Despre Andorra

Eturia - Agentie de turism

Despre Andorra

Cea mai mica natiune din Europa - Pricipatul Andorra, innobileaza peisajul Muntilor Pirinei, la granita dintre Franta si Spania.


Ascunsa in inima Pirineilor, Andorra este o veritabila perla a muntilor care copleseste prin naturalete si simplitate. Principatul se bucura de climatul moderat al muntilor inalti, cu influente mediteraneene, avand un numar mare de zile insorite pe tot parcursul anului. In acest tinut muntos pitoresc, cerul te fascineaza cu albastrul sau clar si infinit. Versantii stancosi, acoperiti de zapada par zidurile inalte ale unei cetati fortificate. Singurul oras din Andorra si capitala principatului, Andorra la Vella te cucereste inca din prima clipa. Strajuit de crestele semete ale Pirineilor, orasul este un adevarat centru comercial gigant, unde pasionatii de shopping se vor simti cu adevarat in paradis. Tot in Andorra la Vella vei descoperi si cel mai mare centru Spa din Europa – Caldea – o cladire futurista devenita simbol al orasului si care exploateaza proprietatile curative ale izvoarelor Escalades-Engordany. Centrul suprinde prin inovatie si creativitate, diversele facilitati creeand un univers al relaxarii si revigorarii trupului si spiritului. Eco-parcul tematic Naturlandia include cel mai mare tobogan in mijlocul naturii din lume – 5,3 km; patinoar, parc de aventuri pentru copii (2.000 m²), echitatie, paintball, tir cu arcul, tehnici de orientare in padure cu harta, busola si folosind indiciile naturii, tururi cu ATV atat pentru adulti cat si pentru copii, mountain bike, plimbari cu sanii trase de caini, excursii pentru intreaga familie cu vehicule Caterpillar unice in Pirinei, minivehicule electrice pentru copii, tubbing, loc de joaca pentru copii, baby parc, monster bikepark. Andorra ofera o gama diversa de sporturi de iarna, atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Peste 270 km de partii sunt disponibili pe tot teritoriul principatului. Multi turisti aleg aceasta destinatie pentru a invata sa schieze,  scolile de ski promovand cele mai inalte standarde. Peste 610 monitori de ski, majoritatea vorbitori de limba engleza, sunt dispusi sa isi ofere serviciile de grup sau private, pe tot parcursul sezonului. Conditiile deosebite ale partiilor, distractia, peisajele superbe si zilele insorite incita sa revii an de an in acest minunat tinut alpin. Sezonul de ski incepe de regula in primul weekend din decembrie si se incheie dupa Sarbatorile Pascale, insa multe dintre statiuni raman deschise chiar si pe parcursul lunii mai.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Raluca

031.9998

office@eturia.ro

Oferte de vacanta Andorra
 
Viza

Fast Facts

Nume: Principatul Andorra
Capitala: Andorra la Vella
Asezare: sud vestul Europei intre Franta si Spania
Moneda: Euro - EUR
Fus orar: UTC+1/UTC+2

When to go Andorra

Temperatura medie
Clima micului stat Andorra este de tip temperat continental cu influente mediteraniene si cu variatii in functie de altitudine si zona, avand ierni blande si veri racoroase. Incepand cu altitudinea de 2.000 de metri climatul devine de tip alpin si alpin de tundra facand ca zapada sa persiste cateva luni pe pantele muntilor; pentru acest motiv Andorra este o destinatie de schi consacrata.
Numarul de zile insorite este de circa 300 zile/an iar temperaturile medii anuale variaza de la 11° C in sud, la 8° C in zona centrala, ajungand la 2° C in zonele nordice; extremele termice variaza de la -2° C in sezonul de iarna la 24° C in sezonul de vara. Media anuala a precipitatiilor este de 1071 mm iar in zonele alpine este de peste 1220 mm; perioada cea mai umeda este toamna cand precipitatiile sub forma de ploaie sunt abundente.

Vacante in Andorra

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Andorra . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Impresii de calatorie Andorra

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.772.323 zile de vacanta vandute
 • 303.440.991 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia