Oferte Vacante de tip Aventura cu familia

Eturia - Agentie de turism

Aventura cu familia - Family Vacations

Copiii tai au crescut si isi doresc o vacanta mai deosebita. Exista o multitudine de activitati care vor transforma vacanta petrecuta impreuna in una mai activa. Rafting, plimbari calare sau de ce nu tiroliana vor fi pe placul oricui. Pentru experiente memorabile si pline de cunoastere, puteti opta si pentru un safari.
Alege colectia de vacante Eturia Aventura cu familia. Oricare ar fi destinatia pe care o doresti sau activitatile pe care vrei sa le incluzi in vacanta ta, suna-ne si vom crea cu drag o vacanta tailor made pentru familia ta. Toate hotelurile din categoria de vacante Family sunt selectionate astfel incat sa ofere facilitati si activitati pentru copii, dar si confortul si siguranta necesare pentru o vacanta linistita.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist

Ana Maria

031.9998

office@eturia.ro

Vacante de tip Aventura cu familia

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice: cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Alege o vacanta Best Deal selectand optiunea Plecari fixe daca doresti sa beneficiezi de cel mai bun tarif. Tarifele indicate in aceasta sectiune sunt calculate per familie formata din 2 adulti si 1 copil.

Sorteaza dupa:
 •   Multi-tari
 • Family South African Wildlife - 11 zile
   

  Family South African Wildlife - 11 zile Family Vacations

  Tarif / familie de la : 10.250 €
  vezi oferta Data plecare: oricand
  Companie aeriana: de linie
  Family South African Wildlife - 11 zile Family Vacations vezi oferte
  Eturia te invita intr-o incursiune in Africa de Sud, impreuna cu intreaga familie, o tara fascinanta cu peisaje spectaculoase si cu o mostenire culturala si istorica de neegalat. Vei explora impresionantele metropole sud-africane Johannesburg si Cape Town si vei descoperi animalele salbatice in fascinantele rezervatii Madikwe si Sanbona. La sosirea pe aeroportul din Johannesburgh, vei fi transferat catre Sun City. Vei fi transferat in Rezervatia Naturala Madikwe. Vei face un safari in Rezervatia Naturala Madikwe. Vei putea admira specii de pradatori, dar si rinocerul negru si cel alb, bivolul, girafa, zebra si o numeroasa populatie de antilope. Vei petrece intreaga zi explorand rezervatia si observand animalele salbatice. Un ghid iti va explica lucruri interesante despre viata animalelor salbatice din regiune. Vei fi transferat in Johannesburg. Zbor intern Johannesburg - Cape Town. Dupa sosirea pe aeroportul din Cape Town, vei fi intampinat de reprezentantul local, urmand transferul la hotel. Vei fi transferat catre Sanbona Wildlife Reserve. Te vei bucura de experienta unui safari impreuna, in Rezervatia Naturala Sanbona. Rezervatia Naturala Sanbona iti va dezvalui multe dintre secretele vietii salbatice in cele doua zile petrecute aici. Vei vizita Pesterile Cango, un complex format pe o creasta de calcar paralela catenei muntoasa Swartberg, care prezinta formatiuni de stalactite, stalagmite cu forme si de marimi impresionante. Poti vizita si o ferma locala de struti. Vei fi transferat la Cape Town. Vei face o croaziera catre Insula Seal, situata la 6 km nord de Golful False, unde pot fi observate coloniile de foci. Vei continua traseul spre Peninsula Cape, trecand prin Chapman’s Peak. Vei poposi la Boulders Beach, pentru a privi de aproape colonia de pinguini Magellan, o priveliste de neuitat. Vei calatori de-a lungul tarmului catre orasul de vacanta Hermanus, pentru a te imbarca pe un vas de croaziera, care ajunge in zonele cele mai potrivite pentru observarea balenelor cu cocoasa si a balenelor Bryde. In apropierea tarmului, exista posibilitatea sa intalnesti chiar si grupuri de delfini. Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town.

Cele mai noi impresii de calatorie

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.772.323 zile de vacanta vandute
 • 303.440.991 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia