Vacante in Spania Tenerife

Eturia - Agentie de turism

Spania - Tenerife

Printre atractiile din Tenerife se numara si Parcul National Teide, cel mai mare si cel mai vizitat parc, unde poti face o plimbare cu telecabina pana la varful vulcanului stins Teide; aici in zilele senine, se dezvaluie o priveliste impresionanta asupra insulelor Gran Canaria, La Palma, La Gomera si El Hierro. Langa muntele Teide, se afla Vulcanul Chinyero, care a erupt ultima data in 1909 si ofera peisaje magnifice cu piscurile sale inzapezite, inconjurate de campurile de lava. Poti vizita de asemenea si Parcul Loro, unde se afla cel mai mare Aquarium din Europa, precum si cea mai vasta si variata colectie de papagali din lume. Timp de 4 ore si jumatate vei avea ocazia sa urmaresti spectacole de dresuri de lei de mare, delfini, papagali si balene. Poti viziona spectacole cu delfini si la Aquapark-ul Octopus, situat in apropiere de Costa Adeje, unde te poti distra pe diversele tobogane cu apa si poti vizita gradina botanica si zoologica Cactus & Animal Park, din apropierea statiunii Los Cristianos. Mai poti vizita si alte parcuri si zone protejate din Tenerife, cum ar fi Acantilados de los Gigantes, formatiuni stancoase spectaculoase de pe coasta sudica, unde se afla si pitorescul sat Masca, cel mai fotografiat din Tenerife, zona Güimar din sudul insulei, ce contine conul vulcanic al muntelui Grande, cu un diametru de 300 m, Defileul Iadului, un parc de o frumusete deosebita situat in zona Adeje, ce contine si o cascada de 560 m inaltime, Rezervatia Naturala Montaña Roja si Montaña Pelada, unde vei vedea conurile vulcanice erodate, situate partial in mare si unde traiesc numeroase specii de pasari, unele pe cale de disparitie.
Parcul National Corona Forestal, cea mai mare arie protejata din Insulele Canare, reprezinta o padure de pini care inconjoara Parcul National Teide. Aceasta se intinde pe teritoriul unor peisaje extraordinare, cu munti, vai si defileuri intinse intre nordul si sudul insulei, fiind foarte usor accesibila din toate directiile. Aici se afla si peisajele lunare cu formatiuni de eroziune de la Granadilla.
 La nord poti vizita zona protejata Rambla de Castro, una dintre cele mai verzi si mai fertile zone de pe insula, unde se afla domeniul Castro, construit la inceputul secolului al XVI-lea si refacut in secolul al XVIII-lea de catre Hernando de Castro. Tot in nord se afla si Parcul Rural Teno, unul dintre cele mai frumoase din Tenerife, mai izolat si mai greu accesibil, dar cu o valoare ecologica si culturala deosebita, gazduind numeroase specii de pasari si animale, dar si multe exemple de arhitectura traditionala. Parcul Rural Anaga se afla in zona metropolitana a insulei si ofera vizitatorilor peisaje deosebite, cu formatiuni geologice speciale date de stanci spectaculoase, plaje ascunse si paduri de dafini ce reprezinta relicvele vegetatiei mediteraneene preistorice. Sate pitoresti se impletesc armonios cu decorul natural, iar zona este renumita pentru numeroasele specii de pasari care traiesc aici.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

Ilinca

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Spania - Tenerife

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Spania - Tenerife . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

Am fost acolo....
SORIN
Specialist Spania SORIN
ALEXANDRA
Specialist Spania ALEXANDRA
ALEXANDRA
Specialist Spania ALEXANDRA
STEFANIA
Specialist Spania STEFANIA
ADA
Specialist Spania ADA
SIMONA
Specialist Spania SIMONA
Recomandare SIMONA
Nu rata Muzeul Cataluniei si fantanile din fata lui. De vazut spectacolul fantanilor seara.

Impresii de calatorie Spania

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.577 zile de vacanta vandute
 • 257.869.150 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia