Vacante in Tahiti & Bora Bora Tahiti

Eturia - Agentie de turism

Tahiti & Bora Bora - Tahiti

Mult mai mult decat un simplu grup de insule, Tahiti este de fapt o minunata stare de spirit, seducandu-i atat pe romantici, cat si pe calatori si pe cei care doresc o evadare din cotidian. Aici sosesc anual mai putini turisti decat in multe alte destinatii exotice cunoscute, de aceea unele dintre insule pot fi considerate adevarate refugii ce combina stilul, eleganta si simplitatea, oferind in acelasi timp un cadru sofisticat. Tahiti este o destinatie unica in lume, un vis devenit realitate pentru multi turisti, care raman uimiti de vibratia si frumusetea acestor locuri. Hotelurile si resorturile sunt construite in stil tipic polinesian si veti gasi aici o armonie perfecta intre servicii, ambianta, experienta si bungalow-uri individuale, situate fie in gradini luxuriante, fie pe plaja sau chiar pe apa, unele dintre ele fiind dotate cu piscina privata. Lagunele protejate ale insulelor creeaza mediul ideal pentru o cazare ce poarta semnatura destinatiei… bungalow-ul pe apa, numit fare in Tahiti, care va ofera o experienta de neuitat. Traditionalele bungalow-uri cu acoperisuri din frunze pandanus sunt localizate deasupra apelor turqoise ale lagunei, au scara pana la apa, iar multe dintre ele au pardoseala de sticla sub care puteti admira pestii tropicali multicolori, in timp ce va serviti cafeaua de dimineata. In acest paradis tropical, va puteti bucura de un mic dejun servit pe terasa propriului bungalow de pe o canoe impodobita cu flori, un picnic organizat pe plaja si snorkeling in jurul propriei insulite, achizitionare de perle in cadru privat si o cina romantica in lumina apusului mirific al Marilor de Sud. Influenta franceza se resimte prin restaurantele extravagante si resorturile de inalta clasa. In ciuda eforturilor depuse de colonistii francezi pentru civilizarea bastinasillor Tahitieni si pentru aducerea lor mai aproape de Dumnezeu, prin interzicerea dansurilor senzuale si a vietii lor pline de culoare, din fericire multe dintre traditii au supravietuit nealterate si astazi locuitorii insulelor se mandresc cu mostenirea lor. Veti vedea multi localnici imbracati in vesminte traditionale care va vor saluta cu un « la orana » in limbajul traditional si va vor oferi o floare. Tot timpul anului sarbatorile culturii Tahiti sunt o explozie de ritmuri de tobe, costume multicolore si dansuri pasionante si vibrante.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Cristina

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Tahiti & Bora Bora - Tahiti

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Tahiti & Bora Bora - Tahiti . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

 • Honeymoon Tahiti - 13 zile
   
  Eturia iti propune o luna de miere exotica in Tahiti. Mult mai mult decat un simplu grup de insule, Tahiti este de fapt o minunata stare de spirit, seducandu-i atat pe romantici, cat si pe calatori si pe cei care doresc o evadare din cotidian. Aici sosesc anual mai putini turisti decat in multe alte destinatii exotice cunoscute, de aceea unele dintre insule pot fi considerate adevarate refugii ce combina stilul, eleganta si simplitatea, oferind in acelasi timp un cadru sofisticat. Tahiti este o destinatie unica in lume, un vis devenit realitate pentru multi turisti care raman uimiti de vibratia si frumusetea acestor locuri. Vei fi transferat de la hotelul la aeroportul din Papeete. La sosirea pe aeroportul din Papeete, ti se va asigura transferul la hotel. Vei avea la dispozitie aceste zile libere pentru a te bucura de frumusetea exotica a insulei Tahiti. Climatul tropical favorabil aduce zile calduroase si insorite pe parcursul intregului an, iar combinatia cu solul vulcanic asigura o vegetatie luxurianta, cu flori exotice multicolore si ape cristaline turquoise. Viata subacvatica este o desfatare de culori si bancuri de pesti ce danseaza printre recifele de corali. Influenta franceza se resimte prin restaurantele extravagante si resorturile de inalta clasa. In ciuda eforturilor depuse de colonistii francezi pentru civilizarea bastinasilor Tahitieni si pentru aducerea lor mai aproape de Dumnezeu, prin interzicerea dansurilor senzuale si a vietii lor pline de culoare, din fericire multe dintre traditii au supravietuit nealterate si astazi locuitorii insulelor se mandresc cu mostenirea lor. Vei vedea multi localnici imbracati in vesminte traditionale care te vor saluta cu un "la orana" in limbajul traditional si iti vor oferi o floare. Tot timpul anului sarbatorile culturii Tahiti sunt o explozie de ritmuri de tobe, costume multicolore si dansuri pasionante si vibrante. Vei avea parte de o croaziera romantica la apus in timp ce ambarcatiunea va naviga de-a lungul coastei Insulei Moorea si vei savura un pahar de sampanie alaturi de persoana iubita.

Impresii de calatorie Tahiti & Bora Bora

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 257.982.484 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia