Vacante in Olanda Amsterdam

Eturia - Agentie de turism

Olanda - Amsterdam

Amsterdam desi are statut de capitala oficiala a Olandei, institutiile fundamentale ale statului: Curtea Suprema de Justitie, Guvernul si Parlamentul isi au sediul la Haga. Etimologic, Amsterdam provine din alaturarea cuvntelor dam (baraj) si Amstel (raul ce strabate orasul). Din 1996, fostele fortificatii de aparare ale orasului sunt incluse in Lista de Patrimoniu UNESCO. Prima atestare documentara a orasului o reprezinta un document emis de Contele Floris al V-lea al Olandei. Dezvoltarea economica si urbanistica a orasului a luat o deosebita amploare incepand inca din secolul al XIV-lea datorita stranselor legaturi comerciale cu orasele din Liga Hanseatica, cunoscand apogeul in secolul al XVII-lea considerat drept Era de Aur a Amsterdamului. Desi initial a fost construit pe tarmul Golfului Zuiderzee (o prelungire a Marii Nordului), datorita adaugarii succesive de noi terenuri, orasul Amsterdam s-a extins pana la malurile lacului cu apa dulce IJsselmeer. Centrul orasului are forma de potcoava imprejmuita de patru canale faimoase: Singel, Herengracht, Keizersgracht si Prinsengracht, care reprezinta cea mai buna cale de a vedea casele cu frontoane caracteristice arhitecturii locale. Este si modalitatea de a admira Muzeul Marinei, Casa Rembrandt si hotelul Europa Heineken. Daca vei alege o plimbare pe strada Rokin, pe sub cele 12 porti ale Ceylonului, vei avea senzatia ca timpul s-a oprit in loc, redescoperind atmosfera flamanda de acum cateva secole. Pe strazile incarcate de mistere ale Cartierului Rosu surprizele te vor insoti la tot pasul. Se poate face un popas la Escape Club unde in fiecare seara mii de persoane sunt atrase de ritmurile magice ale acestui megataram al distractiei.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Florin

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Olanda - Amsterdam

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Olanda - Amsterdam . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Am fost acolo....
SORIN
Specialist Olanda SORIN
Recomandare SORIN
Plimba-te prin zona DAM. Este esenta Amsterdamului si nu te sfii sa treci si podul spre cartierul rosu.

Impresii de calatorie Olanda

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.740.903 zile de vacanta vandute
 • 260.646.905 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia