Orientul Mijlociu, Africa

Circuit de grup - Essential Liban, 8 zile - septembrie 2024 Grup cu insotitor Eturia

8 zile / 7 nopti
Vei vizita Beirut, Byblos, Tripoli, Liban, Bsharri, Baalbek, Tyre, Sidon

Incepand de la:

1.490 € / pers.
Vezi tarife
8 zile

Durata vacantei

1 tara

Vizitata

7 locatii

Explorate

Incepand de la:

1.490 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia iti propune o calatorie in Liban, una dintre cele mai surprinzatoare si consacrate destinatii turistice ale Orientului Apropiat. Vei descoperi capitala Beirut, siturile UNESCO Byblos si Baalbeck, dar si orasele Tripoli, Tyre si statiunea montana Bsharri.

 • Cazare 7 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Essential Liban, 8 zile - septembrie 2024 Itinerar

 • Tur de oras Beirut

  Durata: 4 h

  Vei face un tur de oras in Bierut, prilej cu care vei vizita unele dintre cele mai importante atractii ale acestuia: Pigeons rock, zona comerciala Hamra, Muzeul National si zona centrala. Vei admira cosmopolita capitala libaneza si te vei putea bucura de atmosfera specifica orientala.

 • Vizita Palatul Beiteddine

  Durata: 1 h

  Vei vizita Palatul Beiteddine cu elaborata sa arhitectura, mozaicurile istorice si decoratiile de nepretuit. Fost scaun al emirilor libanezi in perioada otomana, acum este unul dintre reperele culturale ale Libanului.

 • Cazare Beirut

  Gems Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Beirut - Jeitta - Harissa - Byblos

  Durata: 1 h

  Astazi vei face o calatorie in care vei vizita Pestera Jeitta, zona Harissa si vechiul oras Byblos.

 • Vizita Pestera Jeitta

  Durata: 1 h

  Vei vizita Pestera Jeitta, un sistem carstic cu o lungime de aproape 9 km situat in Valea Nahr Al Kalb, la 18 km nord de Beirut. Pesterile au fost descoperite in 1836 si pot fi vizitate doar cu barca; apele din interiorul acestora sunt sursa de alimentatie pentru peste 1 milion de locuitori. Galeriile de aici contin cele mai mari stalactite din lume, pestera fiind unul dintre cele mai importante obiective turistice ale tarii.

 • Tur privat de grup Harissa

  Durata: 1 h

  Vei face o plimbare cu telegondola peste Golful Jounieh si peste padurile de pin de aici si vei urca pana la 650 de metri, in satul Harissa. Aici vei vizita manastirea si te vei bucura de privelisti spectaculoase ale golfurilor Jounieh si Zaitouna.

 • Tur privat de grup Byblos

  Durata: 1 h

  Vei vizita orasul Byblos, cel mai vechi oras din lume locuit continuu, intrat in patrimoniul mondial UNESCO inca din 1984. Inainte Tyrului, Byblos a fost capitala Feniciei, in 1.200 i.e.n. Byblos fiind si cel mai puternic centru fenician. Vei admira vechiul port, ruinele feniciene, romane, dar si cele din perioada cruciadelor. Orasul este recunoscut si pentru viata sa de noapte, pentru restaurantele si cafenelele din portul turistic sau cel de iahturi, fiind frecventat in trecut de vedete precum Marlon Brando si Frank Sinatra.

 • Transfer privat de grup Byblos - Beirut

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat spre Beirut.

 • Cazare Beirut

  Gems Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Beirut - Tripoli

  Durata: 2 h

  Astazi vei fi transferat catre orasul Tripoli.

 • Tur privat de grup Tripoli

  Durata: 2 h

  Vei face un tur in Tripoli, al doilea mare oras al tarii dupa capitala Beirut. Orasul este cunoscut pentru istoria sa legata in mare parte de cruciade (aici se gaseste si Citadela lui Raymond de Saint-Gilles), dar si de Imperiul Mameluc, astfel Tripoli continand cele mai multe marturii ale acestui imperiu dupa capitala egipteana Cairo.

 • Transfer privat de grup Tripoli - Bsharri

  Durata: 1.5 h

  Vei fi transferat catre statiunea Bsharri. Vei traversa zona padurilor de cedru, situata la 1.600 - 2.000 de metri altitudine si remarcabila prin peisajele pitoresti ale Vaii Qadisha.

 • Plimbare padurea Cedars

  Durata: 1 h

  Vei descoperi Padurea de Cedri a Domnului, arbori mitici si emblema Libanului. Daca in trecut acesti arbori acopereau in intregime muntii Libanului, acum mai sunt doar cateva sute. Vei continua cu frumoasa vale Qadisha, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, ce te va invalui cu atmosfera mistica si decorul verde al acestui spatiu de vietuire a primilor crestini din Orient, refugiul istoric al maronitilor.

 • Cazare Bsharri

  Ehden Country Club, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Bsharri - Baalbek - Tyre

  Astazi vei fi transferat catre Tyre. Pe traseu vei vizita Templul Baalbeck, oras fenician ce a cunoscut gloria in timpul Imperiului Roman atunci cand a purtat si denumirea de Heliopolis.

 • Vizita Valea Qadisha

  Durata: 1 h

  Vestita vale Qadisha, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO din 1998, te va invalui cu atmosfera mistica si decorul verde al acestui spatiu de vietuire al primilor crestini din Orient, refugiul istoric al maronitilor.

 • Vizita Templul Baalbek

  Durata: 2 h

  Vei vizita complexul de temple Baalbeck ale carui ruine sunt inscrise in patrimoniul mondial UNESCO inca din 1984. Printre constructiile pastrate si astazi se remarca Templul lui Jupiter, cu coloanele sale inalte de peste 20 de metri, si Templul lui Bachus, cu impresionantele sale decoratiuni.

 • Cazare Tyre

  Rest House Tyr, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Zi libera Tyre

  Ai aceasta zi la dispozitie pentru a explora anticul oras fenician sau pentru a te bucura de plajele sale.

 • Cazare Tyre

  Rest House Tyr, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Tur privat de grup Tyre

  Durata: 2 h

  Vei vizita Tyre, legendarul oras antic unde vei vizita Necropola, arcul reconstruit si Hipodromul, considerat al doilea cel mai mare si mai bine conservat hipodrom din perioada romana, inscris in patrimoniul mondial UNESCO inca din 1979. Pe drumul de intoarcere catre Beirut, vei vizita si Gradina Echmoun (Bustan El-Sheikh).

 • Transfer privat de grup Tyre - Sidon

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat din Tyre catre Sidon.

 • Tur privat de grup Sidon

  Durata: 2 h

  Vei face un tur al orasului Sidon. Situat la aproximativ 50 km de capitala Beirut, Sidon este al treilea mare oras al tarii, iar printre cele mai importante atractii turistice se numara Castelul Sidon, fortareata a cruciatilor construita in secolul al XIII-lea in apropierea portului, Castelul St Louis, Templul Eshmun, templu fenician construit in secolul al VII-lea i.e.n.

 • Transfer privat de grup Sidon - Beirut

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat din Sidon spre Beirut.

 • Cazare Beirut

  Gems Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Beirut

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat catre aeroportul din Beirut pentru a te imbarca in zborul catre casa.

 • Zbor Beirut - Istanbul

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

Optiuni Cazare Hoteluri

Gems Hotel 4*
Beirut

Gems Hotel 4*

Standard Room

Mic dejun

Localizat central, Gems Hotel se afla la o distanta de 20 de minute de mers pe jos pana in centrul B...  [ Citeste tot ]

Ehden Country Club 4*
Bsharri

Ehden Country Club 4*

Standard Room

Mic dejun

Situat la altitudinea de 1.450 de metri intr-un decor in care natura primeaza, resortul Ehden Countr...  [ Citeste tot ]

Rest House Tyr 4*
Tyre

Rest House Tyr 4*

Standard Room

Mic dejun

Rest House Tyr este un hotel de 4 stele, situat pe o plaja cu nisip auriu, in mijlocul orasului anti...  [ Citeste tot ]

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
1h 25m
Aterizare Istanbul
14.09.2024
09:35
14.09.2024
11:00
TURKISH AIRLINES
Decolare Istanbul
Durata zborului
1h 50m
Aterizare Beirut
14.09.2024
12:25
14.09.2024
14:15
TURKISH AIRLINES
Decolare Beirut
Durata zborului
2h 0m
Aterizare Istanbul
21.09.2024
15:35
21.09.2024
17:35
TURKISH AIRLINES

Vezi harta

Liban Sfaturi

Libanezii sunt de regula un popor ospitalier., Strangerea mainilor cand intalnesti sau faci cunostinta cu cineva este obisnuita si practicata, atentie: cu exceptia femeilor musulmane. Cel mai bine este sa astepti sa vezi daca mana iti este intinsa., Daca esti invitat la un libanez acasa, acest lucru este o onoare pentru gazda. Cand se merge in vizita la cineva este politicos sa duci un cadou. Important: Cadoul nu se ofera cu mana stanga., Oaspetii sunt serviti de obicei cu ceai sau cafea. Tratatia cu cafea sau ceai face parte din curtoazia libaneza: daca esti servit cu cafea/ceai nu refuza, refuzul este considerat ca nepoliticos si poate fi considerat o insulta., Salutul (Merhaba) insotit de un zambet si de o strangere de mana este general acceptat., Unii barbati nu saluta femeile strangandu-le mana. Evitati discutiile sensibile despre religie, politica sau Razboiul Civil., Evita discutiile despre homosexualitate.

Liban
Liban
Liban
Liban

Informatii legate de viza turistica in Liban gasiti aici

Informatii legate de vremea din Liban gasiti aici

Ghid de calatorie Liban

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Liban

Cand sa vizitezi Liban Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Liban
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia

 
Mii de vacante, 3 platforme diferite de rezervare. Orice ai alege, suntem aici pentru tine!