Zoltan Szabo Eturia

Commercial Manager
Discuta cu Zoltan Szabo

?Daca problema are o rezolvare, nu e nevoie sa ne stresam. Daca nu are rezolvare, nu are rost sa ne stresam?, spunea Dalai Lama, iar Zoltan ii urmeaza deviza, pastrandu-si calmul chiar si in situatiile limita.

Zoli, cum ii spun prietenii si colegii, se ocupa de relatia cu agentiile de turism partenere si extinderea retelei de vanzare. Mai exact, el are grija ca pachetele Eturia sa ajunga si la turistii care sunt fideli altor agentii. Astfel, cu o atentie deosebita, se implica in alegerea colaboratorilor: ?acordam atentie maxima selectiei partenerilor pentru a ne situa la un nivel profesional apropiat al Eturia, deoarece ne pasa de toti calatorii nostrii.?

Pentru acest lucru, Zoli se foloseste de experienta sa profesionala acumulata in peste 25 de ani de interactiune cu diverse ramuri ale turismului romanesc. Pe de alta parte, pasiunea pentru ticketing vine ca o garantie ca el va gasi cele mai bune optiuni de zbor pentru clienti si va construi pachete unice pe piata de turism romaneasca.

O fire echilibrata si cumpatata, Zoli considera ca nu exista probleme, ci mai degraba situatii in care trebuie sa gaseasca, impreuna cu colegii, solutiile cele mai bune la nevoile aparute. Cu o prezenta de spirit notabila, el este capabil sa ofere aceste solutii optime intr-un timp cat mai scurt. Iar, ca sa impartaseasca si mai mult aceste abilitati, se dedica proiectelor umanitare si in cele ce privesc protejarea naturii.

Pasiunea sa cea mai mare, cititul, l-a ghidat pe Zoli catre acest domeniu fascinant al turismului, pentru ca a simtit nevoia sa plece in descoperirea acelor locuri magice despre care a citit inca din copilarie. Acum, cartile sale preferate sunt romanele lui Bohumil Hrabal, al carui stil umoristic unic il apreciaza extrem de mult.

Revenind la calatorii, America Latina ramane taramul care-l atrage cel mai mult. ?Locul in care m-am simtit incredibil si am avut trairi greu de redat in cuvinte a fost la Macchu Picchu in Peru, care ramane un must see pentru toata lumea, indiferent de varsta. Impreuna cu toate celelalte vestigii arheologice din Peru si intreaga America Latina, cu ghidajul profesionist al unor bastinasi quechua sau alte etnii, pentru mine a reprezentat un fel de calatorie in timp. Sunt momente in care poti simti energia acelor locuri magice, indiferent ca savurezi printre nori imaginea ruinelor Macchu Picchu dinspre Poarta Soarelui de pe Inca Trail sau te afli pe Piramida Lunii din Teotihuacan, Mexic, si incerci sa intelegi cum ?omul devenea Zeu? in acest complex religios imens.?

„Calatoresc pentru ca asta ma face sa apreciez mai mult ceea ce am si sa fiu mai bun.”

Tari vizitate Vizitate

Testimoniale Impresii

O calatorie surprinzatoare: Doha & Malaezia - Zoltan Szabo

O calatorie si destinatii care de la inceput si pana la retur nu au incetat sa ma surprinda. Zborurile cu Qatar Airways la standardele ridicate deja cunoscute, o parte din colegii de grup beneficiind de upgrade la clasa business, au fost o reala sati ... Vezi testimonial

FamTrip in India: Delhi, Agra si Jaipur - Zoltan Szabo

Pregatiti pentru India, am plecat sa exploram trei dintre cele mai mari si mai cunoscute orase ale sale: Delhi, Agra si Jaipur. Toate abunda in obiective care mai de care mai impresionante, cultura locala, traditii, dar si lectii de viata. DelhiPrima ... Vezi testimonial

Ni hao! - China si Japonia - Zoltan Szabo

Ni hao! Desi a trecut aproape o luna de la intoarcerea din China si Japonia, amintirile frumoase nu palesc, raman viu colorate, prieteniile legate se dezvolta in continuare, iar visele despre alte destinatii devin si mai excitante. Calatoria cu KLM l ... Vezi testimonial

Dubai - Orasul posibilitatilor nelimitate - Zoltan Szabo

Am remarcat la imbarcare ca avem multi compatrioti care merg la munca in tarile din zona Golfului Persic, lucru ce m-a surprins in oarecare masura, crezand ca, de exemplu, Irak nu e o tara care sa fie o tinta pentru compatriotii care isi cauta norocu ... Vezi testimonial

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 04.09.2023 - 04.11.2024, ora 17:00.

Prin apasarea butonului „Aboneaza-te”, sunteti de acord sa permiteti companiei ETURIA sa stocheze si sa proceseze adresa de mail pentru a va furniza continutul solicitat. Pentru mai multe informatii despre modul in care va prelucram datele, in scop de marketing si promovare va rugam sa consultati Termeni si Conditii de campanie.

Promotii si Oferte speciale
Plata online servicii Eturia

Alege sa platesti online, rapid si simplu, factura ta Eturia