Agentie de turism - Agentie de turism tailor made - Bucuresti, Piatra Neamt Despre

Eturia - Agentie de turism
-->


Despre noi

Eturia este expresia unei pasiuni. Pasiunea de a calatori, de a descoperi, de a cunoaste oameni, locuri si culturi cat mai diferite, i-a purtat pe cei doi fondatori din exotica Asie pana in moderna America, din cosmopolitele metropole ale Europei pana in salbaticele savane ale Africii. Nici una dintre calatorii nu a ramas fara ecouri in plan personal, nici un peisaj nu a fost vazut cu ochii sufletului fara ca cei doi sa nu doreasca sa-l impartaseasca cu prietenii. Dupa ani de peregrinari in cele mai diferite destinatii, dorinta de a impartasi si altora experientele de calatorie s-a concretizat in Eturia, gandita ca agentie tailor made. Tailor made care trece dincolo de ceea ce s-ar putea numi "servicii customizate" si se ancoreaza in visele si dorintele clientului.

Trimite-ne o cerere online:
Misiunea noastra

Menirea noastra este sa-i indicam turistului pe harta acel loc unic din visele sale, sa-l indrumam in siguranta catre el si sa-i asiguram o vacanta de neuitat. De aceea cream circuite care surprind frumusetea si pitorescul unor zone despre care multi doar au citit, sau prin sejururi scurte in cele mai frumoase si mai incarcate de istorie orase europene, ori prin vacante la plaja in adevarate paradisuri naturale.

Misiunea noastra este sa-ti aratam ca locul pe care l-ai visat exista... si sa te ducem acolo.

Promisiunea noastra

Promisiunea noastra este ca vacanta ta Eturia va fi sursa unei experiente extraordinare care-ti depaseste asteptarile si iti creeaza amintiri pentru o viata. Angajamentul nostru este ca iti vom furniza servicii de neegalat, indiferent ca vorbim despre pachete de vacanta tailor made, special adaptate cerintelor tale ori de vacante predefinite care beneficiaza de un bun raport calitate pret. Ne angajam sa iti oferim orice destinatie dorita, fara agitatie, fara costuri ascunse si la tarife competitive. Ne angajam sa-ti oferim sfaturi de calatorie gratuite, sa raspundem prompt, sa punem in slujba ta expertiza si experienta noastra pentru ca tu sa poti avea evadarea perfecta. Promisiunea noastra este ca experienta unei vacante Eturia iti va oferi mai mult decat ai fi putut realiza pe cont propriu.

Resursele noastre

Pentru a inova, produce si vinde avem nevoie de resurse. Iar acestea sunt echipa noastra, resursele financiare solide, know-how-ul oferit de experienta unica a fondatorilor, de anii de experienta in domeniu a partenerilor nostri, de zecile de calatorii de informare intreprinse de fiecare specialist de destinatie. In turism doar oamenii pot genera produse si servicii de inalta calitate. Combinand pasiunea cu profesionalismul, echipa Eturia include specialisti in turism si un management cu o experienta de business de 17 ani.

vezi echipa noastra

O viziune puternica are nevoie de parteneri puternici

Ne mandrim cu partenerii de calitate pe care ii avem in fiecare destinatie. Ei vor aduce la viata fiecare pas din calatoria ta prin cunostintele autentice pe care le au despre cultura locala, istorie, geografie, natura si fauna. Relatiile pe care le au la fata locului te vor pune in legatura directa cu localnicii si obiceiurile acestora, pe care altfel le-ai putea pierde. Suntem in permanenta legatura directa cu acestia pentru a ne asigura ca la orice ora vacanta ta se desfasoara in deplina siguranta. Parteneriatele directe cu peste peste 400 de hoteluri si linii aeriene ne ajuta sa adaugam un plus de valoare care poate face diferenta in vacanta aleasa. Consultantii nostri viziteaza regulat destinatiile si experimenteaza toate serviciile astfel incat sa va poata oferi cunostinte exacte.

Alege sa calatoresti cu Eturia

Daca esti printre cei care doresc sa simta pe fata picaturile de roua in padurile amazoniene, ori vor sa se relaxeze pe o plaja, bucurandu-se de culorile tari ale unei lagune, atunci alege sa calatoresti cu Eturia.

Daca esti printre cei care simt nevoia sa stea intinsi pe puntea unei nave de croaziera si sa privesca mai sus de Calea Lactee, ori vor sa savureze minunata textura si aroma a cafelei braziliene intr-o piata coloniala, atunci alege sa calatoresti cu Eturia.

Daca te visezi departe, la mii de kilometri distanta intr-o savana africana, unde, pe timp de noapte, stelele sunt luminoase pana aproape de orizont iar tacerea este aproape tangibila, sau pur si simplu vrei sa petreci timp de calitate intr-un loc frumos alaturi de oamenii dragi tie, atunci alege sa calatoresti cu Eturia.

Daca vrei sa descoperi un pic mai mult despre tine alege sa calatoresti cu Eturia.

Am dorit sa dezvolt prin aceasta afacere o notiune bine cunoscuta pe piata de turism vest europeana, conceptul de tailor made. E un termen cu parfum de croitorie londoneza. Vorbim in tailor made de vacante desenate pe masura dorintelor clientului. Acest lucru este posibil doar investigand cu atentie nevoile turistului. Interoghezi, masori, analizezi si abia apoi croiesti. Este necesar in aceasta afacere sa afli ceea ce-si doreste turistul dar in acelasi timp si sa intuiesti ceea ce i se potriveste. Nu este suficient ca un client sa-mi spuna ca vrea sa vada India, trebuie sa stiu ca este pregatit pentru impactul cultural. Doar asa ii pot propune cea mai potrivita optiune pentru el, oferind in acelasi timp si cea mai buna solutie pentru a ajunge in locul visat

Sorin Stoica, CEO Eturia

Valorile Eturia

Entuziasm


Visele noastre au la baza pasiunea de a calatori. Suntem pasionati de ceea ce facem si extrem de atenti la fiecare detaliu ceea ce se reflecta in entuziasmul actiunilor noastre.

Tenacitate


Perseverenta in a te indruma sa iti urmezi visele de vacanta si a-ti asigura o experienta de neuitat sta la baza dezvoltarii noastre, a dorintei de a invata, de a creste, de a inova.

Unicitate


Fiecare vacanta Eturia este sursa unei experiente extraordinare ce se axeaza pe angajamentul nostru ca iti vom oferi servicii de neegalat, profesionalism si o abordare personalizata.

Responsabilitate


Atitudinea noastra are la baza respectul, curajul si responsabilitatea de a crea o relatie corecta, profesionista si de incredere cu fiecare turist.

Integritate


Fiecare vacanta este pentru noi o provocare, o sursa de angajament si implicare. Integritatea genereaza si mentine incredere.

Atitudine proactiva


Atitudinea proactiva ne poarta catre inovatie si excelenta. Investim in noi, ca oameni si ca organizatie, intr-un proces de dezvoltare continua.

 

A alege sa calatoresti cu Eturia inseamna si sa alegi sa calatoresti in siguranta. Claritatea si multitudinea informatiilor oferite, experienta profesionala si de calatorie a echipei noastre, profesionalismul si entuziasmul ghizilor locali parteneri, iti ofera posibilitatea de a fi pe deplin informat atat inainte cat si in timpul calatoriei tale. Suntem pasionati de ceea ce facem si tocmai de aceea suntem extrem de atenti la fiecare detaliu. Aceste caracteristici sunt o garantie ca planurile tale de calatorie sunt duse la capat in mod meticulos si profesionist. Cel mai bun lucru pe care il putem face pentru tine este sa-ti oferim vacanta perfecta.

gaseste inspiratie

Calatoreste...

luna de miere

Iubeste...

Cele mai noi impresii de calatorie

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.729 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia