Carmen Lazaroiu Eturia

Marketing Specialist
Discuta cu Carmen Lazaroiu

Dincolo de titulatura jobului, Carmen se asigura ca experienta clientilor nostri este una memorabila. Cu o pasiune pentru marketing si sociologie, este atenta ca fiecare aspect al calatoriilor sa fie bine pus la punct, iar orice solicitare sau intrebare sa fie abordata cu profesionalism.

Clientii Eturia pot avea incredere in ea pentru ca este dedicata in munca si atenta la nevoile celorlalti. Carmen are experienta in domeniul marketingului si stiintelor umaniste. Considera ca, dintre toate atributiile pe care le are, empatia este cea mai puternica si a invatat de-a lungul timpului ca, „a te pune in bocancii celuilalt” te poate face sa intelegi mai profund lucrurile. Isi pune pasiunea si cunostintele la dispozitie pentru a crea legaturi sincere si placute alaturi de colegi, de prieteni sau de clienti. Ii place sa ajute si face tot posibilul ca cei din jurul ei sa fie multumiti, oricat de grele sau neplacute pot fi unele momente. Aceasta abilitate o ajuta sa construiasca conexiuni autentice si sa inteleaga profund nevoile care apar.

Dincolo de toate acestea, motto-ul ei preferat este "Companiile extraordinare sunt doar despre oameni si nimic altceva." In afara muncii, se dedica pasiunilor personale: canta la chitara si pian, este olimpica in arta coregrafica si considera ca miscarea ne aduce mai aproape de ceea ce suntem cu adevarat, de sufletul nostru, de a ne simti energia si starile prin care trecem, de a impartasi povesti si de a ne apropia cu adevarat de ceea ce inseamna munca in echipa.

Una dintre experientele ei preferate este sa urce pe munte. Indiferent daca muntele este mic sau mare, ii aminteste cat de neinsemnati suntem in comparatie cu natura care ne inconjoara. Iubeste aerul proaspat, privelistea si inaltimile - activitati care o fac vulnerabila, dar si puternica in acelasi timp.

Calatoria pentru ea este o modalitate de a se imbogati din punct de vedere cultural si personal. Descoperind lumi noi, intalnind oameni si experimentand culturi diferite, se simte invatata si mai constienta de frumusetea diversitatii lumii.

„Calatoria este o modalitate de a ma imbogati din punct de vedere cultural si personal, ma simt invatata si mai constienta de frumusetea diversitatii lumii.”

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia