America Latina

Inka Trail Experience Circuit privat

10 zile / 9 nopti
3250 € / pers.
Vei vizita Inca Trail, Machu Picchu, Lima, Cusco, Aguas Calientes, Poroy, Cusco

Incepand de la:

3250 € / pers.
Vezi tarife
10 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

6 locatii

Explorate

Incepand de la:

3250 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia iti propune un circuit in fascinantul si misteriosul Peru, o destinatie turistica de renume mondial in care vei avea ocazia sa admiri unele dintre cele mai frumoase peisaje si unele dintre cele mai interesante atractii arheologice si cultural - istorice din lume. Vei explora frumusetea coloniala a Limei inainte de a pleca spre Cusco - centrul lumii incase. De aici vei strabate pe jos pe celebrul drum incas - Inca Trail pentru a ajunge dupa o expeditie de 4 zile la Machu Picchu, cetatea pierduta a incasilor.

 • Cazare 9 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Inka Trail Experience Itinerar

 • Zbor KLM Bucuresti  -  Amsterdam

  Durata: 03:00

  Plecare Bucuresti , ora 07:00 Sosire Amsterdam , ora 09:00

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor KLM Amsterdam  -  Lima

  Durata: 12:30

  Plecare Amsterdam , ora 12:35 Sosire Lima , ora 18:05

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat aeroport - hotel Lima

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

  Locatie sosire: Lima
  Locatie plecare: LIM Jorge Chavez International Airport
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Lima

  Casa Andina Premium Collection Miraflores, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de oras Lima

  Durata: 4 h

  Vei pleca intr-un tur panoramic de oras pentru a vizita principalele atractii ale Limei. Vizita va incepe in centrul istoric al orasului, listat UNESCO, cu Plaza Mayor, locul in care Pizzaro a fondat Lima si unde se afla frumoasele balcoane coloniale in stil maur ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primaria) si Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar si o fantana de bronz datand din 1650. Tot in piata se afla Catedrala din Lima, construita in 1564 in stil baroc si care adaposteste mormantul lui Francisco Pizarro. Vei vizita apoi Plaza San Martin, strajuita de statuia celui care a eliberat Peru de sub dominatie spaniola, generalul argentinian Jose de San Martin. Piata este un excelent exemplu de arhitectura neocoloniala. Turul va continua cu boemele districte San Isidro si Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor si Larcomar, un mall construit pe malul Oceanului Pacific.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Muzeul Larco Herrera

  Durata: 1 h

  Vei vizita Muzeul Larco Herrera. Aflat in districtul Libre Pueblo, muzeul este adapostit de o veche hacienda si contine colectia privata a unui important arheolog amator: Rafael Larco Hoyle. Muzeul expune cronologic numeroase piese de ceramica, metal, pietre pretioase si textile apartinand culturilor preincase din nordul statului Peru.

 • Cazare Lima

  Casa Andina Premium Collection Miraflores, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - aeroport Lima

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Lima pentru zborul catre Puno.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: LIM Jorge Chavez International Airport
  Locatie plecare: Lima

 • Zbor LAN AIRLINES Lima  -  Cusco

  Durata: 01:25

  Plecare Lima , ora 09:10 Sosire Cusco , ora 10:35

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat aeroport - hotel Cusco

  Durata: 0.4 h

  Vei fi transferat la hotelul din Cusco.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Catedralei din Cusco

  Durata: 1 h

  Vei intra in principalul lacas de cult din oras, Catedrala Cusco, o bijuterie arhitectonica decorata la exterior cu placi mari din granit rosu in stil renascentist, in contrast cu stilul baroc al interiorului. Catedrala, un frumos exemplu de arhitectura locala, cu puternice influente traditionale a fost construita pe vechi ziduri incase in sec. al XVI-lea. Interiorul, un adevarat muzeu de arta coloniala, gazduieste peste 400 de picturi specifice Scolii din Cusco.

 • Vizita Templul Koricancha

  Durata: 1 h

  In interiorul Bisericii Santo Domingo vei vizita ruinele Templului Soarelui, Koricancha, cu siguranta cel mai important templu incas din Peru, care era acoperit in vremurile de glorie ale imperiului cu peste 700 de foi de aur, fiecare in greutate de peste 2 kg. Aici vei vedea cum cuceritorii spanioli, impresionati de oras, nu l-au distrus complet, ci au construit un oras colonial deasupra acestor fundatii solide. Koricancha este un exemplu perfect, piatra Templului Soarelui fiind utilizata pentru a sprijini o biserica in stil baroc.

 • Vizita situl arheologic Sacsayhuaman

  Durata: 1.5 h

  Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 de tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.

 • Cazare Cusco

  El Mercado, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer Cusco - Piskacuchu

  Durata: 2 h

  Dimineata, intre 4:30 - 05:00, un mijloc de transport si echipa Inca Trail te vor prelua de la hotel. Vei fi transferat pana la Piskacucho (2.700 m), o comunitate aflata la km 82 al caiii ferate Cusco - Machu Picchu, locul care va fi punctul de plecare pe Inca Trail.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Inca Trail

  Tabara Inca Trail, Standard Room, meal plan Pensiune completa

 • Trekking Piskacucho - Wayllabamba

  Durata: 6 h

  Vei incepe excursia traversand podul peste raul Urubamba si vei continua de-a lungul raului, in directie nord-vest spre Valea Sacra Incasa. Parcurgand traseul ce strabate un teren liniar, vei ajunge in Miskay (2.800m), apoi vei urca si vei vedea in cele din urma cel mai inalt punct din acest peisaj, impresionantul oras incas Llactapata (2.650m). Vei continua drumetia de-a lungul vaii modelate de Raul Kusichaca, urcand constant timp de aproximativ cinci ore, pana cand vei ajunge in comunitatea Wayllabamba (3000m), unde vei face primul popas. Pe tot parcursul acestui traseu vei putea admira privelistea spectaculoasa oferita de Vilcanota, celalalt mal abrupt al Fluviului Urubamba, dominat de impresionantul varf Veronica, 5.832 m deasupra nivelului marii. Ca sa nu vorbim de diversitatea florei si faunei salbatice care se gaseste in aceasta vale. Punctul de altitudine maxima: 3. 000 m; Altitudinea taberei de popas: 3. 000 m

 • Trekking Wayllabamba - Pacaymayo

  Durata: 7 h

  Dupa micul dejun, vei incepe partea cea mai dificila a traseului, un urcus abrupt pe o distanta de aproximativ 9 km. De-a lungul traseului peisajul se schimba, transformandu-se din sierra, peisaj muntos foarte abrupt in puna, platou muntos aflat la inaltimi ametitoare. In drum spre prima trecatoare muntoasa, Abra Warmihuañusca (Dead Woman´s Pass – 4.200m), este posibil sa vezi lame domestice si alpaca iesite la pascut ichu, una din putinele plante care cresc la mare inaltime. Vei traversa si o zona a padurii tropicale de altitudine, habitat al multor specii de pasari precum privighetori si vrabii, dar si al Ursului Andin, denumit aici Ursul cu Ochelari, Tremarctus Ornatus. Te sfatuim ca pentru aceasta zi deosebita sa te aprovizionezi din belsug cu bomboane, ciocolata si frunze de coca, care sa iti mentina ridicat nivelul zaharului din organism, pentru a depasi raul de inaltime. Imediat dupa trecatoare vei incepe coborarea spre Valea Pacaymayo (3600 m), unde vei amenaja tabara, dupa aproape sapte ore de hiking. Punctul de altitudine maxima: 4. 200 m; Altitudinea taberei de popas: 3. 500 m

 • Cazare Inca Trail

  Tabara Inca Trail, Standard Room, meal plan Pensiune completa

 • Trekking Pacaymayo - Winaywayna

  Durata: 8 h

  Este cea mai lunga zi, cea mai impresionanta si cea mai interesanta, datorita numarului mare de situri arheologice pe care le vei vedea si a padurii tropicale de inaltime pe care o vei traversa, cu extraordinara sa bogatie de flora si fauna andina. Din Pacaymayo vei urca spre a doua trecatoare, Abra Runkurakay (3.970m). La jumatatea urcusului vei opri sa vizitezi complexul arheologic cu acelasi nume. Situl, aflat la 3800 m inaltime, este compus dintr-o structura ovala, despre care se crede ca a servit drept punct de observatie. Dupa ce traversezi trecatoarea, vei cobora spre Yanacocha - Laguna Neagra, vei intra in desisul padurii tropicale, pentru ca in cele din urma sa ajungi la Sayacmarca (3.624m). Acesta este un complex format din constructii semicirculare, curti interioare terasate, strazi inguste, fantani liturgice, pajisti si canale de irigatie. Continuand drumul urcand usor vei ajunge la a treia trecatoare - Abra Phuyupatamarca (3.700m). Pe tot parcursul drumului vei putea admira maiestria incasilor, vei parcurge poteci semi-detasate de coasta muntelui, vei observa stanci care umplu vaile intr-o ordine perfecta, ajutand astfel Drumul Incasilor si salvandu-l de geografia accidentata a Anzilor. Vei trece printr-un tunel incas si vei ajunge la trecatoarea Phuyupatamarca, dupa care vei cobori in complexul arheologic cu acelasi nume. Acesta este unul dintre cele mai complete si bine conservate situri arheologice aflat pe Inca Trail pana la Machu Picchu, fiind deasemenea si cel mai inalt punct de altitudine al muntelui. Vei cobora treptele din piatra si vei ajunge la Wiñaywayna (2.650m), un alt compex incas impresionant, alcatuit dintr-un sector agricol format din nenumarate terasamente, un sector religios si un sector urban in apropierea caruia se afla tabara de popas. Punctul de popas gazduieste un lodge montan, un bar, bai cu dusuri si apa calda. Punctul de altitudine maxima: 3. 900 m; Altitudinea taberei de popas: 2. 650 m;

 • Cazare Inca Trail

  Tabara Inca Trail, Standard Room, meal plan Pensiune completa

 • Trekking Winaywayna - Machu Picchu

  Durata: 3 h

  In cea de-a patra zi te vei trezi la ora 4:00 si dupa o ora vei parasi Wiñaywayna pentru a incepe urcusul spre Intipunku, Poarta Soarelui. Traseul dureaza aproximativ o ora de mers pe drumul pavat cu piatra plata, serpuind pe marginea stancilor, pana spre jungla din varful muntelui. Aici vei putea contempla in liniste cetatea Machu Picchu. De la Intipunku vei cobori spre Machu Picchu si 40 de minute mai tarziu vei intra in cetate prin punctul cel mai inalt, Casa Paznicilor. Vei cobori apoi la punctul de control, unde te vei inregistra si iti vei lasa rucsacul pentru a putea vizita cetatea Machu Picchu.

 • Vizita Machu Picchu

  Durata: 4 h

  Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admiri peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa, si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala unde locuiau Nustas, printesele.

 • Cazare Aguas Calientes

  El Mapi by Inkaterra, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Tren Expedition Aguas Calientes - Poroy

  Durata: 4 h

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)
  Locatie plecare: Aguas Calientes

 • Transfer privat gara Poroy - hotel Cusco

  Durata: 0.75 h

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Cusco

  El Mercado, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat hotel - aeroport Cusco

  Durata: 0.3 h

  Vei fi transferat catre aeroport pentru zborul catre casa.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor LAN AIRLINES Cusco  -  Lima

  Durata: 1:25

  Plecare Cusco , ora 15:14 Sosire Lima , ora 16:40

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor KLM Lima  -  Amsterdam

  Durata: 12;25

  Plecare Lima , ora 19:55 Sosire Amsterdam , ora 15:20

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor KLM Amsterdam  -  Bucuresti

  Durata: 02:50

  Plecare Amsterdam , ora 20:55 Sosire Bucuresti , ora 00:35

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Casa Andina Premium Collection Miraflores 3*
Lima

Casa Andina Premium Collection Miraflores 3 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul este situat in inima districtului Miraflores din Lima, la doar cateva strazi de principalele...  [ Citeste tot ]

El Mercado 9*
Cusco

El Mercado 3* Superior

Standard Room

Mic dejun

El Mercado Hotel este situat in inima orasului Cusco. Mercado este cuvantul spaniol pentru piata, ia...  [ Citeste tot ]

Inca Trail

Tabara Inca Trail 1 *

Standard Room

Pensiune completa

 

El Mapi by Inkaterra 4*
Aguas Calientes

El Mapi by Inkaterra 4 *

Standard Room

Demipensiune

Hotelul este situat convenabil in satul Machu Picchu (fost Aguas Calientes) la cativa pasi de centru...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

Peru Sfaturi

Peruani sunt politicosi si un pic mai formali decat ne-am astepta. Majoritatea localnicilor sunt foarte preocupati de aparente si nu doresc sa spuna nimic din ceea ce ar putea sa se reflecte intr-o lumina proasta asupra lor. Sunt diplomati prin modul de adresare si nu vor spune intotdeauna ceea ce gandesc cu adevarat. Peruanii au tendinta de a acorda mai multa atentie oamenilor si relatiilor neglijand intr-o oarecare masura respectarea unor planificari stricte ale intalnirilor. Pentru a fotografia localnicii trebuie sa le platiti 1-2 soles daca nu cumva cer mai mult.

Peru
Peru
Peru
Peru

Informatii legate de viza turistica in Peru gasiti aici

Ghid de calatorie Peru

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Peru

Peru este o tara intinsa astfel ca, atunci cand este posibil, recomandam ca intre zone calatoria sa se faca cu avionul.

Bucataria peruviana este printre cele mai bune ale Americii Latine si in plus este 100% bio. Vinul local nu este printre cele mai bune dar veti gasi peste tot vin chilian si argentinian.

Standardele de cazare variaza si se potrivesc cu fiecare gust si buget.

Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand calatoriti in Peru este altitudinea. Raul de altitudine poate afecta in moduri diferite si in timp ce unii turisti nu resimt efectele altitudinii, pentru altii, simptomele pot fi suparatoare in special in primele zile.

Cand sa vizitezi Peru Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Peru
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!