America Latina

Argentina Recomandarile Eturia

Viata in pasi de tango din Buenos Aires pana la capatul lumii
Ce iti recomandam

Dupa ce consultantii nostri specializati pe fiecare zona a globului au luat destinatiile la pas si le-au explorat pe indelete, stim exact ceea ce merita sa vezi mai intai! Am facut o selectie a celor cele mai interesante regiuni, trasee, atractii si activitati, dar si a celor mai valoroase sfaturi.

In Buenos Aires, aloca-ti cateva ore pentru o plimbare pe Florida Street pentru shopping local sau doar pentru a admira.
Daca nimeresti intr-o duminica dimineata, viziteaza targul de antichitati si tango din San Telmo.
Nu incerca sa faci poze pe ascuns clonelor lui Maradona - sunt cativa care isi castiga existenta pozand in marele fotbalist pe langa celebrul Caminito.
Schimba valuta la casele de schimb din Caminito pentru un curs mai bun.
Nu trebuie ratate restaurantele si teatrele mai ales din Puerto Madero si Recoleta, din Buenos Aires.
Nu rata targul de duminica din San Thelmo, mai ales pentru antichitati.
Trebuie sa incerci restaurantele la moda din Palermo Hollywood si Palermo Soho, din Buenos Aires.
Incearca rafinata inghetata argentineana - helado.
In Buenos Aires ia masa la La Parolachia - un lant cu mai multe restaurante unde se mananca pe sistem all inclusiv contra 150 pesos/persoana.
Daca ai o duminica libera in Buenos Aires aloca-ti dimineata pentru San Telmo unde se desfasoara un targ de antichitati si tango pe strada. Dupa amiaza petrece-o in Recoleta admirand artisti locali.
In Buenos Aires aloca-ti cate ore pentru o plimbare pe Florida street pentru shopiing local.
In Patagonia vantul poate fi uneori un inamic important. Asigura-te ca ai o haina foarte rezistanta la vant. Daca nu ai, o poti cumpara de acolo.
In Calafate ia o cina la Tablita. Aici gasesti cel mai bun Cordero Patagonico. E nevoie de rezervare in avans asa ca discuta la hotel.
In Peninsula Valdes petrece o noapte la o Estancia. Rincon Chico este una din cele mai bune optiuni dar poti gasi si alte variante.
In Peninsula Valdes datorita vremii schmbatoare este bine sa ai o zi de rezerva pentru a fi sigur ca poti face o croaziera pentru a vedea balenele. Perioada ideala este septemebrie - noiembrie.
In Ushuaia cand mergi in tur la Tierra del Fuego ia cu tine pasaportul. Turul include si un stop la oficiul postal de la capatul lumii si poti sa iti pui stamplia pe pasaport.
In Peninsula Valdes un "must see" este Estancia San Lorenzo. Aici te poti plimba printre pinguni. Iti recomand si un pranz aici pentru un cordero patagonico preparat traditional.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!