Vacante in Italia Sardinia

Eturia - Agentie de turism

Italia - Sardinia

In mijlocul Marii Mediterane se afla - Insula Paradisului, cunoscuta pentru peisajele sale unice, cu plaje mirifice si ape de un verde smarald cu limpezime de clestar, una dintre cele mai pretuite insule din lume - Sardinia. A doua insula ca marime din Mediterana dupa Sicilia, provincia are o istorie zbuciumata, fiind teatrul peregrinarilor a diversi invadatori, incepand de la fenicieni, puni, berberi, arabi si terminand cu catalanii si francezii, dar nu numai, toate aceste natiuni lasandu-si amprenta asupra acestei insule oferind un amestec extrem de spectaculos de cultura, arhitectura si istorie. Insula Sardinia este situata intre Italia, Franta si Tunisia, la sud de Corsica, avand capitala la Cagliari. In Sardinia se afla multiple vestigii arheologice feniciene si necropole romane, reprezentative pentru insula si unele chiar unice in lume, cum este Su Nuraxi de Barumini, care este inscris in Patrimoniul UNESCO. Villasimius este un vechi sat pescaresc, ce atrage un numar de turisti din ce in ce mai mare an de an, pentru privelistile minunate pe care le ofera asupra Capului Carbonara, pentru plajele sale retrase, cu golfuri si pesteri deosebit de frumoase, ce alterneaza cu plaje intinse, ambele excelente pentru plaja si baie in mare. Zona Villasimius este perfecta pentru excursii de-a lungul coastelor si a fost declarata Rezervatie Marina protejata, fiind recunoscuta pentru bogatia de flora si fauna marina. Vechea fortareata ce dateaza din secolul al XVII-lea domina portul si este scena a numeroase expozitii organizate de Centrul International de Arta. Pe insula se pot practica sporturi nautice diverse, in numeroasele centre de scuba diving: scufundari, snorkeling, water-skiing si windsurfing, sau te poti destinde la o partida de golf, pe terenul de golf din Is Molas, considerat de multi ca fiind cel mai frumos din Europa.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:

FLORIN

031.9998

office@eturia.ro

Vacante in Italia - Sardinia

Descopera recomandarile Eturia pentru vacanta ta in Italia - Sardinia . Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

De ce ne place noua Italia

"Italia este una dintre tarile care te fac sa visezi la ea din toate planurile. Atunci cand o vizitezi, cand povestesti despre ea, cand ii afli istoria sau atunci cand vrei sa revii din nou pe meleagurile ei. Nu e foarte greu sa faci o lista cu lucrurile de vazut in Italia, dar credem ca e mai greu sa te opresti din enumerat. Avand atat de mult de oferit de la orase marete, ruine antice, muzee si pana la natura cu munti si plaje splendide, Italia este o destinatie care efectiv nu are cum sa nu iti placa."

Pentru ca am fost acolo....
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
HARDIK
Specialist Italia HARDIK
ANDREI
Specialist Italia ANDREI
ALEXANDRA
Specialist Italia ALEXANDRA
ADA
Specialist Italia ADA
DANIELA
Specialist Italia DANIELA
STELIAN
Specialist Italia STELIAN
STEFANIA
Specialist Italia STEFANIA
FLORIN
Specialist Italia FLORIN
SIMONA
Specialist Italia SIMONA
ANDREEA
Specialist Italia ANDREEA
CARMEN
Specialist Italia CARMEN
La ce sa te astepti in Italia
Italia este una din cele mai populare destinatii turistice din Europa si de aceea farmecul celor mai populare atractii poate fi uneori umbrit de aglomeratia de turisti din toate colturile lumii. Ramane totusi o destinatie romantica, bogata in vestigii si istorie de care veti fi fascinati. Sunt foarte multe de facut si de vazut in aceasta tara, pe langa toate locurile minunate si peisajele pitoresti, Italia este si patria unora dintre cele mai bune vinuri din lume. Intr-o tara cu atat de multe de oferit si localnicii sunt pe masura, in ton cu spiritul nostru latin, dornici sa explice si sa ajute mai ales daca sesizeaza un minim de efort in vorbirea limbii lor si nu neaparat in engleza care uneori ii cam plictiseste. Mancarea este si ea o adevarata arta in Italia, ca si atractiile raspandite de-a lungul teritoriului, specificurile locale vor fi cu siguranta incantarea oricaror gusturi.

Impresii de calatorie Italia

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.355 zile de vacanta vandute
 • 257.796.566 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia