Alice Badoi Eturia

Travel Consultant Senior
Discuta cu Alice Badoi

Alice s-a intalnit prima oara cu lumea turismului de la o varsta frageda: avea doar sase ani cand unchiul sau preferat, care lucra in turism, a luat-o pentru prima oara cu el într-o calatorie: „inca de atunci, a inceput sa se dezvolte pasiunea mea pentru calatorii si asta pentru ca, datorita unchiului meu, am avut ocazia sa vizitez aproape toata tara.”

Poate te intrebi ce intelege un copil de sase-sapte ani din ceea ce inseamna turismul si cum ii influenteaza calatoriile alegerile de viitor. Alice ne marturiseste ca „eram fascinata de cat de mari erau hotelurile, ca intr-un singur loc intalneam oameni din tari diferite, de modul in care receptionerii ofereau informatiile si de cum intampinau turistii.”

Muntele i s-a intiparit in suflet, iar lumea verde, aerul curat, cantecul pasarilor si linistea de acolo i-au creat propriul univers: „erau momente in care imi doream sa raman vesnic acolo, sentiment pe care il mai traiesc uneori si azi.”

In mod firesc, Alice a dezvoltat o pasiune pentru geografie, la scoala fiind materia ei preferata, apoi s-a orientat catre Facultatea de Geografie, dupa care a urmat cursurile unui master in turism si activitati de timp liber. Pentru a impartasi aceasta pasiune si cu ceilalti, ea a predat geografia timp de patru ani, perioada in care a organizat o sumedenie de excursii pentru elevii sai. „Cu fiecare excursie, realizam cat de mult imi doresc sa stau mai mult in natura, sa calatoresc, sa descopar locuri noi si oameni noi, incat am renuntat la a fi profesor si a urma meseria pe care o fac deja de 12 ani: aceea de consultant de calatorie.”

S-a alaturat echipei Eturia ca Travel Consultant Senior nu doar datorita profesionalismului si experientei, ci si pasiunii sale de a-i indemna si pe ceilalti sa plece departe si sa profite de tot ce e mai frumos din calatorii. Cu o vasta experienta organizatorica si in teren, cu hotelierii si agentiile locale, Alice devine mai mult decat un consultant: un ghid la distanta, un prieten ce are sfaturile cele mai bune pentru calatorii Eturia.

In timpul liber si dincolo de calatorii, colega se dedica artei culinare, muzicii, picturii si lecturii. Motto-ul dupa care se ghideaza in fiecare zi e „Traieste ca si cum ai muri maine; invata ca si cum ai trai vesnic!”

„Calatoresc pentru noi provocari si experiente de neuitat.”

Alice Badoi
Alice Badoi
Travel Consultant Senior
031 9998

Tari vizitate Vizitate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 31.03.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia