Why Eturia - de ce sa ne alegeti - Agentie de turism tailor made - Bucuresti, Piatra Neamt Why

Eturia - Agentie de turism
-->


Why us

A alege sa calatoresti cu Eturia inseamna si sa alegi sa calatoresti in siguranta. Claritatea si multitudinea informatiilor oferite, experienta profesionala si de calatorie a echipei noastre, profesionalismul si entuziasmul ghizilor locali parteneri, iti ofera posibilitatea de a fi pe deplin informat atat inainte cat si in timpul calatoriei tale.
Suntem pasionati de ceea ce facem si tocmai de aceea suntem extrem de atenti la fiecare detaliu. Aceste caracteristici sunt o garantie ca planurile tale de calatorie sunt duse la capat in mod meticulos si profesionist. Cel mai bun lucru pe care il putem face pentru tine este sa-ti oferim vacanta perfecta.
Eturia este, dupa cum ne eticheta Forbes, o agentie de turism de tip boutique, o companie care refuza sa fie ori sa devina doar o alta agentie de turism impersonala.

Trimite-ne o cerere online:
Tarife competitive

Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.

Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Fara costuri ascunse!

Toate tarifele afisate includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice - cazari, bilete de avion, tururi stabilite in itinerar, mese specificate in program, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA.

In plus, in calitate de membru al Clubului Eturia Traveller, va bucurati de o serie de discounturi dedicate doar clientilor fideli.

Increderea clientilor nostri

85% dintre clientii nostri ne-au oferit in ultimii 2 ani calificativul: excelent.

98% dintre turistii care au calatorit cu noi ne-ar recomanda prietenilor.

93% dintre clientii nostri au evaluat cu excelent activitatea consultantiilor nostri de turism.

Experienta si profesionalism

In cei 11 ani de practica in turism au ales sa calatoreasca cu noi de cel putin 2 ori peste 4.700 de turisti. Acestia au parcurs peste 324.318.564 km pentru a vizita 106 tari, timp de 1.796.729 zile.

Specialistii nostri au efectuat peste 170 calatorii de informare in 106 dintre destinatiile promovate astfel ca pot garanta calitatea hotelurilor, tururilor si vizitelor recomandate.

Astazi, oferim peste 500 de pachete de vacanta de la cele de grup, la cele flexibile, tailor-made, adaptate oricarui buget.

Vacante Fara Griji!

Calatorind cu noi vei beneficia de un telefon de urgenta 24/7 atat de la Eturia cat si de la partenerii locali.

Partenerii nostri de la fata locului iti vor oferi suportul necesar in situatii speciale.

Asigurari complexe de calatorie dedicate nevoilor clientilor nostri, pe care le-am inclus in majoritatea pachetelor de vacanta cu plecari fixe.

Oferim gratuit clientilor nostri ghiduri si sfaturi de calatorie proprii.

Servicii personalizate

Consultantii nostri sunt specialisti pe regiunea geografica pe care o reprezinta si sunt capabili sa iti ofere servicii personalizate.

De rezervarea ta se va ocupa un singur consultant astfel incat sa putem tine cont de toate detaliile.

In cazul vacantelor fara plecari fixe, putem personaliza fiecare element al vacantei astfel incat sa ajungem la ceea ce ti se potriveste.

Ne imbunatatim in permanenta portofoliul de servicii astfel incat sa venim in intampinarea tuturor nevoilor clientilor nostri.

Cele mai noi impresii de calatorie

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.796.729 zile de vacanta vandute
 • 324.318.564 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia