala, mostenita din Evul Mediu, una din perioadele cele mai infloritoare. Burges - oras medieval si Bruxelles - oras al artei moderne, acestia sunt martorii principali. Tara „plata”, asa cum afirma in melodiile sale Jaques Brel, a pastrat intamplator multe din traditiile sale stravechi. Sarbatorile folclorice, ca de exemplu cea de la Grand, si cele religioase dirguie viata belgienilor de-a lungul unui an calendaristic.
Tara de origine a mai multor artisti, Belgia adaposteste un numar mare de muzee si monumente, ca amprente ale acestui sir artistic. Cine nu a vizitat macar o data o tara care se scalda in opere ale artei vechi, cu picturi ale curentului Renascentist, dar si cu bogatii ale artei moderne sau ale artei decorului. Un atu il reprezinta si peliculele de desene animate de pe strazile din cartierele oraselor.
Desi se poate spune ca principala atractie a tarii ar fi celebra statuieta Mannehen Pis, unde fiecare turist nu ezita sa-l fotografieze in diferitele sale costunase, si Piata Centrala din Bruxelles, un loc plăcut pentru a-ti bea cafeluta sau a lua o masa intima privind catre cele mai frumoase cladiri in stil baroc ale diverselor ghilde, nu trebuiesc ratete si celelate locuri si zone ale Belgiei.
Belgia, cu toate ca este o tara mica, este bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. De asemenea, sa nu uitam, ca este tara ciocolatei, a berii si a diamantelor. Asadar, putem spune ca este locul care indeplineste toate cerintele si pentru un turist pretentios. In Belgia, iti poti petrece cateva zile admirand arhitectura oraselor si degustand dintre cele mai numeroasele feluri de ciocolata.
Am fost acolo....
IRINA
Specialist Belgia IRINA
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Raluca

031.9998

office@eturia.ro

Oferte de vacanta Belgia Bruxelles
 
Oferte de vacanta Belgia Bruxelles
 
Viza

Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Belgia.
Intrarea in Belgia este permisa cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

Fast Facts

Nume: Regatul Belgiei
Capitala: Brussels
Asezare: Stat in vestul Europei, la Marea Nordului, intre Franta si Olanda
Moneda: Euro - EUR
Fus orar: UTC +1 / UTC +2

When to go Belgia

Temperatura medie
Clima Belgiei este de tip temperat continental moderat, nefiind marcata de extreme. Cele mai scazute temperaturi se inregistreaza in lunile decembrie - ianuarie cu medii termice de 6° C, iar cele mai ridicate sunt in lunile iulie - august cu medii termice de 23° C. In general Belgia este o destinatie turistica ce poate fi abordata in tot timpul anului, insa sezonul turistic in Belgia incepe in aprilie si continua pana la jumatatea lunii octombrie, perioadele de varf fiind lunile iulie si august. 

Vacante in Belgia

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Belgia . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Impresii de calatorie Belgia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.735.883 zile de vacanta vandute
 • 257.770.833 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia