Asia

The Indian Splendour Circuit individual

10 zile / 8 nopti
Vei vizita Delhi, Agra, Parcul National Ranthambhore, Jaipur, Bikaner, Jodhpur, Udaipur, Mumbai

Incepand de la:

10.350 € / pers.
Vezi tarife
10 zile

Durata vacantei

1 tara

Vizitata

8 locatii

Explorate

Incepand de la:

10.350 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit individual
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Te invitam sa faci o calatorie minunata in India, la bordul luxosului tren Maharaja Express, unde vei surprinde cele mai importante obiective turistive; multe dintre acestea sunt renumite in intreaga lume, cum ar fi Taj Mahal si Qutub Minar, altele sunt uitate in obscuritate, lasate in afara circuitelor turistice, asteptand sa fie descoperite, dar asta nu inseamna ca ele nu sunt adevarate perle arhitecturale. Vei face si cateva tururi in capitala Indiei, iar la final veti vizita cel mai mare oras din India, Mumbai.

Note suplimentare

 • Trenul circula in perioada octombrie - martie si are plecari fixe, lunare.
 • Cazare 8 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

The Indian Splendour Itinerar

 • Zbor Doha - Delhi

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat aeroport - hotel Delhi

  Durata: 0.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul international din Delhi, vei fi transferat la hotel.

 • Tur privat Old Delhi

  Durata: 1 h

  Vei face un tur al orasului vechi Delhi, pe parcursul caruia vei vizita Moscheea Jama Masjid si Raj Ghat - monumentul memorial al lui Mahatma Gandhi. Vei trece pe langa Fortul Rosu - cel mai bogat fort si palat al Imperiului Mogul, simbol al puterii si elegantei lui Shah Jahan, construit in spatele zidurilor din gresie rosie. Dupa ce vei vizita Jama Majid, vei face o plimbare cu ricsa prin Piata Chandi Chok, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.

 • Tur privat New Delhi

  Durata: 2.5 h

  Vei face un tur cu masina al orasului New Delhi, de-a lungul bulevardului ceremoniilor Rajpath, si vei trece pe langa impozantele India Gate (Poarta Indiei), Resedinta Presedintelui si Casa Parlamentului.

 • Cazare Delhi

  Taj Palace, Superior Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat hotel - gara Delhi

  Durata: 0.5 h

  Vei fi transferat la gara din Delhi, pentru a porni in calatoria cu trenul.

 • Transfer cu trenul Maharaja Express Delhi - Agra

  Durata: 3 h

  Calatoria ta la bordul trenului Maharaja Express va incepe la ora 9:15, cand trenul va pleca din gara din Delhi si va merge catre Agra.

 • Vizita Taj Mahal

  Durata: 2.5 h

  Impresionantul Taj Mahal este un simbol al dragostei netarmurite. Constructia monumentului a inceput in anul 1631 si se crede ca a durat 20 de ani, cu participarea a 20.000 de mesteri si muncitori care au muncit fara oprire. Se spune ca proiectul si realizarea apartin renumitului arhitect Ustad Ahamad Lahori, iar legenda spune ca, odata terminata constructia, Shah Jahan a taiat mainile arhitectului si l-a orbit, pentru ca acesta sa nu mai fie capabil niciodata sa ridice un monument asemanator. Ceea ce confera unicitate Taj Mahalului este pastrarea perfecta a proportiilor, modul de realizare a constructiei si ornamentele. Exteriorul din marmura reflecta nuante roz-aurii la rasaritul si apusul soarelui, iar in timpul zilei marmura este de un alb ametitor. Gradinile luxuriante din jurul sau, cu elestee si cursuri de apa, reprezinta Paradisul in conceptia islamica.

 • Cazare India

  Tren Maharaja Express, Deluxe Cabin, regim mese Pensiune completa

 • Vizita Fortul Agra

  Durata: 1.5 h

  Monument al Patrimoniului Universal UNESCO, Fortul Agra mai este cunoscut si sub numele de Lal Qila sau Fortul Rosu si este situat la 2,5 km nord-vest de mult mai renumitul Taj Mahal. Fortul ar putea fi descris mai exact drept orasul regal inconjurat de ziduri. Este considerat cel mai important fort din India deoarece aici au locuit marii moguli Babur, Humayun, Akbar, Jehangir, Shah Jahan si Aurangzeb, iar tara a fost guvernata de aici in decursul a lungi perioade istorice. Fortul continea cea mai mare trezorerie de stat si a fost vizitat de ambasadori straini, pelerini si cei mai inalti demnitari care au contribuit la scrierea istoriei Indiei.

 • Transfer cu trenul Maharaja Express Agra - Ranthambore - Jaipur

  Durata: 3 h

  Trenul va porni din gara din Agra la 10:45 si va calatori catre Ranthambore. Dupa safari in Parcul National Ranthambore, trenul va pleca catre Jaipur, unde va ajunge in jurul orei 22:30.

 • Safari 2 ore Ranthambhore

  Durata: 2 h

  Vei face un game drive in Parcul National Ranthambhore pentru a putea observa tigrii, dar si alte specii de plante si animale.

 • Cazare India

  Tren Maharaja Express, Deluxe Cabin, regim mese Pensiune completa

 • Vizita Fortul Amber

  Durata: 2 h

  Fortul Amber este un minunat exemplu de arhitectura Rajput, cu terase si metereze reflectate in oglinda Lacului Maota de la poalele sale. La interior vei descoperi diverse sali regale decorate cu sculpturi din fildes, oglinzi si sticla, completate de picturi murale deosebite. Trecand dintr-o camera in alta, in aceasta structura magnifica, vei simti istoria si vei vizualiza grandoarea unui regat ce nu a fost niciodata cucerit.

 • Optional: Vizita Muzeul Palatului

  Durata: 1 h

  Aflat in interiorul zidurilor orasului, Muzeul Palatului gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala rajasthani si islamica. Acest complex muzeal iti va oferi o idee despre cat de vizionar era fondatorul orasului Jaipur, Sawai Jai Singh. El a lasat drept mostenire magnifice monumente arhitectonice si de arta, cu finisaje delicate, lucrate manual. Desi Sawai Jai Singh a ridicat multe dintre cladirile palatului, unele structuri au fost edificate de conducatorii ulteriori, iar altele dateaza chiar din secolul XX. La intrarea in complex, inainte de palatul propriu-zis, se afla Mubarak Mahal, palatul construit de Sawai Madho Singh in secolul al XIX-lea. Cladirea a devenit acum Muzeul Maharajahului Sawai Man Singh II, aici fiind expusa o colectie splendida de robe si haine purtate de regii Rajasthani, cateva saluri din Pashmina (Kashmir) deosebit de pretioase, sariuri Benaras din matase, tiparituri Sanganeri, covoare si broderii populare, picturi miniaturale infatisand scene de la curtea regala sau procesiuni si scene de lupta.

 • Optional: Vizita Jantar Mantar

  Durata: 1 h

  Uimitorul Jantar Mantar este unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin in 1726, chiar vis-a-vis de Muzeul Palatului, fiind una dintre cele mai mari si mai bine conservate cladiri din vremea acestui conducator. Instrumentul cel mai impresionant este Brihat Samratyantra Sundial, un impunator edificiu galben ridicat in partea dreapta a observatorului, avand un gnomon (vechi ceas solar) cu o inaltime de 27 de metri, fixat in unghi de 27 de grade. Umbra pe care o creeaza acesta se deplaseaza cu pana la 4 metri pe ora, ajutand la calcularea orei locale si meridiane.

 • Cina Jaipur

  Durata: 2 h

  Vei servi cina la restaurantul hotelului de lux Rambagh Palace.

 • Transfer cu trenul Maharaja Express Jaipur - Bikaner

  Durata: 3 h

  Trenului va pleca din gara din Jaipur la ora 23:00, spre Bikaner, unde va ajunge dimineata in jurul orei 10:00.

 • Cazare India

  Tren Maharaja Express, Deluxe Cabin, regim mese Pensiune completa

 • Vizita Cetatea Junagarh

  Durata: 2 h

  Vei vizita cetatea Junagarh ce a fost construita intre 1588 - 1593 de Raja Jai Singh.

 • Cina traditionala Bikaner

  Durata: 2 h

  Vei servi o cina in stil traditional, cu barbeque si spectacol de dans folcloric.

 • Transfer cu trenul Maharaja Express Bikaner - Jodhpur

  Durata: 11 h

  Trenului va pleca la ora 21:00 catre Jodhpur, unde va ajunge dimineata in jurul orei 08:00.

 • Cazare India

  Tren Maharaja Express, Deluxe Cabin, regim mese Pensiune completa

 • Optional: Vizita satul Bishnoi

  Vizita de astazi iti va oferi ocazia sa observi cum se desfasoara viata unui trib dintr-o oaza de desert din apropiere de Jodhpur si sa le descoperi cultura si traditiile. Locuitorii satului Bishnoi pretuiesc natura in toate formele ei si considera sacre atat plantele, cat si animalele. Vei interactiona cu olari, tesatori, pastori si fermieri si vei putea observa cat sunt de fericiti, departe de agitatia vietii cotidiene.

 • Vizita Fortul Mehrangarh

  Durata: 1.5 h

  Deasupra liniei orizontului orasului Jodhpur, se inalta semet Fortul Mehrangahr, ridicat in 1459 de Roa Jodha, odata cu mutarea capitalei din imprejurimile Mandore pe locul acesteia. Fortareata gazduieste Palatele Mahal si Phool Mahal. Palatul Jaswant Thada a fost construit in memoria lui Maharaja Jaswant Singh II, in 1899.

 • Cina Jodhpur

  Durata: 2 h

  Vei servi o cina exclusivista cu cocktailuri.

 • Transfer cu trenul Maharaja Express Jodhpur - Udaipur

  Durata: 12 h

  Trenului va pleca la ora 22:00 catre Udaipur, unde va ajunge dimineata in jurul orei 10:00.

 • Cazare India

  Tren Maharaja Express, Deluxe Cabin, regim mese Pensiune completa

 • Croaziera Lacul Pichola

  Durata: 2 h

  Vei face o croaziera pe linistitul si frumosul Lacul Pichola. Palatul de pe insula aflata in mijlocul lacului, numit Palatul Jagmandir, este, intr-un cuvant, fascinant.

 • Vizita Muzeul Palatului Regal Udaipur

  Durata: 1 h

  Vei vizita Muzeul Palatului Regal, a carui grandoare este evidentiata in lucrarile de granit, marmura si mozaic. Acesta este o combinatie de arhitectura rajput si mogula si obisnuia sa fie casa de vacanta a imparatilor.

 • Pranz Udaipur

  Durata: 2 h

  Vei servi masa de pranz in cadrul hotelului de lux Taj Fateh Prakash Palace.

 • Transfer cu trenul Maharaja Express Udaipur - Mumbai

  Durata: 24 h

  Trenului va pleca la ora 16:00 catre Mumbai, unde va ajunge a doua zi, in jurul orei 15:00. La ora 15:45 vei cobori din tren in gara din Mumbai, intrucat calatoria ta a ajuns la final.

 • Cazare India

  Tren Maharaja Express, Deluxe Cabin, regim mese Pensiune completa

 • Transfer privat gara - hotel Mumbai

  Durata: 0.5 h

  Dupa sosire in gara din Mumbai vei fi transferat la hotel.

 • Tur panoramic de oras Mumbai

  Durata: 2 h

  In cadrul acestui tur panoramic de oras, vei vedea cele mai importante atractii: bulevardul Marine Drive, gara din Mumbai, sau Victoria Terminus, impunatoarea gara in stil victorian a carei constructie a fost incheiata in 1887, Poarta Indiei - construita pentru a celebra vizita in India din 1911 a lui George al V-lea si a Reginei Mary, Dhobi Ghat, unde localnicii din Mumbai, organizati in asociatii familiale, se ocupa cu diverse activitati.

 • Cazare Mumbai

  The Taj Mahal Palace, Deluxe City View, regim mese Mic dejun

Optiuni Cazare Hoteluri

Taj Palace, New Delhi 5*
Delhi

Taj Palace, New Delhi 5*

Superior Room

Mic dejun

Tren Maharaja Express 5*
India

Tren Maharaja Express 5*

Deluxe Cabin

Pensiune completa

Trenul Maharajas Express, apreciat drept unul dintre cele mai luxoase de acest gen, opereaza pe cinc...  [ Citeste tot ]

The Taj Mahal Palace 5*
Mumbai

The Taj Mahal Palace 5*

Deluxe City View

Mic dejun

The Taj Mahal Palace Hotel s-a deschis in 1903 in Mumbai si este situat langa India Gate. Este un ho...  [ Citeste tot ]

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
04:40
Aterizare Doha

16:50

22:30
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
03:35
Aterizare Delhi

02:20

08:25
QATAR AIRWAYS
Decolare Mumbai
Durata zborului
03:25
Aterizare Doha

04:10

05:05
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
05:00
Aterizare Bucuresti

08:15

13:15
QATAR AIRWAYS

Vezi harta

India Sfaturi

India este o tara moderna, totusi obiceiurile si traditiile sunt respectate cu sfintenie atat in oras, cat si la tara. Aceste traditii indiene sunt cele care ii confera Indiei individualitate, impregnand atmosfera cu esenta sa mistica. Vei descoperi aici co-existenta unica si armonioasa a nenumaratelor si diverselor religii. Acestea au generat de fapt nenumaratele traditii indiene. India este o tara laica, in care fiecare are dreptul sa practice religia pe care a ales-o. Obiceiurile indiene si ritualurile difera de la o regiune la alta, totusi ele sunt cunoscute sub forma colectiva de traditii indiene.

India
India
India
India

Informatii legate de viza turistica in India gasiti aici

Informatii legate de vremea din India gasiti aici

Ghid de calatorie India

Vezi ghid

La ce sa te astepti in India

India nu este o tara care isi ascunde problemele. Vizitatorii pot vedea si bogatia, si saracia ei dintr-o singura privire.

Mancarea indiana nu inseamna doar mancare picanta sau mancare extrem de condimentata.

Mancarea indiana poate fi simpla, usor condimentata, hot sau spicy. Aceste informatii sunt de obicei semnalate in meniu. E adevarat insa ca in bucataria indiana se folosesc cele mai multe condimente, ierburi si mirodenii din lume.

Daca mergi pe plaja este mai bine sa fii imbracata. India nu permite oamenilor sa poarte costume de baie.

Nu imbraca haine decoltate sau provocatoare. Cand esti in India ar fi mai bine sa te acoperi si sa nu atragi atentia.

Cand sa vizitezi India Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
India
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia