America Latina, America de Nord

Circuit de grup - Croaziera Caraibe, Celebrity Summit & sejur Miami, SUA, 13 zile - noiembrie 2024 Grup cu insotitor Eturia

13 zile / 11 nopti
Vei vizita San Juan, Puerto Rico, Philipsburg, St. John's, Castries, Bridgetown, Roseau, Miami

Incepand de la:

4.290 € / pers.
Vezi tarife
13 zile

Durata vacantei

6 tari

Vizitate

7 locatii

Explorate

Incepand de la:

4.290 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

In luna noiembrie te invitam sa descoperi alaturi de un grup cu insotitor celebrul oras Miami si sa navighezi pe apele Marii Caraibilor, la bordul vasului de croaziera Celebrity Summit. Vei explora unele dintre cele mai frumoase porturi din insulele arhipeleagului: Philipsburg (St. Marteen), St. Johns (Antigua), Castries (St. Lucia), Bridgetown (Barbados) si Roseau (Dominica), iar la final vei petrece cateva zile pe plajele din Miami Beach.

Note suplimentare

 • Pentru a intra in Statele Unite ale Americii este nevoie de viza turistica valabila obtinuta individual de la Ambasada Statelor Unite din Bucuresti.
 • Cazare 11 nopti
 • Toate transferurile mentionate in program
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Circuit de grup - Croaziera Caraibe, Celebrity Summit & sejur Miami, SUA, 13 zile - noiembrie 2024 Itinerar

 • Tur privat de grup Puerto Rico

  Astazi vei lua parte la un tur ce iti ofera ocazia sa afli mai multe despre Puerto Rico si frumusetile pe care le are de oferit. Vei incepe cu o vizita in zona carstica a insulei, unde formatiunile stancoase au format un peisaj unic pe coasta Oceanului Atlantic. Vei continua calatoria descoperind cel mai impresionant complex de pesteri de pe insula, iar inainte de a te retrage catre orasul vechi San Juan, vei vizita doua din cele mai impresionante cascade ale insulei, unde te vei putea bucura si de o baie racoritoare. In zona veche a orasului vei avea ocazia sa te plimbi pe stradutele elegant pietruite, printre castelele si fortaretele construite de catre spanioli. Vei putea face cumparaturi sau te poti bucura de o masa gustoasa la un restaurant din zona.

 • Transfer privat de grup hotel - port San Juan, Puerto Rico

  Vei fi transferat de la hotel la terminalul de imbarcare pe vasul de croaziera.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Philipsburg

  Astazi vei ajunge pe Insula St Maarten. Principalele orase ale insulei sunt Philipsburg in zona olandeza si Marigot in zona franceza. Inconjurata de o salba de mici insule, St Maarten este un mic paradis turistic ale carui tarmuri au o sumedenie de mici golfuri bordate de peste 25 de plaje. Insula se mandreste si cu cele peste 50 de locatii de diving si snorkeling. Portul AC Wathey Pier este catalogat intre primele 10 porturi de croaziera din lume. In zilele noastre insula este impartita intre olandezi - partea de sud - pe care ei o numesc Saint Maarten, si francezi - partea de nord - pe care o numesc Saint Martin de Tours. Se pare insa ca primii care si-au lasat amprenta pe aceasta insula sunt triburile caraibiene Arawak.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera St. John's, Antigua

  Astazi vei ajunge in St, John, Antigua. capitala si principal oras al statului Antigua & Barbuda. Saint John este centru comercial, turistic si port in Insula Antigua. Dominat de Catedrala Saint John, orasul adaposteste Muzeul Marine Art ce prezinta artefacte din diverse perioade de dezvoltare ale insulei, colectii de roci si o impresionanta colectie de peste 1000 de scoici marine din zona Caraibe. Alte atractii ale orasului sunt Stadionul Sir Vivian Richards (stadion de cricket), Gradina Botanica, Farul si complexul English Harbour aflat in zona portului ce cuprinde o serie de forturi construite in perioada coloniala, forturi ce asigurau protectia portului: Fort James, Fort George, Fort Charles, Fort Shirley, Fort Berlkeley si Fort Barrington.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Castries

  Astazi vei ajunge pe Insula St. Lucia. Castries a fost fondat de francezi in 1650, pe atunci purtand numele de Carenage (nume datorat locurilor sigure de ancorare din portul natural al golfului pe malul caruia este situat orasul). In 1756 numele de Carenage a fost schimbat in Castries dupa numele comandantului fortei expeditionare franceze (Charles Eugene Gabriel de La Croix, marchiz de Castries). Portul din Castries este un principal punct de escala pentru navele de croaziera ce acosteaza la docul Pointe Seraphine din nordul portului, doc unde se afla si un mare centru comercial duty free. Cateva dintre reperele turistice ale orasului sunt Catedrala, piata Walcott Derek (denumit in onoarea poetului Derek Walcott, laureat al Premiului Nobel), Biblioteca Municipala, Cladirea Guvernamentala si Fortul Charlotte construit pe colina Morne Fortune. Atractia majora sunt plajele Vigie, Malabar, Choc si La Toc, usor accesibile din Castries.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Bridgetown

  Astazi vei ajunge in Bridgetown, capitala si cel mai mare oras nu numai al insulei Barbados dar si din Antilele Mici. Orasul este cel mai important centru financiar si de afaceri din Caraibe. Constituit ca asezare in preajma vechiului port, a fost infiintat in 1628, vechea denumire fiind India Bridge. De-a lungul anilor a fost afectat de incendii si uragane, fiind mereu reconstruit; aici se gaseste si aeroportul. Orasul este reprezentativ printr-o serie de cladiri istorice si monumente: Piata Eroilor, Podul Chamberlain datand din 1872, Cladirea Parlamentului, Statuia Lordului Nelson, Sinagoga construita in secolul al XVII-lea (distrusa in 1831 de un uragan a fost reconstruita in 1929 in stil gotic si este folosita si astazi ca lacas de cult). In timpul vizitei in Bridgetown nu trebuie ratata vizitarea Muzeului Barbados ce este adpostit de o fosta inchisoare coloniala; exponatele prezinta atat istoricul insulei, cat si elemente ale culturilor amerindiene si africane care au influentat viata in insula dar si opere de arta create de artisti europeni care au vizitat insula.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Croaziera Roseau

  Astazi vei ajunge pe insula Dominica. Cunoscuta si ca Insula Naturii, datorita vegetatiei luxuriante neatinse de mana omului; pe insula se afla paduri dese in care si-au gasit adapost numeroase specii de plante și animale rare. Vei putea vizita capitala si cel mai mare oras al insulei, Roseau, situat pe tarmul vestic.Orasul s-a dezvoltat pe locul unei vechi asezari a triburilor kalinago - Sairi, in punctul de varsare al Raului Roseau in mare. Roseau este in acelasi timp principalul port al insulei. Din punct de vedere al constructiilor, orasul este tributar perioadei coloniale, aici intalnindu-se doua stiluri caracteristice perioadelor de dominatie coloniala franceza si britanica.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Zi libera Marea Caraibilor - Croaziera

  Ai aceasta zi libera la dispozitie pentru a descoperi facilitatile vasului de croaziera si pentru a te bucura de activitatile de la bord.

 • Cazare vas croaziera

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup port - aeroport San Juan, Puerto Rico

  Vei fi preluat de la terminalul la care te vei debarca si transferat catre aeroport.

 • Zbor San Juan, Puerto Rico - Miami

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Miami

  Dupa sosirea pe aeroportul din Miami, vei fi transferat la hotel.

 • Cazare Miami

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Tur de oras Miami

  Vei descoperi alaturi de un ghid local vorbitor de limba engleza magicul Miami, incepand cu o vizita la Miami Beach. Treptat, cladirile vechi, construite intre 1950 si 1960 vor ceda locul unui Miami modern, cu uriasii zgarie-nori ce se ridica deasupra strazilor. Urmeaza o vizita in zona Coconut Grove, o enclava luxurianta a orasului cu numeroase parcuri si spatii verzi inconjurate de cafenele si centre comerciale. Vei ajunge apoi in zona latino a orasului, unde vei afla mai multe informatii despre comunitatea columbiana si despre cea latino-americana, in timp ce vei vizita Coral Gables, Little Havana sau Calle Ocho. Turul se termina la Bayside Marketplace, unde te poti relaxa cu o sesiune de cumparaturi, sau servind o bautura rece, in timp ce observi frumosul golf Biscayne.

 • Cazare Miami

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

 • Zi libera Miami

  Dispui de aceasta zi libera pentru a te bucura de plaja si soare sau pentru a vizita imprejurimile. Aloca-ti timp pentru a vizita principalele atractii ale orasului: Vechea Manastire Spaniola, Muzeului Holocaustului, Castelul de Coral, Piscina Venetiana, Muzeul si Gradinile Viscaya, Acvariul, Muzeul de Arta, Biserica St. Bernard de Clairvaux, Gradina Tropicala Fairchild si un interesant Muzeu al Copiilor.

 • Cazare Miami

  Cazare – conform optiunilor de mai jos ↓

Optiuni Cazare Hoteluri

The Royal Sonesta San Juan 4*
San Juan, Puerto Rico

The Royal Sonesta San Juan 4*

Deluxe Room

Fara mese incluse

Situat intr-un cadru ideal, cu vedere directa la plaja Isla Verde, marginita de palmieri, si la scli...  [ Citeste tot ]

Celebrity Summit 4*
Vas de croaziera

Celebrity Summit 4*

Ocean View Cabin

Pensiune completa

Hotel Croydon 4*
Miami

Hotel Croydon 4*

Standard Room

Mic dejun

The Royal Sonesta San Juan 4*
San Juan, Puerto Rico

The Royal Sonesta San Juan 4*

Deluxe Room

Fara mese incluse

Situat intr-un cadru ideal, cu vedere directa la plaja Isla Verde, marginita de palmieri, si la scli...  [ Citeste tot ]

Celebrity Summit 4*
Vas de croaziera

Celebrity Summit 4*

Balcony Cabin

Pensiune completa

Hotel Croydon 4*
Miami

Hotel Croydon 4*

Standard Room

Mic dejun

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
3h 20m
Aterizare Paris
01.11.2024
06:20
01.11.2024
08:40
AIR FRANCE
Decolare Paris
Durata zborului
9h 30m
Aterizare Atlanta
01.11.2024
10:40
01.11.2024
15:10
AIR FRANCE
Decolare Atlanta
Durata zborului
3h 33m
Aterizare San Juan, Puerto Rico
01.11.2024
18:30
01.11.2024
22:03
DELTA AIRLINES
Decolare San Juan, Puerto Rico
Durata zborului
02:52
Aterizare Miami
09.11.2024
18:28
09.11.2024
20:20
AMERICAN AIRLINES
Decolare Miami
Durata zborului
8h 45m
Aterizare Amsterdam
12.11.2024
16:50
13.11.2024
07:35
KLM
Decolare Amsterdam
Durata zborului
2h 45m
Aterizare Bucuresti
13.11.2024
09:25
13.11.2024
13:10
KLM

Vezi harta

Puerto Rico Sfaturi

Puerto Rico
Puerto Rico
Puerto Rico
Puerto Rico

Informatii legate de viza turistica in Puerto Rico gasiti aici

Informatii legate de vremea din Puerto Rico gasiti aici

Ghid de calatorie Puerto Rico

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Puerto Rico

Statele Unite ale Americii Sfaturi

Respectă culturile și diversitatea americană: Statele Unite sunt o țară diversă din punct de vedere cultural. Respectă obiceiurile și tradițiile locului și arată toleranță față de diferențele culturale și și perspectivelor altor persoane. Fii conștient de sensibilitățile culturale. Evită să faci comentarii ofensatoare sau discriminatoare față de alte persoane., Respectă regulile privind consumul de alcool, deoarece acestea variază în funcție de statul în care te afli. De exemplu, în California și New York, legile sunt mai permisive, iar alcoolul se vinde între 6 a.m. – 2 a.m./4 a.m.; în Florida, alcoolul nu mai poate fi vândut după miezul nopții. În zilele de alegeri și alte evenimente, în multe sate este interzisă vânzarea de alcool., Politețea este cheia: Oamenii din Statele Unite sunt, în general, politicoși și amabili. Salută cu un zâmbet și folosește mereu „Bună ziua" sau „Te rog" în interacțiunile cu localnicii., Ai grijă la spațiul personal: Americanii apreciază spațiul personal, așa că este important să păstrezi o anumită distanță fizică față de ceilalți în timpul interacțiunilor sociale., Nu fuma în zonele interzise și respectă regulile privind fumatul în spațiile publice., Fii atent la regulile de reciclare și respectă mediul înconjurător., Punctualitatea este foarte apreciată. Fii la timp la întâlniri sau evenimente programate., Evită să fii prea zgomotos sau deranjant în spațiile publice sau în hotelurile în care te cazezi., În zonele foarte agromerate, ai grijă la bunurile personale. Ideal este să nu le afișezi.

Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii

Informatii legate de viza turistica in Statele Unite ale Americii gasiti aici

Informatii legate de vremea din Statele Unite ale Americii gasiti aici

Ghid de calatorie Statele Unite ale Americii

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Statele Unite ale Americii

Pentru turistul român, o experiență în SUA vine și cu o parte de birocrație. Astfel, asigură-te că obții viza turistică înainte să-și planifici vacanța sau lasă suficient timp între rezervarea pachetului de vacanță și data plecării, astfel încât să-ți poți obține viza între timp - un proces realizat la ambasada SUA în România, care durează.
Înainte să pleci, este puternic recomandat să îți faci o asigurare completă de călătorie. Cheltuielile medicale în Statele Unite sunt foarte ridicate, așa că este recomandat să ai o asigurare medicală care să acopere eventualele situații de urgență sau orice problemă de sănătate.
Odată ce ai aterizat în Statele Unite ale Americii, acordă atenție tuturor indicațiilor personalului de securitate și răspunde clar, punctual și concis întrebărilor autorităților, astfel încât procesul intrare în țară să dureze cât mai puțin. Personalul este destul de rigid, urmând regulile impuse. Tratează-i cu politețe, deschidere și bunăvoință.
Acordă atenție costurilor și planifică-ți bugetul realist; cheltuielile în Statele Unite sunt mai mari decât în alte destinații. Nu uita cardul de credit pentru a garanta mașinile închiriate și anumite camere de hotel.
Dacă optezi pentru un circuit self-drive, respectă întotdeauna limita de viteză și semnele rutiere. În caz de interacțiune cu poliția, politețea și recunoașterea vinei îți aduc cel mai mare câștig de situație. Nu te va ajuta niciodată să ridici tonul sau să te contrazici cu ei, ba mai mult, regulile sunt atât de stricte că poți fi dus la secție pentru ultraj.

Barbados Sfaturi

• Locuitorii din Barbados sunt foarte amabili si politicosi si au un respect foarte mare pentru familie, astfel ca se asteapta la acelasi respect din partea ta. Nu te angaja in discutii politice sau pe teme rasiale si respecta drepturile homesexualilor., • Tine cont de faptul ca este ilegal sa porti articole vestimentare de camuflaj sau alte obiecte in aceste culori specifice. Barbados isi mentine conservatorismul britanic astfel ca tinutele sumare sau de plaja nu sunt acceptate in spatiile publice. Toate plajele din Barbados sunt publice, insa nudismul nu este practicat.

Barbados
Barbados
Barbados

Informatii legate de viza turistica in Barbados gasiti aici

Informatii legate de vremea din Barbados gasiti aici

Ghid de calatorie Barbados

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Barbados

Antigua & Barbuda Sfaturi

Antigua & Barbuda
Antigua & Barbuda
Antigua & Barbuda
Antigua & Barbuda

Informatii legate de viza turistica in Antigua & Barbuda gasiti aici

Informatii legate de vremea din Antigua & Barbuda gasiti aici

Ghid de calatorie Antigua & Barbuda

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Antigua & Barbuda

Imbinarea momentelor de relaxare la plaja cu cele dedicate explorarii insulelor.

Dominica Sfaturi

Tinuta in Dominica este casual, desi casual sic ar fi o descriere mai potrivita pentru imbracamintea de seara. Hainele din bumbac subtire sunt ideale. Este inacceptabil sa porti costume de baie, sorturi, pantaloni scurti si topuri in public. Pentru seara ar trebui sa-ti iei in bagaj un pulover lejer, sau o jacheta/haine de seara.

Dominica
Dominica

Informatii legate de viza turistica in Dominica gasiti aici

Informatii legate de vremea din Dominica gasiti aici

Ghid de calatorie Dominica

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Dominica

Dominica este una dintre insulele mari din Caraibe dar si una dintre cele mai recente; insula este plasata in zona de intersectie a doua mari placi tectonice si a luat nastere datorita activitatii vulcanice.
Vulcanismul este evident pe insula cele mai cunoscute exemple fiind Dominica's Boiling Lake, lac format intr-un fost crater, alimentat de o cascada, apa avand o efervescenta datorata caldurii emanate de o camera de lava situata la o relativ mica adancime iar al doilea exemplu fiind Valley of Desolation - o caldare vulcanica in care emanatiile sulfuroase sunt permanente, cu numeroase fumarole si izvoare termale.
Fauna nu este reprezentata de specii salbatice mari; pe teritoriul insulei in schimb se gasesc peste 172 de specii de pasari printre care pasarea colibri si papagalul sisserou sau papagalul imperial (considerat pasare nationala) iar apele litorale abunda in diverse specii de pesti dar si in balene si delfini.
Desi membra a Commonwealth-lui, Dominica este dintre putinele tari membre care are statut de republica; Dominica este o democratie parlamentara, Presedintele este seful statului iar puterea executiva ii revine Guvernului condus de un prim ministru.

Saint Lucia Sfaturi

Saint Lucia
Saint Lucia
Saint Lucia
Saint Lucia

Informatii legate de viza turistica in Saint Lucia gasiti aici

Informatii legate de vremea din Saint Lucia gasiti aici

Ghid de calatorie Saint Lucia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Saint Lucia

Daca te nimeresti in Saint Lucia in sezonul ploios, este posibil sa nu te poti bucura in totalitate de frumusetea insulei.

Cand sa vizitezi Puerto Rico Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Puerto Rico
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Statele Unite ale Americii Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Statele Unite ale Americii
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Barbados Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Barbados
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Antigua & Barbuda Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Antigua & Barbuda
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Dominica Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Dominica
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Saint Lucia Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Saint Lucia
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia