Atractii Turks & Caicos

Eturia - Agentie de turism

Atractii Turks & Caicos

Arhipelagul reprezinta un teritoriu britanic format din doua grupuri de insule din Marea Caraibelor. Situate la sud-est de Bahamas, la numai o ora de Miami, Insulele Turks & Caicos sunt salbatice si primitoare in acelasi timp si ascund plaje virgine, aproape necalcate de piciorul omului, locatii foarte bune pentru scufundari.
Desi nu sunt suficient de cunoscute, aceste insule tropicale minunate reprezinta un vis tropical, destinatia caraiba la care ai visat. Iar avantajul suprem este dat de localizarea geografica ce face acest crampei de paradis usor accesibil. Motivele pentru care turistii se intorc in aceste locuri divine sunt date de plajele cu nisip alb, apele cristaline de un turcoaz pur si climatul foarte placut.
Golfuri izolate si insule, orase si sate incarcate de un aer istoric, toate acestea iti vor creea impresia ca te afli intr-un film cu pirati, atmosfera care iti va da niste fiori placuti. Pentru a va introduce mai adanc in aceasta lume, inchiriati o barca pana la o insula invecinata, Grand Turk si veti simti mangaierea linistii atat de placute de aici unde timpul parca are alte dimensiuni. Cladirile foarte vechi, cu un grad ridicat de deterioare, iazurile sarate, aleile inguste de aici, toate contrasteaza cu modernismul ce caracterizeaza Insulelor Caicos.
Grand Turk, cu metropola Cockburn Town, este sediul guvernamental si comercial al insulelor, precum si un centru cultural si istoric. Atractiile sale includ Muzeul National, Front Street cu cladiri coloniale, Farul, iar sporturile nautice sunt printre activitatile recent incercate de turisti.
Insula Providenciales este centrul principalelor facilitati turistice ale tarii. Aici te asteapta plaje albe frumoase, recife de corali si o viata marina abundenta. Principalul centru turistic este Turtle Cove, iar Grace Bay are o plaja de 20 de km si un parc marin unde va puteti relaxa departe de vibratiile urbane cotidiene. Puteti explora Blight si Blue Hills, cele mai vechi asezari de pe insula, sau Chalk Sound care este un mare lac turcoaz aflat in sud. O data pe luna, apele lacului incep sa straluceasca, datorita viermilor luminosi.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Insulele Turks & Caicos

 • Oferte

  Atractii Insulele Turks & Caicos Turks & Caicos

Situate la sud est de Bahamas, Insulele Turks & Caicos, desi nu sunt suficient de cunoscute, reprezinta un vis tropical, destinatia caraibeana la care ai visat. Iar avantajul suprem este dat de localizarea geografica ce face acest crampei de paradis usor accesibil. Motivele pentru care turistii se intorc in aceste locuri divine sunt date de plajele cu nisip alb, apele cristaline de un turcoaz pur si un placut climat tropical marin moderat de alizee.

Cockburn Town

 • Oferte

  Atractii Cockburn Town Turks & Caicos

Orasul Cockburn Town este situat pe cea mai mare dintre insulele arhipelagului Turks & Caicos; orasul vechi isi pastreaza aspectul romantic de la inceputul secolului al XVIII-lea cu strazi inguste marginite de felinare si cladiri coloniale. Accesul in oras de pe mare poate fi facut doar din portul Hawk`s Nest Anchorage. Infiintat in 1681 Cockburn Town a devenit resedinta administrativa in 1766. Trecutul istoric al orasului si al arhipelagului poate fi aflat la Muzeul National aflat in vechea cladire coloniala Guinep House.

Insula Grand Turk

 • Oferte

  Atractii Insula Grand Turk Turks & Caicos

Cea mai mare dintre insulele arhipelagului Turks & Caicos, Insula Grand Turk are o suprafata de 18 Km2. Pe insula se gaseste orasul Cockburn Town - centru administrativ, financiar, cultural si istoric al arhipelagului si Aeroportul International McCartney. Denumirea insulei provine de la o specie de cactus (Melocactus Intortus) ce creste din abundenta pe insula si care are aspectul unui fes.

Providenciales

 • Oferte

  Atractii Providenciales Turks & Caicos

Cu simpatie numita Provo, Providenciales este insula din zona de vest a Arhipelagului Turks & Caicos ce se intinde pe o suprafata de 98 Km2. Providenciales este insula cea mai dezvoltat din punct de vedere turistic, aici gasindu-se cele mai multe resorturi, terenuri de golf, atractii naturale dar si oportunitati de shopping. Pe insula se afla si Parcul National Northwest Point Marine ce ocroteste zona recifelor de corali si lacurile saline ce sunt adapost pentru numeroase pasari si vietuitoare marine.

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 258.093.577 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia