America Latina

Luxury Peru by train Circuit individual

13 zile / 11 nopti
Vei vizita Lima, Cusco, Pisac, Sacred Valley, Peru, Ollantaytambo, Aguas Calientes, Poroy, Cusco, Puno, Arequipa

Incepand de la:

7.790 € / pers.
Vezi tarife
13 zile

Durata vacantei

1 tara

Vizitata

9 locatii

Explorate

Incepand de la:

7.790 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit individual
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Te invitam intr-un circuit in Peru, circuit in care vei descoperi o lume unica, frumoasa, condimentata cu mister si exotism, o lume ce te fascineaza cu bogatia sa culturala, naturala si spirituala. Alaturi de cele mai cunoscute atractii ca Lima, Cusco sau Machu Picchu vei avea supriza de a descoperi si alte obiective, dar vei avea parte si de calatorii la bordul unora din cele mai luxuriante trenuri turistice ale acestei tari fascinante. Vei ajunge la Machu Picchu, unul dintre frumoasele exemple ale artei amenajarii spatiului in directa legatura cu natura, Ollantaytambo - cea mai veche asezare din Americi, Lima - orasul regilor, locul care isi intampina vizitatorii cu amestecul unic de romantism, istorie si cultura sau Cusco - capitala vastului Imperiu Incas, un exemplu tipic de fuziune a culturii incase si spaniole.

 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Luxury Peru by train Itinerar

 • Zbor Bucuresti - Amsterdam

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Zbor Amsterdam - Lima

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat aeroport - hotel Lima

  La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 • Cazare Lima

  Iberostar Selection Miraflores, Classic Room, regim mese Mic dejun

 • Introducere in gastronomia peruviana

  Te vei imbarca intr-o calatorie culinara de neuitat, incepand dintr-o piata tipica peruana. Aici vei descoperi o mare varietate de ingrediente nationale sau fructe traditionale peruane, precum chirimoya, lucuma sau aguaymanto. Vei fi surprins si de varietatea de specii de peste si crustacee pe care le vei descoperi, pentru ca apoi sa participi la prepararea cocktail-lului pisco sour sau a ceviche, doua reprezentante demne de luat in seama ale aromei peruane. In final te vei bucura de un pranz delicios la un restaurant local.

 • Tur privat de oras Lima

  Durata: 4 h

  Vei pleca intr-un tur panoramic de oras pentru a vizita principalele atractii ale Limei. Vizita va incepe in centrul istoric al orasului, listat UNESCO, cu Plaza Mayor, locul in care Pizzaro a fondat Lima si unde se afla frumoasele balcoane coloniale in stil maur ale Palatului Arhiepiscopal, Municipalidad (Primaria) si Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar si o fantana de bronz datand din 1650. Tot in piata se afla Catedrala din Lima, construita in 1564 in stil baroc si care adaposteste mormantul lui Francisco Pizarro. Vei vizita apoi Plaza San Martin, strajuita de statuia celui care a eliberat Peru de sub dominatie spaniola, generalul argentinian Jose de San Martin. Piata este un excelent exemplu de arhitectura neocoloniala. Turul va continua cu boemele districte San Isidro si Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor si Larcomar, un mall construit pe malul Oceanului Pacific.

 • Vizita Muzeul Larco Herrera

  Durata: 1 h

  Vei vizita Muzeul Larco Herrera. Aflat in districtul Libre Pueblo, muzeul este adapostit de o veche hacienda si contine colectia privata a unui important arheolog amator: Rafael Larco Hoyle. Muzeul expune cronologic numeroase piese de ceramica, metal, pietre pretioase si textile apartinand culturilor preincase din nordul statului Peru.

 • Cazare Lima

  Iberostar Selection Miraflores, Classic Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat hotel - aeroport Lima

  Vei fi transferat la aeroportul din Lima pentru imbarcare.

 • Zbor Lima - Cusco

  Inclus: taxa de aeroport

  Conform orarului de zbor de mai jos ↓

 • Transfer privat aeroport Cusco - hotel Sacred Valley

  Vei fi preluat de la aeroportul din Cusco si transferat catre hotelul din Sacred Valley la care vei fi cazat. Pe drum vei face cateva opriri la punctele de atractie principale din zona.

 • Tur Pisac

  Durata: 1.5 h

  Vei face o oprire in Pisac. In intreaga vale se pot admira situri incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca trail (sistemul de drumuri incas care traversa muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului - Quito si cea din Chile - Santiago trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco).

 • Pranz Valea Urubamba

  Vei servi pranzul la un restaurant local.

 • Vizita situl arheologic Moray

  Situat in Valea Sacra si inconjurate de muntii Anzi, Moray este un complex arheologic care captiveaza cercetatorii si calatorii de zeci de ani. Situl este cel mai bine cunoscut pentru cele trei grupuri de terase circulare pe care incasii l-au folosit ca laborator botanic unde studiau influenta unor microclimate asupra cresterii plantelor. Fiecare dintre aceste terase are 12 niveluri, cea mai mare avand un diametru spectaculos 183 m. De la cea mai inalta terasa la cea mai joasa, coborarea este de aproximativ 149 m, facand din ruinele Moray unul dintre cele mai fascinante situri create de om.

 • Vizita Salinas de Maras

  Vei face o vizita la minele de sare de langa Moray, ruine arheologice ce atesta ca aceasta resursa a fost bine-cunoscuta si utilizata din perioadele pre-incase de catre cultura Chanapata. Timp de 900 de ani, tehnologia de extractie a sarii a fost conservata, iar astazi platformele albe sunt o reala atractie pentru turisti. Orasul aflat langa spectaculoasele mine a fost fondat de Pedro Ortiz de Orue, iar de-a lungul istoriei lui a fost ocupat de nobilii incasi dupa ce au fost deposedati de palatele lor din Cusco. De asemenea, in timpul razboiului dintre incasi si spanioli, Moray a servit ca fortareata pentru invadatorii care atacau orasul Ollantaytambo.

 • Cazare Sacred Valley, Peru

  Inkaterra Hacienda Urubamba, Superior Deluxe, regim mese Mic dejun

 • Llama trekking cu pranz inclus

  Durata: 9.5 h

  Dupa micul dejun vei pleca spre comunitatile peruane Huilloc si Patacancha. Odata ajuns acolo vei vizita casa unui localnic unde vei putea admira vechea activitate textila din zona. Apoi vei intalni un "llamero" - conducator de lame - care iti va impartasi din modul de viata al comunitatii in care traieste. Drumul va continua apoi catre comunitatea Pumamarca, un mic sit arheologic incas, unde vei avea timp sa te odihnesti si sa te bucuri de pranz. Va urma drumul catre Ollantaytambo, de unde vei fi preluat si transferat inapoi catre hotelul din Sacred Valley.

 • Cazare Sacred Valley, Peru

  Inkaterra Hacienda Urubamba, Superior Deluxe, regim mese Mic dejun

 • Tur Ollantaytambo

  Vei ajunge si in Ollantaytambo, cea mai veche asezare din America locuita continuu. Aici pe strazile inguste, printre casele cu ziduri incase veti trai experienta intoarcerii in trecut. Pe colinele din jur sunt mai multe vestigii incase printre care ruinele terasate, ce par fara sfarsit, ale unui impresionant templu-fortareata. Cladirile sacre si Templul Soarelui aflate in varful sitului sunt construite din blocuri de piatra ce cantaresc aproximativ 50 de tone si care provin dintr-o cariera aflata la 6 km distanta. Zidul alaturat templului, format din 6 blocuri de porfir roz, este decorat cu simboluri incase printre care si crucea andina. In mijlocul muntelui din fata fortaretei se pot vedea mai multe hambare si o imensa fata umana, chipul lui Wiracocha, atotputernicul zeu creator al universului in mitologia incasa.

 • Optional: Pranz Pachamanca

  Pachamanca, tradus prin "cuptorul de pamant" in limba quechua este o masa traditionala incasa gatita pe pietre fierbinti. Pranzul include pui, miel si porc, cartofi anidini si camote, legume organice, salata, sosuri traditionale si chicha morada (o bautura locala din porumb purpuriu).

 • Cazare Sacred Valley, Peru

  Inkaterra Hacienda Urubamba, Superior Deluxe, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat hotel Sacred Valley - gara Ollantaytambo

  Vei fi preluat de la hotelul din Sacred Valley si transferat catre gara din Ollantaytambo pentru imbarcare.

 • Tren Hiram Bingham Ollantaytambo - Aguas Calientes

  Din Ollantaytambo vei continua transferul urcand in trenul turistic Hiram Bingham care te va duce la Aguas Calientes. Transferul cu trenul dureaza aproximativ 2 ore.

 • Vizita Machu Picchu

  Durata: 4 h

  Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admiri peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa, si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala unde locuiau Nustas, printesele.

 • Cazare Aguas Calientes

  El Mapi by Inkaterra, Superior Deluxe, regim mese Mic dejun

 • Tren Hiram Bingham Aguas Calientes - Poroy

  Din Aguas Calientes vei pleca, la bordul trenului Hiram Bingham, inapoi catre gara din Poroy.

 • Transfer privat gara Poroy - hotel Cusco

  Vei fi preluat de la gara din Poroy si transferat catre hotelul din Cusco la care vei fi cazat.

 • Cazare Cusco

  Casa Andina Premium Cusco, Superior Room, regim mese Mic dejun

 • Tur de oras Cusco

  Durata: 4 h

  Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas - Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha.

 • Vizita Templul Koricancha

  Durata: 1 h

  In interiorul Bisericii Santo Domingo vei vizita ruinele Templului Soarelui, Koricancha, cu siguranta cel mai important templu incas din Peru, care era acoperit in vremurile de glorie ale imperiului cu peste 700 de foi de aur, fiecare in greutate de peste 2 kg. Aici vei vedea cum cuceritorii spanioli, impresionati de oras, nu l-au distrus complet, ci au construit un oras colonial deasupra acestor fundatii solide. Koricancha este un exemplu perfect, piatra Templului Soarelui fiind utilizata pentru a sprijini o biserica in stil baroc.

 • Vizita Catedralei din Cusco

  Durata: 1 h

  Vei intra in principalul lacas de cult din oras, Catedrala Cusco, o bijuterie arhitectonica decorata la exterior cu placi mari din granit rosu in stil renascentist, in contrast cu stilul baroc al interiorului. Catedrala, un frumos exemplu de arhitectura locala, cu puternice influente traditionale a fost construita pe vechi ziduri incase in sec. al XVI-lea. Interiorul, un adevarat muzeu de arta coloniala, gazduieste peste 400 de picturi specifice Scolii din Cusco.

 • Vizita situl arheologic Sacsayhuaman

  Durata: 1.5 h

  Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 de tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.

 • Vizita Tambomachay, Puca Pucara, Qenqo

  Vei merge la cativa kilometri de Cusco, unde vei vizita Tambomachay, celebrele bai incase, Puca Pucara, o fortificatie cu apeducte si izvoare termale, precum si Qenqo, o serie de galerii subterane, in care aveau loc ritualuri incase.

 • Cazare Cusco

  Casa Andina Premium Cusco, Superior Room, regim mese Mic dejun

 • Transfer privat hotel Cusco - gara Wanchaq

  Vei fi preluat de la hotelul din Cusco si transferat catre gara Wanchaq pentru imbarcare.

 • Tren Luxury Andean Explorer - ziua 1

  Astazi te vei imbarca in trenul luxury Andean Explorer si vei pleca catre Puno. Pranzul va fi servit la borul trenului. Inainte de cina vei avea parte de gustari si cocktail-uri, in timp ce trenul va continua traseul catre urmatoarea destinatie, trecand prin Pasul La Raya.

 • Cazare Puno

  Belmond Andean Explorer Train, Twin Cabin, regim mese Pensiune completa

 • Tren Luxury Andean Explorer - ziua 2

  Te vei trezi dis de dimineata pentru a admira rasaritul soarelui pe Lacul Titicaca, dupa care te vei intoarce la bordul trenului pentru a te bucurul de micul dejun. Vei vizita apoi celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas. Dupa pranzul servit la bord, trenul va pleca mai departe catre Saracocha, iar pe durata calatoriei vei avea din nou parte de gustari si cocktail-uri.

 • Cazare Puno

  Belmond Andean Explorer Train, Twin Cabin, regim mese Pensiune completa

 • Tren Luxury Andean Explorer - ziua 3

  Dupa micul dejun vei vizita Pesterile Sumbay, unde poti admira picturile rupestre realizate cu peste 6000 de ani in urma. Se crede ca realizatorii acestor picturi proveneau dintr-o civilizatie de nomazi. Te vei bucura de ultimul pranz la bordul trenului, inainte de a ajunge in destinatia finala, Arequipa.

 • Transfer privat gara - hotel Arequipa

  Vei fi preluat de la gara din Arequipa si transferat catre hotelul la care vei fi cazat.

 • Cazare Arequipa

  Costa del Sol Wyndham Arequipa, Superior Room, regim mese Mic dejun

Optiuni Cazare Hoteluri

Iberostar Selection Miraflores 5*
Lima

Iberostar Selection Miraflores 5*

Classic Room

Mic dejun

Inkaterra Hacienda Urubamba 5*
Sacred Valley, Peru

Inkaterra Hacienda Urubamba 5*

Superior Deluxe

Mic dejun

El Mapi by Inkaterra 4*
Aguas Calientes

El Mapi by Inkaterra 4*

Superior Deluxe

Mic dejun

Casa Andina Premium Cusco 5*
Cusco

Casa Andina Premium Cusco 5*

Superior Room

Mic dejun

Belmond Andean Explorer Train 11*
Puno

Belmond Andean Explorer Train 11*

Twin Cabin

Pensiune completa

Costa del Sol Wyndham Arequipa 5*
Arequipa

Costa del Sol Wyndham Arequipa 5*

Superior Room

Mic dejun

Orar de zbor Segmente

Decolare Bucuresti
Durata zborului
03:00
Aterizare Amsterdam

06:00

08:00
KLM
Decolare Amsterdam
Durata zborului
12:40
Aterizare Lima

12:35

19:15
KLM
Decolare Lima
Durata zborului
01:20
Aterizare Cusco

09:15

10:35
LAN AIRLINES
Decolare Arequipa
Durata zborului
01:35
Aterizare Lima

12:35

14:10
LAN AIRLINES
Decolare Lima
Durata zborului
12;10
Aterizare Amsterdam

21:15

15:25
KLM
Decolare Amsterdam
Durata zborului
02:45
Aterizare Bucuresti

20:45

00:30
KLM

Vezi harta

Peru Sfaturi

Peruani sunt politicosi si un pic mai formali decat ne-am astepta. Majoritatea localnicilor sunt foarte preocupati de aparente si nu doresc sa spuna nimic din ceea ce ar putea sa se reflecte intr-o lumina proasta asupra lor. Sunt diplomati prin modul de adresare si nu vor spune intotdeauna ceea ce gandesc cu adevarat., Peruanii au tendinta de a acorda mai multa atentie oamenilor si relatiilor neglijand intr-o oarecare masura respectarea unor planificari stricte ale intalnirilor. , Pentru a fotografia localnicii trebuie sa le platiti 1-2 soles daca nu cumva cer mai mult.

Peru
Peru
Peru
Peru

Informatii legate de viza turistica in Peru gasiti aici

Informatii legate de vremea din Peru gasiti aici

Ghid de calatorie Peru

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Peru

Peru este o tara intinsa astfel ca, atunci cand este posibil, recomandam ca intre zone calatoria sa se faca cu avionul.

Bucataria peruviana este printre cele mai bune ale Americii Latine si in plus este 100% bio. Vinul local nu este printre cele mai bune dar veti gasi peste tot vin chilian si argentinian.

Standardele de cazare variaza si se potrivesc cu fiecare gust si buget.

Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand calatoriti in Peru este altitudinea. Raul de altitudine poate afecta in moduri diferite si in timp ce unii turisti nu resimt efectele altitudinii, pentru altii, simptomele pot fi suparatoare in special in primele zile.

Cand sa vizitezi Peru Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Peru
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Uplifting Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Asigurarea complexa de calatorie Colonnade (medicala si storno) este inclusa implicit in toate pachetele de tip circuit si disponibila, optional, la pachetele de tip sejur.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 12 ani
2
Copii
0 - 12 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Voucher valoric de 50 € valabil pana la 04.11.2024
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia