Africa

Algeria Sfaturi de calatorie

Sfaturi de calatorie

Viza, conditii de intrare si de sedere:

 • Se elibereaza in Romania de misiunea diplomatica a tarii de destinatie

Limba oficiala

 • Limba oficiala a tarii este: Araba

Vestimentatie

Hainele trebuie sa fie comode si usoare, din bumbac potrivite anotimpului in care calatoriti. Fata de zonele turistice si orasele mari regulile de conduita privind vestimentatia, in zonele rurale, sunt destul de conservatoare unde, ca sa nu ofensati pe nimeni, trebuie sa purtati haine decente (recomandat atat pentru femei cat si pentru barbati), care sa acopere umerii si genunchii.
Pentru excursiile in desertul Sahara desi nu este impus un echipament deosebit, este foarte important sa aveti la dumneavoastra o palarie de soare si o crema de protectie solara cu factor de protectie ridicat, indiferent de perioada in care calatoriti, deoarece chiar si iarna cand temperaturile sunt mai scazute (18-20°C) soarele arde foarte puternic.

Reguli de conduita

Comportamentul intr-o moschee trebuie sa fie decent si plin de respect. Este recomandat sa purtati haine decente; atat femeile, cat si barbatii trebuie sa-si acopere picioarele si umerii la intrarea in moschei.
Barbatii se saluta printr-o strangere de mana usoara si de obicei se saruta odata pe fiecare obraz. Doamnele obisnuiesc sa se sarute pe obraji.
Trebuie avut in vedere faptul ca musulmanii conservatori nu sunt de acord cu atingerile intre barbati si femei atunci cand acestia nu fac parte din aceeasi familie (rude apropiate).

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia