Vacante, sejururi, circuite Tahiti & Bora Bora 2018 - 2019

Eturia - Agentie de turism

Tahiti & Bora Bora - toate vacantele

Descopera toate vacantele Eturia din Tahiti & Bora Bora. Experienta si know how-ul detinute atat de catre noi cat si pe plan local de catre parteneri, iti vor oferi pachetul de servicii de inalta calitate promis de Eturia, plus perceptia unica, din interior, asupra destinatiei.

Oferte Tahiti & Bora Bora

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Alege o vacanta Best Deal bifand optiunea plecari garantate daca iti doresti cel mai bun raport calitate-pret si ai flexibilitate la datele de calatorie.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

Sorteaza dupa:
 • Honeymoon Bora Bora - 13 zile
   

  Honeymoon Bora Bora - 13 zile Honeymoon & Romance

  Tarif / persoana de la : 6.490 €
  vezi oferta Data plecare: oricand
  Companie aeriana: de linie
  Honeymoon Bora Bora - 13 zile Honeymoon & Romance vezi oferte
  Eturia iti propune o luna de miere deosebita in Bora Bora, un adevarat paradis exotic al Oceanului Pacific. Te vei bucura de facilitatile oferite de resorturi pentru numeroase activitati recreative, vei putea practica sporturi nautice precum scufundari, snorkeling, windsurfing, water-skiing, para-sailing, canoe si caiac, pescuit la adancime, vei putea sa mergi intr-o croaziera cu catamaranul sau pur si simplu te poti relaxa in decorul idilic al insulei. La sosirea pe aeroportul din Papeete, ti se va asigura transferul la hotel. Vei fi transferat de la hotelul la aeroportul din Papeete. Zbor intern Papeete - Bora Bora. La sosirea pe aeroportul din Vaitape, Bora Bora, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la resort. Vei avea la dispozitie cateva zile libere pentru a te bucura de frumusetea exotica a insulei Bora Bora. Iti recomandam sa alegi unele dintre numeroasele excursii optionale disponibile la receptia resorturilor: safari in jeep-uri 4x4, excursii pentru hranirea rechinilor, ciclism sau trekking pe insula principala din Bora Bora, sau poti opta pentru un tur cu elicopterul, in care vei vedea privelistile magnifice ale lagunelor din arhipelag. Vei face o croaziera la apus la bordul unei barci cu motor si vei putea sa vezi cum soarele se retage in sunetul muzicii traditionale cantate la ukulele dupa care vei avea parte de o cina romantica la Restaurantul St James din Vaitape. Aici vei fi servit cu un pahar de sampanie si te vei bucura de o masa savruoasa cu 3 tipuri de preparate. Durata turului este de 4 ore iar zilele in care se organizeaza sunt lunea, miercurea si vinerea. Vei fi transferat de la resort la aeroportul din Bora Bora. Zbor intern Bora Bora - Papeete. Zbor international Papeete - Los Angeles.

Impresii de calatorie Tahiti & Bora Bora

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.772.179 zile de vacanta vandute
 • 303.028.515 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia