Atractii Venezuela

Eturia - Agentie de turism

Atractii Venezuela

In timp ce majoritatea tarilor din America de Sud si-au creat imagini romantate pornind de la pasionatul tangou, anticul Machu Picchu sau de la coloratul Carnaval, numele Venezuelei este asociat pozitiei sale pe piata petrolului, cu stilul politic impetuos al presedintelui Hugo Chávez sau numelui vreunei castigatoare a vreunui concurs de frumusete. Cu toate astea, Venezuela inseamna mult mai mult decat aceste titluri tipice de presa. Venezuela este o tara de o ametitoare varietate, mult prea putin vizitata de turistii straini.
Varfurile Anzilor, cea mai mare intindere de coasta la Marea Caraibelor care se gaseste intr-o singura tara (2.800km), insule linistite in mari de turcuaz, mlastini in care caimanii, capybarii, pestiipiranha si anacondele traiasc impreuna, padurea amazoniana, savana unduitoare punctata ici si colo de munti cu varfuri plate tepuis si cea mai inalta cascada din lume sunt elemente ce ar trebui sa creioneze imaginea acestei tari. Cei ce cauta aventura in expeditii ori in snorkeling, scubadiving, kitesurfing, windsurfing le pot gasi aici cu avantajul de a le fi accesibile la o zi distanta cu autobuzul sau dupa un zbor scurt cu avionul. Cei interesati de cultura pot descoperi cluburile de salsa din capitala Caracas, vizita numeroase festivaluri regionale, cauta obiecte de arta sau mestesugaresti in orase bucolice aflate in inima tarii. Insusi Chávez si a sa Revolutie Bolivariana atrag observatori, documentaristi si voluntari.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ilinca

031.9998

office@eturia.ro

Amazonas

 • Oferte

  Atractii Amazonas Venezuela

Amazonia este situata in partea de nord a Americii de sud si se intinde pe teritoriul a noua tari: Venezuela, Brazilia, Peru, Columbia, Ecuador, Bolivia, Guyana, Surinam si Guyana Franceza. Floresta amazonica (portugheza) sau Selva amazonica (spaniola) acopera cea mai mare parte a bazinului Fluviului Amazon. Intinzandu-se pe circa 7,1 milioane de kilometri patrati, Amazonia adaposteste peste 40.000 de specii de flora, 2.200 de specii de pesti, 1.294 specii de pasari, 427 specii de mamifere, 428 amfibieni, 378 specii de reptile, parte dintre ele endemice, dar si numeroase specii nedescoperite sau catalogate. Cele mai intinse suprafete se gasesc in Brazilia (60 %), Peru (13 %), Columbia (10 %), iar restul pe teritoriul celorlalte sase tari.

Caracas

 • Oferte

  Atractii Caracas Venezuela

Caracas sau Santiago de Leon de Caracas este situat in nordul Venezuelei la circa 15 km distanta de tarmul Marii Caraibe de care este separata prin Parcul National El Avila. Capitala, principal centru cultural, comercial, financiar si industrial al tarii, orasul a fost fondat in anul 1567 de exploratorul spaniol Diego de Losada. Impreuna cu alte localitati (Baruta, El Hatillo, Chacao, Libertador si Sucre), Caracas formeaza un district metropolitan ce are propria sa conducere administrativa.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 258.093.577 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia