Africa

SOLD OUT - Paste 2024 - Circuit de grup - Experience Africa de Sud, Garden Route Grup cu insotitor Eturia

13 zile / 10 nopti
Vei vizita Johannesburg, Panorama Route, Hazyview, Parcul National Kruger, Port Elizabeth, Knysna, Hermanus, Winelands, Cape Town, Peninsula Cape
Oferta Speciala
Hot Deals
SOLD OUT
13 zile

Durata vacantei

1 tara

Vizitata

10 locatii

Explorate

  Doamna  

Partaj disponibil

Oferta Speciala
Hot Deals
SOLD OUT
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Iti propunem o incursiune in Africa de Sud, o tara fascinanta cu peisaje spectaculoase si cu o mostenire culturala si istorica greu de egalat. Vei vizita Cape Town, Orasul Mama, cu pitorestile sale imprejurimi si capitala Pretoria, te vei bucura de experienta unui safari in Parcul National Kruger, recunoscut in intreaga lume pentru diversitatea vietii salbatice, si vei admira privelistile de neuitat de pe Panorama Route.

Note suplimentare

 • DISPONIBIL PARTAJ DOAMNA
 • Cazare 10 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

SOLD OUT - Paste 2024 - Circuit de grup - Experience Africa de Sud, Garden Route Itinerar

 • Zbor Doha - Johannesburg

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Johannesburg

  Vei fi transferat la hotelul la care vei fi cazat.

 • Vizita Dealul Constitutiei

  Vei vizita Dealul Constitutiei, complexul Old Fort, fosta inchisoare ce a gazduit secole la rand prizonierii care au militat pentru libertate si democratie in Africa de Sud, printre care Nelson Mandela si Mahatma Ghandi. In prezent, aici se afla si sediul Curtii Constitutionale, cea mai inalta institutie juridica a tarii.

 • Vizita Monumentul Voortrekker

  Vei vizita Monumentul Voortrekker. Inaugurat in 1949, simbol al poporului afrikaaner, monumentul este dedicat miilor de voortrekkeri (pionieri) care au plecat din Colonia Capului intre 1834-1854 pentru a-si recapata independenta fata de britanici. Vei vedea Sala Eroilor, cu cele 27 de panouri cu basoreliefuri ce infatiseaza viata de zi cu zi a voortrekkerilor si a populatiei zulu dar si Sala Cenotafului, proiectata in asa fel incat o data pe an, pe 16 decembrie, soarele ce straluceste prin cupola sa lumineze cuvintele "Ons vir jou, Suid- Afrika" ("Noi pentru tine, Africa de Sud').

 • Cazare Johannesburg

  Radisson Blu Sandton, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Johannesburg - Panorama Route - Hazyview

  Vei pleca spre Hazyview, pe faimosul traseu Panorama Route si vei admira punctele de interes: Three Rondawels, Cascada Lisbon si Bourke's Luck Potholes, situate in Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Grand Canyon (SUA) si Canyonul Raului Fish (Namibia).

 • Tur Panorama Route

  Vei vizita traseul Panorama Route, una dintre cele mai pitoresti regiuni sud-africane. Vei vedea Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Marele Canion (SUA) si Canionul Raului Fish (Namibia). Vei vedea aici formatiunile Three Rondawels si Bourke’s Luck Potholes sapate in peretii canionului si vei admira Cascada Lisbon.

 • Cazare Hazyview

  Kruger Gate Hotel, Deluxe King Room, regim mese Mic dejun

 • Safari Parcul National Kruger

  Vei pleca intr-un safari in Parcul National Kruger, una dintre cele mai mari arii protejate din Africa. Rezervatia adaposteste o impresionanta varietate de specii de animale salbatice, intinzandu-se pe o suprafata de aproape 2 milioane de hectare. Vei putea vedea antilope, zebre, lei, girafe si elefanti. Experienta unui safari in savana africana va fi cu siguranta o amintire de neuitat.

 • Cazare Hazyview

  Kruger Gate Hotel, Deluxe King Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat Hazyview - aeroport Hoedspruit

  Vei fi transferat catre aeroportul din Hoedspruit.

 • Transfer privat aeroport - hotel in Port Elizabeth

  Dupa sosirea pe aeroportul din Port Elisabeth vei fi transferat la hotel.

 • Cazare Port Elizabeth

  Radisson Blu Port Elizabeth, Superior Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Port Elizabeth - Knysna

  Vei calatori spre vest, pentru a ajunge la Knysna, orasel extrem de pitoresc situat pe celebra Garden Route. Vei trece prin Parcul National Tsisikama, al treilea cel mai vizitat parc national din Africa de Sud. Garden Route merge paralel cu tarmul, strabatand zone cu lacuri, munti, paduri impunatoare cu copaci indigeni si ambra, rauri cu maluri presarate cu flori si plaje cu nisip auriu. Traseul strabate 10 rezervatii naturale, fiecare cuprinzand un ecosistem diferit, mergand de la cele marine, in care abunda focile, delfinii si coralii, si pana la cele situate in inima muntilor.

 • Cazare Knysna

  Protea Hotel by Marriott Knysna Quays, Standard Room 2 Double Beds, regim mese Mic dejun

 • Zi libera Knysna

  Astazi vei avea la dispozitie intreaga zi pentru relaxare. Pe cele 8 plaje se poate face canoe, surf sau se poate pescui. De asemenea, poti alege sa stai la plaja sau o plimbare cu ferry. In oras si de-a lungul falezei magazinele ofera produse organice, plante indigene cu diverse proprietati benefice intr-o atmosfera prietenoasa si sociabila.

 • Cazare Knysna

  Protea Hotel by Marriott Knysna Quays, Standard Room 2 Double Beds, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Knysna - Cape Agulhas

  Vei fi transferat din Knysna catre Cape Agulhas.

 • Vizita Cape Agulhas

  Vei vizita Capul Agulhas, cel mai sudic punct al continentului african, acolo unde se intalnesc Oceanul Indian cu Oceanul Atlantic. Numele sau, in portugheza insemnand „ace”, se poate referi la stancile zimtate si recifele de acolo, care au naufragiat multe nave. O alta explicatie atribuie numele unor observatii ale primilor navigatori portughezi conform carora acele busolei lor nu prezentau nicio deviere magnetica acolo.

 • Transfer privat de grup Cape Agulhas - Hermanus

  Vei fi transferat catre Hermanus, oras al carui nume original era Hermanuspietersfontein, insa a fost scurtat in 1902 deoarece era mult prea lung pentru a fi folosit de catre serviciile postale. Hermanus este recunoscut pentru specia de balene sudice care se retrage aici din iunie pana in decembrie.

 • Cazare Hermanus

  The Misty Waves Hotel, Partial Sea View Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Hermanus - Franschhoek

  Vei fi transferat catre Franschhoek, cea mai renumita regiune viticola a Africii de Sud.

 • Tur regiunea viticola Franschhoek

  Vei vizita cea mai importanta regiune viticola a Africii de Sud, Winelands, propusa pentru a fi inclusa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Turul continua de-a lungul podgoriilor din Valea Franschoek, unde vei putea admira superbele peisaje cu vai inverzite si lanturi muntoase impresionante si vei vizita cateva crame pentru a degusta soiurile locale de vinuri, cunoscute in intreaga lume.

 • Transfer privat de grup Franschhoek - Cape Town

  Vei fi transferat catre Cape Town.

 • Cazare Cape Town

  Radisson Blu Hotel & Residence Cape Town, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Tur de oras Cape Town

  Vei face un tur panoramic de o jumatate de zi in Orasul Mama, si vei vizita vedea: Castelul Bunei Sperante, faimosul cartier Cape Malay (Bo-Kaap), cu fatadele multicolore ale caselor si stradutele sale pietruite, si Primaria. Cape Town este astazi un amalgam de culturi, reflectand stilurile arhitecturale coloniale Edwardian, Victorian si Cape Dutch, dar pastrand totodata elemente preluate de la triburile indigene.

 • Urcare cu telecabina Table Mountain

  Vei urca cu telecabina pe Table Mountain (daca vremea permite), unde te vei putea bucura de privelistea spectaculoasa a orasului si oceanului deopotriva: promenada Waterfront si Golful Camps. Table Mountain este una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii si atrage anual milioane de vizitatori.

 • Cazare Cape Town

  Radisson Blu Hotel & Residence Cape Town, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Tur privat de grup Peninsula Cape

  Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape si vei admira Golful Hout, un mic sat de pescari la Oceanul Atlantic. Vei continua traseul spre est catre Cape Point, un promontoriu ce a fascinat calatorii de-a lungul secolelor, gratie peisajului fermecator. Daca vremea permite vei ajunge la Varful Chapman, pe un drum sinuos de 9 km construit de-a lungul unei perioade de 7 ani de catre prizonieri de razboi (1910). Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, aflata in Patrimoniul UNESCO. Pe drumul de intoarcere, vei vizita istoricul Simon's Town, ce gazduieste Fortele Navale Sud-Africane, si Plaja Boulders, unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch.

 • Cazare Cape Town

  Radisson Blu Hotel & Residence Cape Town, Standard Room, regim mese Mic dejun

Optiuni Cazare Hoteluri

Radisson Blu Hotel & Residence Cape Town 4*
Cape Town

Radisson Blu Hotel & Residence Cape Town 4*

Standard Room

Mic dejun

Hotelul Radisson Blu Hotel & Residence Cape Town este situat in districtul de afaceri al orasului. H...  [ Citeste tot ]

Radisson Blu Sandton 4*
Johannesburg

Radisson Blu Sandton 4*

Standard Room

Mic dejun

Kruger Gate Hotel 4*
Hazyview

Kruger Gate Hotel 4*

Deluxe King Room

Mic dejun

Radisson Blu Port Elizabeth 4*
Port Elizabeth

Radisson Blu Port Elizabeth 4*

Superior Room

Mic dejun

Protea Hotel by Marriott Knysna Quays 4*
Knysna

Protea Hotel by Marriott Knysna Quays 4*

Standard Room 2 Double Beds

Mic dejun

The Misty Waves Hotel 4*
Hermanus

The Misty Waves Hotel 4*

Partial Sea View Room

Mic dejun

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
4h 30m
Aterizare Doha
29.04.2024
11:00
29.04.2024
15:30
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
8h 40m
Aterizare Johannesburg
29.04.2024
20:10
30.04.2024
03:40
QATAR AIRWAYS
Decolare Cape Town
Durata zborului
9h 45m
Aterizare Doha
10.05.2024
19:15
11.05.2024
05:50
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
5h 0m
Aterizare Bucuresti
11.05.2024
09:10
11.05.2024
14:00
QATAR AIRWAYS

Vezi harta

Africa de Sud Sfaturi

• Barbatii se saluta de regula printr-o strangere de mana, in timp ce femeile cu un sarut pe obraz., • In zonele rurale, se obisnuieste sa saluti cu mana pietonii de pe marginea drumului; locuitorii din mediu rural vorbesc foarte incet si evita contactul vizual direct, ambele comportamente fiind vazute ca forme de respect., • Cu exceptia plajelor marcate, nuditatea nu este permisa, la fel si topless-ul., • Trebuie sa fii atent atunci cand utilizezi anumiti termeni ce fac referire la rasa, cel mai bine este sa faci referire direct la grupul etnic din care apartine o persoana sau alta (de exemplu Zulu, Xhosa, Sotho etc)., • Iti recomandam sa eviti discutiile pe teme politice sau rasiale daca nu ai cunostinte despre istoria tarii., • Sud-africanii sunt foarte primitori si amabili cu vizitatorii; comportamentul social este destul de asemanator cu cel european; homosexualitatea este acceptata in centre urbane precum Johannesburg (zonele Sandton, Rosebank si Parkhurst), Cape Town (zonele Greenpoint, Clifton si De Waterkant) sau Durban. Africa de Sud este prima si singura tara africana in care casatoriile intre persoanele de acelasi sex au fost legiferate.

Africa de Sud
Africa de Sud
Africa de Sud
Africa de Sud

Informatii legate de viza turistica in Africa de Sud gasiti aici

Informatii legate de vremea din Africa de Sud gasiti aici

Ghid de calatorie Africa de Sud

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Africa de Sud

Cand sa vizitezi Africa de Sud Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Africa de Sud
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia

 
Mii de vacante, 3 platforme diferite de rezervare. Orice ai alege, suntem aici pentru tine!