Europa

Belgia Descopera

Medievalul, somptuosul si pitorescul se intalnesc aici
Descopera Belgia - Medievalul, somptuosul si pitorescul se intalnesc aici

Belgia este o tara ideala pentru turistul care este interesat de Europa pentru ca aici gaseste in mod concentrat toate atractiile specific europene si poate admira multe intr-un timp relativ scurt. Inca destul de necunoscuta de catre turisti, Belgia este candidata sa devina o destinatie ravnita prin bogatiile sale culturale si patrimoniale inainte de toate. Tara, in ansamblul sau, a pastrat cu grija bogatia arhitecturala, mostenita din Evul Mediu, una din perioadele cele mai infloritoare. Burges (oras medieval) si Bruxelles (oras al artei moderne) sunt martorii principali. Tara „plata", asa cum afirma in melodiile sale Jaques Brel, a pastrat intamplator multe dintre traditiile sale stravechi. Sarbatorile folclorice (ca, de exemplu, cea de la Grand) si cele religioase dirguie viata belgienilor de-a lungul anului. Tara de origine a mai multor artisti, Belgia adaposteste un numar mare de muzee si monumente ca amprente ale acestui sir artistic - este o tara care se scalda in opere ale artei vechi, cu picturi ale curentului Renascentist, dar si cu bogatii ale artei moderne si ale artei decorului. Un atu il reprezinta si arta de tip graffiti de pe strazile din cartierele oraselor. Desi se poate spune ca principala atractie a tarii ar fi celebra statuieta Mannehen Pis pe care fiecare turist nu ezita sa-l fotografieze si Piata Centrala din Bruxelles - un loc placut pentru a-ti bea cafeaua sau a lua o masa intima privind catre cele mai frumoase cladiri in stil baroc ale diverselor ghilde, nu trebuie ratate si celelate locuri si zone ale Belgiei. Belgia, cu toate ca este o tara mica, este bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. De asemenea, sa nu uitam ca este tara ciocolatei, a berii si a diamantelor. Asadar, putem spune ca este locul care indeplineste toate cerintele si pentru un turist pretentios. Iti poti petrece cateva zile admirand arhitectura oraselor si degustand dintre cele mai numeroasele feluri de ciocolata.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 12.01.2023 - 12.09.2023, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia