Delta Mekong Vietnam

Eturia - Agentie de turism

Delta Mekong


Acoperind o suprafata considerabila din sud vestul Vietnamului, Delta Mekong formata in zona de varsare a Fluviului Mekong in mare este un biotop impresionant prin cele peste 10000 de specii de flora si fauna pe care le contine. Zona este dominata de culturi de orez si canale strajuite de palmieri si vegetatie luxurianta si este o destinatie populara printre turisti. Vizitatorul va descoperi o retea sinuoasa de canale, peisaje impresionante si va putea experimenta stilul unic de viata al localnicilor, putand interactiona cu ei.

De ce ne place Delta Mekong

"A fost o experienta foarte placuta sa navighez cu barca printre asezarile de pe malurile apelor si sa vad franturi din viata lor de zi cu zi, toate incheiate cu un pranz savuros constand in peste delicios, proaspat gatit si servit impecabil. Este ideal pentru iubitorii de natura, apa si peisaje si dupa cum vedeti exista ceva rezervat si gurmanzilor." Andrei Dabija

"Vegetatia luxurianta, multimea de barci de toate culorile, casele plutitoare, toate concura intr-un tablou greu de descris in cuvinte. Spectacolul e cu atat mai intens dimineata, cand este in plina forfota piata plutitoare, deci pentru cei ce vor acest spectacol este de recomandat sa petreaca o noapte aici." Sorin Stoica


Sudul indepartat al Vietnamului este unul dintre cei doi producatori de orez ai tarii. Dominate de Delta Mekong, pamanturile din imprejurimi contin culturi de orez sub nivelul apei, iar raurile sunt strajuite de palmieri si vegetatie tropicala densa. Administratia Raului Mekong a amenajat o retea complicata de canale mari si mici. Raurile sunt cea mai buna metoda de a explora regiunea cu calm si ofera posibilitatea de a trai experienta stilului unic de viata de pe Raul Mekong.
Vei descoperi minunatele peisaje de-a lungul raului si vei observa viata traditionala a locuitorilor din Delta Mekong. Locatiile din delta foarte populare printre turisti si chiar pentru cei care ajung aici intamplator. Sa navighezi asezat pe acoperisul unei barci incarcate cu produse din peste, admirand in acelasi timp minunatul apus de soare deasupra palmierilor, este o experienta cu-adevarat de memorabila.
Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist:
Specialist Vietnam

ANA MARIA

031.9998

office@eturia.ro

When to go

Cel mai bun timp pentru a vizita delta este in perioada decembrie - mai, cand cerul este senin, apele sunt linistite si vegetatia e luxurianta. Dina Iunie pana in septembrie, poate fi destul de cald si umed, dar cu toate acestea este peioada in care gasiti cea mai mare varietate de fructe tropicale. In ariile mai indepartate ale deltei (Dong Thap si Tra Vinh) in lunile octombrie si noiembrie se pot inregistra inundatii.

Sfaturi de calatorie

Se recomanda incheierea unei asigurari de medicale inainte de inceperea calatoriei, cu verificarea clauzelor stipulate in polita de asigurare. Este indicat ca aceasta sa fie cat mai complexa, pentru a acoperi toate riscurile care ar putea sa apara pe durata calatoriei.

Impresii de calatorie Vietnam

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.792.352 zile de vacanta vandute
 • 319.391.852 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia