America de Nord

Musical Heritage of USA Circuit self-drive

12 zile / 10 nopti
2890 € / pers.
Vei vizita Chicago, Memphis, New Orleans, Louisville, Nashville, Jackson MS

Incepand de la:

2890 € / pers.
Vezi tarife
12 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

6 locatii

Explorate

Incepand de la:

2890 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit self-drive
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia iti propune o incursiune in istoria muzicala a Statelor Unite ale Americii pornind din Chicago si ajungand pana in fermecatorul New Orleans. Vei vizita unele dintre cele mai reprezentative locatii in care s-au nascut si s-au dezvoltat cateva dintre cele mai apreciate genuri muzicale ale tuturor timpurilor - soul, jazz, blues, gospel sau rock’n’roll si de asemenea vei avea ocazia sa descoperi locuri de legenda printre care Graceland - domeniul lui Elvis Presley, Sun Studios, Grand Old Opry, Country Music Hall of Fame sau Muzeul lui Johnny Cash.

 • Cazare 10 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Musical Heritage of USA Itinerar

 • Zbor BRITISH AIRWAYS Bucuresti  -  Londra

  Durata: 03:30

  Plecare Bucuresti , ora 07:55 Sosire Londra , ora 09:30

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor BRITISH AIRWAYS Londra  -  Chicago

  Durata: 08:30

  Plecare Londra , ora 10:30 Sosire Chicago , ora 13:10

  Inclus: taxa de aeroport

 • Preluare masina inchiriata Chicago

  La sosirea pe aeroportul international din Chicago vei prelua masina inchiriata de la biroul din aeroport si te vei transfera la hotelul la care vei fi cazat.

 • Cazare Chicago

  Hilton Garden Inn Chicago Downtown Riverwalk, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Hop-on hop-off Chicago

  Durata: 24 h

  Pachetul tau include un tur al orasului de tip hop on-hop off cu ajutorul caruia vei putea descoperi atractiile din Chicago: Bulevardul Michigan, zona Magnificent Mile, cladirea Wrigley, cartierul the Loop si Parcul Millennium. Cu o suprafata de 24,5 ha si extins de-a lungul Lacului Michigan, Parcul Millennium este inima verde a orasului Chicago. Renumit pentru arhitectura sa, parcul isi transforma iarna lacul intr-un patinoar imens. De asemenea iti recomandam sa urci in Turnul Hancock, una dintre cele mai inalte cladiri din oras (liftul are nevoie de doar 39 de secunde pentru a ajunge la puntea de observatie, de la etajul 94). Intr-o zi senina, se pot vedea locatii aflate la 100 de km distanta si se pot observa toate cele 4 state din zona: Illinois, Indiana, Michigan si Wisconsin.

 • Cazare Chicago

  Hilton Garden Inn Chicago Downtown Riverwalk, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Chicago - Louisville

  Self-drive 480 km. Astazi vei pleca catre Louisville, cel mai mare centru urban al statului Kentucky. Printre cele mai importante atractii turistice ale acestuia se numara Churchill Downs, arena in care au loc celebrele curse de cai inca din 1875 sau muzeul si fabrica faimoaselor bate de baseball Louisville Slugger. Daca timpul iti permite iti recomandam o vizita la Centrul Muhammad Ali, muzeu si centru cultural dedicat celebrei legende a boxului mondial, nascut in Louisville.

 • Cazare Louisville

  Hyatt Regency Louisville, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Louisville - Nashville

  Self-drive 290 km. Astazi vei calatori spre Nashville iar pe traseu poti vizita distileria de whisky din Frankfort, Kentucky pentru a afla mai multe despre traditia producerii celebrei bauturi spirtoase, dar si Casa Memoriala Abraham Lincoln din Hodgenville. Nashville este capitala statului Tennessee si a muzicii country; aici se afla cele mai cunoscute studiouri de inregistrari, intre care si RCA's Studio B, unde au performat nume mari ale muzicii de gen precum Dolly Parton sau Elvis Presley. Tot aici poti vizita Country Music Hall of Fame and Museum, cel mai mare muzeu de muzica country din lume, si muzeul dedicat lui Johnny Cash, poate cel mai cunoscut artist de muzica country, dar si unul dintre cei mai influenti muzicieni americani ai secolului XX. Muzeul este considerat cel mai bun muzeu de muzica din lume de catre revistele Forbes, Conde Naste si National Geographic Traveller. Seara iti recomandam un show live de muzica country la celebra sala de concerte Grand Old Opry din Nashville.

 • Cazare Nashville

  Best Western Plus Belle Meade Inn & Suites, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Nashville - Memphis

  Self-drive 340 km. Iti continui aventura, indreptandu-te spre Memphis, Tennessee. Capitala muzicii rock and roll, orasul natal al Regelui Elvis este un oras fermecator, nu doar pentru fanii acestui gen muzical ci si pentru orice vizitator. Vei putea descoperi Memphis, “Orasul Blues-ului”. Vei vedea Piramida dupa care poti vizita Muzeul Drepturilor Civile, construit in jurul Motelului Lorraine, locul in care a fost asasinat Martin Luther King, Jr. De asemenea poti vizita Rock n’ Soul Museum, muzeul dedicat istoriei muzicii soul si a implicatiilor sociale ale acesteia in Statele Unite.

 • Cazare Memphis

  The Guest House at Graceland, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Tur Graceland Memphis

  Vei explora astazi renumitul domeniu Graceland - casa Memoriala a lui Elvis Presley, regele rock’n’roll- ului. Pe langa vizita conacului la Graceland vei putea vedea doua dintre avioanele personale si personalizate ale starului, dar si colectia sa de masini, tinutele din concerte si discurile castigate in fulminanta sa cariera. La finalul turului vei fi din nou transferat in oras.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Memphis

  The Guest House at Graceland, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Memphis - Jackson

  Self-drive 340 km. Iti vei continua traseul spre Jackson, Mississippi, calatorind in inima bazinului Mississippi, zona in care s-a nascut muzica blues.

 • Cazare Jackson MS

  Hilton Garden Inn Jackson Mississippi Downtown, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive Jackson - New Orleans

  Self-drive 300 km. Vei ajunge astazi in New Orleans, ultimul oras din acest periplu tematic, un oras vibrant, plin de culoare si istorie, cu o atmosfera unica. Vei traversa Bulevardul Charles, Piata Jackson si Catedrala St. Louis, iar seara poti face un tur pietonal al Cartierului Francez, cel mai vechi din oras, o zona foarte populara si apreciata de turisti, cu gradini intinse si conace ce dateaza din secolul al XIX-lea si, bineinteles, cu numeroase cluburi de jazz.

 • Cazare New Orleans

  Wyndham New Orleans, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Croaziera Mississippi

  Durata: 2 h

  Vei naviga intr-o scurta croaziera pe apele fluviului Mississippi la bordul unui vas cu aburi traditional, in acorduri de jazz. Te poti relaxa pe punte sau poti participa la diversele activitati de divertisment organizate pe vas.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare New Orleans

  Wyndham New Orleans, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Zi libera New Orleans

  Ziua de astazi este libera pentru explorarea pe cont propriu a orasului New Orleans. Poti face o plimbare pana la Lacul Pontchartrain pentru a admira cel mai lung pod din lume - Lake Pontchartrain Causeway, cu o lungime de peste 38 km sau poti urma ruta tramvaiului de pe Bulevardul Sf. Charles care, pana la Uraganul Katrina, era cea mai veche linie de transport feroviar inca utilizata din lume.

 • Cazare New Orleans

  Wyndham New Orleans, Standard Room, meal plan Fara mese incluse

 • Self drive hotel - aeroport New Orleans

  Te vei indrepta catre aeroportul din New Orleans pentru a te imbarca in zborul catre casa.

 • Predare masina inchiriata New Orleans

  Vei preda masina inchiriata la biroul dedicat din aeroport.

 • Zbor BRITISH AIRWAYS New Orleans  -  Londra

  Durata: 08:50

  Plecare New Orleans , ora 21:35 Sosire Londra , ora 12:25

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor BRITISH AIRWAYS Londra  -  Bucuresti

  Durata: 03:15

  Plecare Londra , ora 18:55 Sosire Bucuresti , ora 00:10

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Hilton Garden Inn Chicago Downtown Riverwalk 4*
Chicago

Hilton Garden Inn Chicago Downtown Riverwalk 4 *

Standard Room

Fara mese incluse

Hilton Garden Inn Chicago Downtown este situat in partea de nord a orasului Chicago, la câteva blocu...  [ Citeste tot ]

Hyatt Regency Louisville 4*
Louisville

Hyatt Regency Louisville 4 *

Standard Room

Fara mese incluse

Este un hotel modern situat in apropiere de Kentucky International Convention Center si centrul come...  [ Citeste tot ]

Best Western Plus Belle Meade Inn & Suites 4*
Nashville

Best Western Plus Belle Meade Inn & Suites 4 *

Standard Room

Fara mese incluse

Situat în West Nashville, in apropiere de centrul orasului, hotelul Best Western Plus Belle Meade In...  [ Citeste tot ]

The Guest House at Graceland 4*
Memphis

The Guest House at Graceland 4 *

Standard Room

Fara mese incluse

4. The Guesthous at Graceland din Memphis a fost construita pentru a oferi conditii la standarde ina...  [ Citeste tot ]

Hilton Garden Inn Jackson Mississippi Downtown 4*
Jackson MS

Hilton Garden Inn Jackson Mississippi Downtown 4 *

Standard Room

Fara mese incluse

Este la distanta de o cladire de Universitatea de stat din Jackson, Mississippi Coliseum și Old Capi...  [ Citeste tot ]

Wyndham New Orleans 4*
New Orleans

Wyndham New Orleans 4 *

Standard Room

Fara mese incluse

6. Hotel Wyndham New Orleans este un amestec de farmec istoric din Cartierului Francez cu serviciile...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

Statele Unite ale Americii Sfaturi

Comportamentul fata de reprezentantii autoritatilor americane (autoritati de frontiera, vama, politie etc.) trebuie sa fie caracterizat de politete, bunavointa si respect. Trebuie furnizate raspunsuri la toate intrebarile adresate de acestia si trebuie respectate cu exactitate indrumarile pe care ei le formuleaza. Recomandam sa se evite angajarea in discutii contradictorii cu reprezentantii acestor autoritati. In cazul in care, prin comportamentul lor, acestia cauzeaza incalcarea unui drept sau aduc atingere integritatii fizice sau demnitatii unei persoane, acea persoana are posibilitatea de a depune o plangere la autoritatea al carui reprezentant s-a comportat in mod necorespunzator. Recomandam insistent evitarea comentariilor adresate in mod special functionarilor din aeroporturi, relative la procedurile de verificare corporala si a bagajelor pentru calatoriile aeriene. Aceste masuri de verificare sunt dispuse in baza legii americane si orice comentariu nepotrivit in legatura cu acestea poate fi interpretat ca obstructionare a indeplinirii unei functii publice. Persoanei care este responsabila pentru astfel de comentarii ii poate fi refuzata imbarcarea. Recomandam ca, pe intreaga durata a sederii in Statele Unite, sa se pastreze scopul care a fost declarat la data obtinerii vizei de intrare. Desfasurarea de activitati lucrative pe teritoriul SUA nu este permisa decat in baza unui statut corespunzator, conferit de tipul de viza al fiecarei persoane. Imbracamintea de plaja: Imbracamintea purtata pe plajele Europei este perfect acceptabila si in SUA. Dusul: Cele mai multe bazine publice si waterparks iti vor cere sa-ti aloci cateva minute pentru un dus inainte de intrarea in apa. Topless. Trebuie stiut ca nu toate plajele permit ca doamnele sa apeleze la topless in special in zonele amenajate pentru familii. In waterpark-urile mari, (de exemplu Typhoon Lagoon, Wet n' Wild, etc.) topless-ul este interzis.

Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii

Informatii legate de viza turistica in Statele Unite ale Americii gasiti aici

Ghid de calatorie Statele Unite ale Americii

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Statele Unite ale Americii

In SUA se pune foarte mare accent pe securitate, asadar atitudinea oricarui turist fata de autoritati este bine sa fie una cat mai sincera si corecta. Daca optezi pentru un self drive, regulile de circulatie trebuie respectate cu foarte mare atentie.

Daca doresti sa cumperi bauturi alcoolice, trebuie sa prezinti un act de identitate.

Uneori distantele parcurse pe jos sunt foarte mari de aceea este necesara o conditie fizica destul de buna.

Pe Coasta de Vest mai ales, dar in unele cazuri si pe Coasta de Est este foarte probabil ca hotelul sa dispuna de mai multe camere twin. Daca doresti o camera cu pat matrimonial si aceasta este disponibila, va trebui sa specifici acest detaliu la check-in. Nu se poate rezerva un anumit tip de camera in avans.

Unele hoteluri percep taxe suplimentare la check-in, de aceea este bine sa iti bugetezi si aproximativ 100 de dolari pentru astfel de situatii. Aceasta taxa nu poate fi achitata in avans sau inclusa in rezervare intrucat este o taxa locala.

Un card in USD este indispensabil pe teritoriul Sua . Practic daca se doreste inchirierea unei masini aceasta nu se poate face fara un card de credit.

De asemenea la cazare in hotel chiar daca aceasta este preplatita receptionerul solicita un card pentru garantia platii extraserviciilor (aici exista si varianta constituirii unui depozit cash) . Atat la inchirierea de masini sau garantarea la hotel se blocheaza o suma egala cu dublul sumei estimata pentru achitarea serviciilor.

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!