Asia

SOLD OUT - Circuit de grup - Experience Japonia, 12 zile - iunie 2024 Grup cu insotitor Eturia

12 zile / 9 nopti
Vei vizita Osaka, Nara, Kyoto, Kanazawa, Shirakawago, Takayama, Matsumoto, Hakone, Tokyo
Oferta Speciala
Last Minute Escape
SOLD OUT
12 zile

Durata vacantei

1 tara

Vizitata

9 locatii

Explorate

  Doamna  

Partaj disponibil

Oferta Speciala
Last Minute Escape
SOLD OUT
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Iti propunem sa descoperi frumusetile Japoniei, unde vei vizita atractiile principale, suficient cat sa te indragostesti de aceasta tara si sa revii pentru a-i cunoaste cultura pe indelete. Vei incepe circuitul din ultramodernul oras Osaka, de unde vei porni catre stravechea capitala a Japoniei medievale, Nara. Vei ajunge apoi in fosta capitala a Japoniei, Kyoto, unde vei vizita inclusiv misteriosul cartier al gheiselor. Vei continua apoi circuitul cu sfantul Munte Fiji, in apropierea caruia vei face si o croaziera pe Lacul Ashi. La sfarsitul circuitului vei poposi in magnificul oras-capitala Tokyo, poate cea mai interesanta metropola asiatica, facand un tur al celor mai frumoase atractii ale orasului.

Note suplimentare

 • DISPONIBIL PARTAJ DOAMNA
 • Cazare 9 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

SOLD OUT - Circuit de grup - Experience Japonia, 12 zile - iunie 2024 Itinerar

 • Zbor Doha - Osaka

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Osaka

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroport vei fi intampinat de reprezentantul nostru local si ti se va asigura transferul la hotelul din Osaka.

 • Cazare Osaka

  Vischio Osaka Hotel by Granvia, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Umeda Sky Building

  Cele doua cladiri cu inaltimea de 170 de metri sunt unite la nivelele 39 si 40 printr-o platforma suspendata, care ofera o priveliste panoramica superba asupra orasului.

 • Transfer privat de grup Osaka - Nara

  Durata: 1 h

  Astazi vei fi transferat catre Nara.

 • Vizita Templul Todai-ji

  Vei vizita Todai-ji (Marele Templu Rasaritean) din Nara, care, impreuna cu templele sale auxiliare, celebreaza introducerea religiei buddhiste. Templul adaposteste cea mai mare statuie a lui Buddha Vairocana din lume, care cantareste 400 de tone.

 • Vizita Parcul Nara

  Vei face o plimbare in Parcul din Nara, deschis in anul 1880, unde vei putea observa populatia de peste 1500 de caprioare care cutreiera liber aleile. Caprioarele sunt considerate mesagerii zeilor in religia shintoista.

 • Pranz Nara

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Transfer privat de grup Nara - Kyoto

  Durata: 1 h

  Din Nara vei fi transferat la Kyoto.

 • Vizita Templul Fushimi Inari

  Altarul de la baza al Templului Fushimi Inari a fost fondat in anul 711. Langa porti vei observa statui mici ce reprezinta vulpea (kitsune) - mesagerul zeitei Inari.

 • Cazare Kyoto

  Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Templul Kinkaku-ji

  Kinkaku-ji, sau Templul Pavilionului de Aur, impreuna cu iazul si gradina magnifica a acestuia, formeaza un ansamblu deosebit si una dintre cele mai vizitate atractii ale arhipelagului nipon. Iazul si gradina magnifica ce inconjoara templul sunt exemple perfecte ale arhitecturii naturale zen. Templul a fost construit in 1397 ca resedinta a shogunului Ashikaga Yoshimitsu. Dupa moartea shogunului fiul acestuia a transformat vila intr-un templu Zen. Templul are trei etaje, ultimele doua fiind acoperite cu foita din aur pur cu scopul de a atenua orice ganduri si sentimente negative fata de moarte. Pavilionul de Aur incorporeaza cu succes trei stiluri diferite de arhitectura. Primul etaj, Camera Apelor Dharma, este construit in stilul Shinden-zukuri. Etajul al doilea, Turnul undelor sunetului, este construit in stilul samurai sau buke-zukuri, al razboinicilor aristocrati, iar etajul al treilea poarta amprenta stilului chinez traditional Chan (in japoneza Zen). Accesul in interiorul templului nu este permis.

 • Vizita Templul Kiyomizu-dera

  Kiyomizu-dera, sau Templul Apei Pure, este situat la poalele dealului impadurit Higashiyama. Templul, listat in patrimoniul mondial UNESCO, a fost fondat in perioada timpurie Heian, in 778, dar cladirile sale actuale au fost construite in 1633. Desi initial afiliat vechii secte Hosso, astazi este in proprietatea sectei Kitahosso. Prin traditie se crede ca celui care supravietuieste saltului de pe veranda templului aflata la 13 m inaltime i se vor indeplini dorintele. Sub sala principala a templului se afla cascada Otowa, vestita pentru calitatiile sale purificatoare, cel mai sacru loc al orasului, dar si cel mai aglomerat. Strada pe care se ajunge la templu este ca un furnicar plin de turisti si magazine de suveniruri.

 • Ceremonia ceaiului

  Vei participa la o traditionala ceremonie a ceaiului, un ritual influentat de budismul Zen, care in esenta reprezinta expresia sintetica a aspectelor fundamentale ale culturii japoneze. Aceasta traditie dateaza din secolul al XVI-lea si consta in prepararea ceaiului verde - matcha, de catre o persoana initiata si servirea acestuia unui mic grup de oaspeti intr-o atmosfera linistita. Scopul ceremoniei este sa induca armonie si sa indemne la meditatie.

 • Plimbare in Cartierul Gion

  Te vei indrepta spre districul Gion, unde gheisele mai pot fi admirate in ceainarii si unde, accidental, poti vedea tinerele maiko, ucenice ale gheiselor. Gion isi atrage vizitatorii prin numarul mare de case traditionale din lemn tipice pentru Kyoto. Cea mai populara zona a districtului este strada Hanami-koji unde frumoase case Machiya functioneaza ca restaurante, care servesc Ryori - cina kaiseki in stil Kyoto. Intercalate printre restaurante sunt si o serie de ochaya (ceainarii exclusiviste), unde atmosfera este intretinuta de maiko si geiko.

 • Cazare Kyoto

  Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Zi libera Kyoto

  Aceasta zi este libera pentru a te relaxa sau pentru a explora pe cont propriu orasul si imprejurimile. Poti admira templele si gradinile inverzite sau te poti relaxa in cafenele si ceainariile tipic japoneze. Centru cultural si religios de frunte al Japoniei, Kyoto are peste 2.000 temple si altare vechi si 24 de muzee. Kyoto este cunoscut pentru splendidele festivaluri anuale, cat si pentru superbele sale gradini zen. Sunt foarte multe lucruri de vazut si de facut in Kyoto: te poti bucura de parcuri, de zonele turistice, de casele traditionale, sau poti face o incursiune in padurea de bambus si gradina cu maimute de langa Kyoto.

 • Cazare Kyoto

  Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - gara Kyoto

  Vei fi preluat de la hotel pentru a ti se asigura transferul la gara din Kyoto.

 • Transfer cu trenul Kyoto - Kanazawa

  Durata: 3 h

  Vei fi transferat la gara unde te vei imbarca in trenul catre Kanazawa. Transferul va dura aproximativ 3 ore. Bagajele vor fi transportate separat de la Kyoto catre Takayama, astfel ca va trebui sa ai un bagaj de mana separat pentru noaptea din Kanazawa.

 • Tur privat de grup Piata Omicho

  Durata: 1 h

  Omicho Market este cea mai mare piata din Kanazawa inca din perioada Edo. Astazi, piata adaposteste peste 200 de magazine unde gasesti o gama larga de produse, de la mancare proaspata pana la imbracaminte si suveniruri. Daca esti iubitor de sushi, iti recomandam sa incerci acest preparat traditional in Piata Omicho.

 • Vizita Casa Nomura

  Durata: 1 h

  Vei vizita Casa Nomura, o casa veche de samurai. Constructia este, bineinteles, una traditionala japoneza cu artefacte din perioada Edo unde, daca doresti, poti participa la o ceremonie a ceaiului (optional).

 • Vizita Gradinilor Kenroku-en

  Durata: 2 h

  Vei vizita una dintre cele mai frumoase gradini ale Japoniei, Kenroku-en sau Gradina celor Sase Atribute, datand din anul 1620. Bazele ei au fost puse de membrii clanului Maeda, fosti proprietari ai Domeniului Kaga. Gradina este situata in preajma portilor castelului Kanazawa, candva fiind gradina exterioara a acestuia, ce se intinde pe o suprafata de peste 11 hectare.

 • Cazare Kanazawa

  Hotel Kanazawa, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat de grup Kanazawa - Shirakawago

  Durata: 1.5 h

  Dupa micul dejun vei fi transferat catre Shirakawago.

 • Tur privat de grup Shirakawago

  Durata: 2 h

  In satul Shirakawago vei putea admira constructiile in stil Gassho-Zukuri (sau Minka), ce se traduce prin "maini impreunate". Zona este inclusa in lista patrimoniului UNESCO. Aceste case traditionale japoneze apartin categoriilor sociale nerazboinice: agricultori, mestesugari, comercianti. Usor de recunoscut dupa forma acoperisului inalt de stuf, acest tip de case este unic in lume, fiind perfect adaptate zonelor cu precipitatii bogate.

 • Vizita Casa Gassho-Zukuri

  Durata: 1 h

  Vei vizita o casa in stilul Gassho-Zukuri (sau Minka).

 • Transfer privat de grup Shirakawago - Takayama

  Durata: 1 h

  Vei fi transfer din Shirakawago la Takayama.

 • Tur pietonal Kami-Sannomachi.

  Durata: 1 h

  Vei vizita zona Kami-Sannomachi. Din epoca Edo pana in cea Meiji, aceasta zona a prosperat, fiind un important centru comercial. Te vei plimba pe stradutele inguste si traditionale, admirand magazine vechi ce vand sake si suveniruri locale

 • Vizita Takayama Jinya

  Durata: 1 h

  Vei vizita Takayama Jinya, o fosta cladire guvernamentala a provinciei Hida realizata in timpul Shogunatului Edo, dar si strada Kamisannomachi.

 • Cazare Takayama

  Around Takayama, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Tur privat de grup Takayama

  Durata: 3 h

  In Takayama, vei putea explora strada Kamisannomachi, aflata in vechiul Takayama. Orasul vechi dateaza din perioada Edo (1600-1868), cand era un prosper punct comerial.

 • Tur privat de grup piata locala Miyagawa

  Durata: 2 h

  Dis de dimineata, vei vizita piata locala Miyagawa, de unde vei putea achizitiona nu doar obiecte de artizanat, obiecte lucrate manual, suveniruri, dar si produse alimentare locale.

 • Transfer privat de grup Takayama - Matsumoto

  Durata: 2 h

  Vei fi transfera din Takayama catre Matsumoto.

 • Vizita Castelul Matsumoto

  Castelul Matsumoto este unul dintre cele mai frumoase si mai importante edificii din patrimoniul cultural al Japoniei si Muzeul de Arta din Matsumoto.

 • Transfer privat de grup Matsumoto - Hakone

  Durata: 2 h

  Vei fi transferat din Matsuoto catre Hakone.

 • Vizita Parcul Oishi

  Vei avea ocazia sa vizitezi Parcul Oishi, loc ce combina armonios elemente naturale de exceptie cu un design inspirat si atentie la detalii. Vei putea vizita Gradinile Japoneze incantatoare, cu pasarelele pitoresti, podurile arcuite si lacurile linistite, pagode si plante specifice Japoniei ce se impletesc perfect pentru a crea o atmosfera de liniste si armonie. Vei avea parte de o incursiune in cultura traditionala japoneza sau poti vizita una dintre expozitiile de arta organizate periodic. Daca vremea este favorabila, vei avea ocazia sa te bucuri de o priveliste spectaculoasa asupra emblematicului Munte Fuji.

 • Cina Hakone

  Vei servi cina la restaurantul hotelului la care vei fi cazat.

 • Cazare Hakone

  Hakone Yunohana Prince Hotel, Japanese Room, regim mese Demipensiune

 • Croaziera cu barca pe Lacul Ashi

  Durata: 0.5 h

  Vei face o plimbare cu barca intre portul Hakonemachi si Togendai, pe Ashi, lac format de o eruptie vulcanica acum 3.000 de ani. Cand vremea este frumoasa, se poate vedea in departare Muntele Fuji, iar panorama oferita de torii-ul rosu aflat in apele lacului face aceasta calatorie cu atat mai placuta.

 • Vizita Muzeul in aer liber Hakone

  Durata: 2.5 h

  Muzeul in aer liber Hakone creeaza un echilibru armonios intre natura si arta prin expunerea a diferite sculpturi pe fundalui vailor si muntilor din jur. Pe langa sculpturi, muzeul ofera diverse galerii de interior, inclusiv o colectie de lucrari ale lui Picasso.

 • Transfer privat de grup Hakone - Tokyo

  Durata: 2 h

  Din Hakone vei fi transferat catre Tokyo.

 • Cazare Tokyo

  Tokyo Prince Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

 • Vizita Piata de peste Tsukiji - zona descoperita

  Piata de peste Tsukiji este recunoscuta ca fiind una din cele mai mari piete de peste din lume, manipuland peste 2.000 de tone de produse marine pe zi.Turistii vin dimineata aici in numar mare, savurand spectacolul, atmosfera vibranta si freamatul matinal continuu.

 • Vizita Templul Asakusa Kannon Senso-ji

  Durata: 1 h

  Templul Asakusa Kannon, numit si Senso-ji, se afla in centrul orasului vechi, Asakusa si este cel mai vechi templu budist din Tokyo. Intrarea se face prin Poarta Kaminarimon (Poarta Tunetului), simbolul Asakusa. Aici se pot achizitiona diverse suveniruri traditionale din galeria Nakamise Shopping Arcade.

 • Vizita Tokyo Skytree

  Vei urca in turnul Tokyo Skytree, din districtul Sumida, ce are o inaltime de 634 m si functioneaza ca turn de observare si comunicatii. In martie 2011, Skytree a devenit cel mai inalt turn din Asia, depasind Turnul Canton din Guangzhou, China, si a doua cea mai inalta structura din lume, dupa Burj Khalifa.

 • Tur pietonal Omotesando

  Durata: 1 h

  Bulevardul Omotesando, supranumit Champs-Elysee-ul orasului, este strajuit de o multitudine de boutique-uri elegante ale designerilor celebri si de cafenele cu aer parizian. De aici, vei ajunge si in Harajuku, paradisul impatimitilor modei.

 • Cazare Tokyo

  Tokyo Prince Hotel, Standard Room, regim mese Mic dejun

Optiuni Cazare Hoteluri

Vischio Osaka Hotel by Granvia 4*
Osaka

Vischio Osaka Hotel by Granvia 4*

Standard Room

Mic dejun

Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae PREMIER 4*
Kyoto

Daiwa Roynet Hotel Kyoto Ekimae PREMIER 4*

Standard Room

Mic dejun

Hotel Kanazawa 3* Superior
Kanazawa

Hotel Kanazawa 3* Superior

Standard Room

Mic dejun

Around Takayama 4*
Takayama

Around Takayama 4*

Standard Room

Mic dejun

Hakone Yunohana Prince Hotel 4*
Hakone

Hakone Yunohana Prince Hotel 4*

Japanese Room

Demipensiune

Tokyo Prince Hotel 4*
Tokyo

Tokyo Prince Hotel 4*

Standard Room

Mic dejun

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
4h 30m
Aterizare Doha
08.06.2024
17:30
08.06.2024
22:00
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
9h 10m
Aterizare Osaka
09.06.2024
01:30
09.06.2024
17:00
QATAR AIRWAYS
Decolare Tokyo
Durata zborului
12h 25m
Aterizare Doha
18.06.2024
22:30
18.06.2024
04:05
QATAR AIRWAYS
Decolare Doha
Durata zborului
5h 0m
Aterizare Bucuresti
19.06.2024
09:10
19.06.2024
14:00
QATAR AIRWAYS

Vezi harta

Japonia Sfaturi

Stilul de viata japonez este foarte diferit de cel european. Desi japonezii au preluat foarte multe din obiceiurile si gandirea occidentala, le-au transformat conform gandirii japoneze, personalizandu-le intr-un fel. Este evident faptul ca fiecare popor intelege diferit viata, aplicand reguli diferite; insa culturile occidentale par sa fie mai omogene din acest punct de vedere, regulile aplicate fiind asemanatoare, in timp ce modul de gandire japonez este mai degraba opus. In viata de zi cu zi este bine sa respecti urmatoarele reguli:, Cand mergi in vizita la o familie de japonezi trebuie sa te descalti la intrare si sa iti iei papucii de casa special pregatiti pentru vizitatori. Daca esti invitat sa intri in camera cu tatami, trebuie sa iti lasi papucii de casa la intrarea in camera deoarece pe tatami se umbla fie cu sosete, fie in picioarele goale. Daca mergi la toaleta, trebuie sa iti lasi papucii de casa la usa si sa iei papucii pentru baie. Nu ai voie sa porti papucii de baie prin casa. Cand te desscalti pentru a intra intr-o camera, trebuie sa calci descult direct in acea camera., Nu ai voie sa intarzii la intalniri; cel mai bine ar fi sa ajungi cu 5 minute inainte de ora stabilita., Nu exista obiceiul ca doamnele sa intre primele sau sa deschizi usa unei doamne., Evita contactul vizual prelungit, precum si bataile pe umar sau orice fel de contact fizic. La barbati se accepta in ultimul timp sa dea mana cand fac cunostinta, dar cam atat. De obicei se pastreaza distanta., Schimbul de carti de vizita este foarte des intalnit. Trebuie sa sai si sa primesti cartea de vizita cu ambele maini. Cand primesti o carte de vizita trebuie sa te uiti a ea si sa o citesti (sau macar sa te faci ca o citesti) dar sa nu o pui direct in buzunar sau in geanta. Niciodata nu trebui sa o pui in buzunarul din spate al pantalonilor, deoarece este ofensator pentru cel care v-a dat-o., Daca simti nevoia sa iti suflii nasul, cel mai bine ar fi sa iesi din camera sau eventual sa mergi la toaleta. Daca nu este posibil atunci trebuie macar sa te intorci cu spatele pentru a evita ca ceilalti sa te vada., Pe scarile rulante se sta pe partea dreapta in zona Kansai si pe partea stanga in zona Kanto., Daca un japonez nu intelege daca despre el se vorbeste sau el trebuie sa raspunda la o intrebare, atunci va intreba “cine? eu?” aratand cu degetul la nas si nu la piept., Cand mergi in vizita la cineva trebuie neaparat sa duci un cadou sau o mica atentie. Cel mai indicat este ceva din domeniul culinar. Daca esti strain potrivit este sa aduci ceva de mancare sau dulciuri specifice tarii., A da cadouri este un obicei des intalnit in Japonia, dar un cadou scump necesita in raspuns un cadou la fel de scump. Asadar, evita astfel de cadouri si limiteaza-te la cadouri de “bun-simt”., Este nepoliticos sa desfaci un cadou imediat primit, sau daca vrei neaparat, atunci ar fi bine sa intrebi persoana de la care ai primit cadoul respectiv daca poti sa-l desfaci in fata celorlalti., Daca imbraci un kimono, infasoara partea stanga a kimonoului peste cea dreapta (doar persoanele decedate sunt infasurate invers)., Daca servesti masa cu localnici, este important sa spui Itadaki-masu inainte de masa si Gochisou-sama la, final. Astfel multumesti pentru masa, Inainte de a servi masa, mesenii primesc prosoape sau servetele umede calde ce vor fi utilizate numai pentru stergerea mainilor; va fi un gest de impolitete folosirea acestora dupa masa sau pentru a te sterge pe fata., Bolurile (castronasele) pot fi ridicate la gura insa nu trebuie atinse decat atunci cand contin supa; alte feluri de mancare se consuma din boluri cu betisoarele., Sosul de soia este servit in vas separat cu exceptia mancarurilor care contin efectiv astfel de sos; mancarea se inmoaie in acest sos si nu se toarna peste preparat., Cand mananci sushi, inmoaie in sos doar partea cu peste, nu si pe cea cu orez deoarece orezul se va desprinde., Este politicos sa termini tot din farfurie, mai ales orezul., Dupa ce ai terminat de mancat este indicat sa asezi farfuriile si celelalte vase in aceeasi ordine ca la inceput., Nu este indicat sa te servesti singur cu bauturi. In Japonia se obisnuieste ca invitatii sa-si toarne unii altora bautura in pahare. Trebuie sa fii tot timpul atent ca cel de langa tine are paharul plin. Daca cineva vrea sa iti toarne bautura in pahar trebuie sa golesti imediat paharul si sa-l indrepti spre el., Nu incepe sa bei decat atunci cand toata lumea are paharele pline. De obicei se tine un toast si se zice Kampai., Betisoarele se tin de capat si nu de mijloc., Cand nu folosesti betisoarele, sau ai terminat de mancat, pune-le pe masa in fata ta, cu varfurile inspre stanga., Nu infige betisoarele in mancare pe verticala si mai ales in orez (numai la mesele de dupa inmormantari se infig betisoarele pe verticala, sau in bolurile de ofranda ce se aseaza pe altare)., Nu te folosi de betisoare pentru a arata spre un obiect sau o persoana., Nu gesticula cu betisoarele in mana, fluturandu-le dintr-o parte in alta., Este acceptat sa ramai incaltat atunci cand vzitezi exteriorul unui templu, dar daca vrei sa pasesti in interior, unde sunt prezente imaginile sacre ale zeilor, va trebui sa iti lasi incaltamintea la intrare., In templele budiste nu este permis sa ai capul la o inaltime mai mare decat cea a lui Buddha, de aceea in unele locatii vei fi invitat sa stai pe jos. Calugarilor budisti le este interzis sa atinga sau sa fie atinsi de o femeie si chiar sa accepte ceva din mana unei femei., Comportamentul intr-un templu trebuie sa fie decent si plin de respect. Este recomandat sa porti haine decente; atat femeile, cat si barbatii trebuie sa-si acopere picioarele si umerii la intrarea in temple. Se considera lipsa de politete sa intri in aceste locuri in pantaloni scurti sau stramti, cu fuste mini, sau cu tricouri cu bretele.

Japonia
Japonia
Japonia

Informatii legate de viza turistica in Japonia gasiti aici

Informatii legate de vremea din Japonia gasiti aici

Ghid de calatorie Japonia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Japonia

Japonia este o tara scumpa pentru turisti, dar nu cu mult, daca raportam la tarile Europei de Vest. Totusi, poate fi mai putin costisitoare daca esti atent cu cheltuielile. Si poti fi sigur ca intotdeauna in schimbul banilor cheltuiti vei obtine o calitate ridicata a produselor si serviciilor. Nu sunt multe locuri in lume care sa aiba o astfel de o cultura unica, fascinanta si in acelasi timp sa fie o tara dezvoltata. Oamenii sunt extraordinar de politicosi, trenurile sunt confortabile si intotdeauna sosesc la timp, cazarea este de un standard ridicat, iar mancarea este delicioasa. In acelasi timp Japonia a fost pentru mult timp pe primul loc in topul tarilor cu cea mai mica rata a criminalitatii. Chiar si orasele mari precum Tokyo si Osaka sunt extrem de sigure. Nu numai ca infractiunile impotriva turistilor sunt practic nemaiauzite, dar chiar si lucrurile personale lasate accidental in tren sau taxi, pe banca unui parc, sau in restaurante sunt, in general, predate de gasitor la postul local de politie.

Cand sa vizitezi Japonia Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Japonia
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia

 
Mii de vacante, 3 platforme diferite de rezervare. Orice ai alege, suntem aici pentru tine!