Ramona Barcaru Eturia

GroupDesk Manager
Discuta cu Ramona Barcaru

Ramona are o experienta de 18 ani in domeniul turismului si ii place ceea ce face, iar acest lucru se vede in relatia cu turistii. Ii place sa se asigure ca ofera clientilor Eturia cele mai bune variante de calatorie, astfel incat drumul pana la destinatie sa fie o reala placere.

Ramonei ii plac calatoriile, muzica si lectura, dar si sa petreaca timp de calitate alaturi de cei dragi sufletului. Filmul sau preferat este ?La Vita e Bella?, un film exceptional, care reuseste in aproximativ 2 ore sa trasmita atat de multe lectii de viata si sa treaca privitorul prin nenumarate emotii.

Intrebata care este destinatia ei preferata, Ramona spune ca ii este foarte greu sa aleaga si simte ca nu ar fi corect, deoarece fiecare destinatie in care ajunge este magica. Oriunde a calatorit a descoperit locuri minunate, care au incarcat-o de energie pozitiva si care au lasat-o ?mai bogata si mai completa?. Insa locul pe care l-a vizitat cel mai des si care ar trebui sa fie un ?must see? pentru toti iubitorii de calatorii este Disneyland deoarece, de cum ai pasit pe planeta Disneyland, esti brusc inconjurat de copii de toate varstele, iar veselia este oriunde intorci privirea.

Superputerea Ramonei este sinceritatea. Este o persoana deschisa, curioasa si care crede cu tarie ca orice este posibil atunci cand exista suficienta dorinta. Crede in oameni si in capacitatea fiecaruia dintre noi de a deveni mai buni, cu fiecare zi care trece.

Motto-ul dupa care Ramona isi ghideaza pasii este ?If you can dream it, you can do it? (Walt Disney).

„Imi place sa calatoresc pentru ca ma fascineaza diversitatea lumii in care traim.”

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia