Caraibe

Trinidad si Tobago Descopera

Mixul cultural al influentelor din toata lumea
Descopera Trinidad si Tobago - Mixul cultural al influentelor din toata lumea

Pentru cei care cauta distractie, mancare buna si festivaluri inedite, Trinidad si Tobago este regiunea perfecta. Istoria complicata a statului aduce impreuna influente spaniole, englezesti, franceze, africane, indiene, orientale, chinezesti si portugheze, acest mix cultural fiind in mod armonios reflectat in fiecare colt al orasului. Fosta capitala a Federatiei Indiilor Occidentale din 1958 pana in 1962, Port of Spain este si astazi un important centru economic din Caraibe, prin export de produse agricole, bitum, bauxita si fier. Vizitatorilor le ofera o gama completa de aventuri si o bucatarie unica ce reprezinta tara.

Trinidad si Tobago gazduiesc o gama variata de specii de plante si animale, fiind un paradis pentru iubitorii de natura si ornitologi.

Carnavalul din Trinidad & Tobago este faimos in intreaga lume pentru atmosfera sa vibranta, muzica exuberanta si paradele pline de culoare.

Plajele de nisip fin si apele cristaline sunt ideale pentru relaxare si practicarea sporturilor acvatice.

Datorita istoriri sale variate, Trinidad si Tobago au o mostenire culturala bogata, reflectata in arta, muzica si bucatarie.

Croaziera Guianele Sud-Americane & Bazinul Amazonului - Seabourn Pursuit

Vezi Detalii

Recomandarile Noastre

Noi iti aratam ca locul pe care l-ai visat, exista, si te ducem acolo… Vom elabora impreuna itinerarul care sa se potriveasca perfect dorintelor tale unice, tinand cont de destinatia dorita, de durata si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Iti impartasim experienta Eturia si ne asiguram ca experienta ta este exact ceea ti-ai dorit sa fie.

1 / 1
Croaziera Guianele Sud-Americane & Bazinul Amazonului - Seabourn Pursuit
Croaziere

Incepand de la:

17.350 € / pers.
Exploreaza

Trinidad si Tobago Vacante

Croaziera Guianele Sud-Americane & Bazinul Amazonului - Seabourn Pursuit
Croaziere

Incepand de la:

17.350 € / pers.
Exploreaza

Eturia De ce

  • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
  • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
  • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
  • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
  • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
  • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
  • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
  • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
  • Eturia este membru ANAT

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia