Oferte

Eturia - Agentie de turism

Romantic City Escape - Honeymoon & Romance

O plimbare la amurg pe malul Senei, o farfurie de paste italiene servita in doi pe o terasa din Roma, un apus romantic pe Empire State Building sau o croaziera in Praga vor fi cele mai romantice momente din viata unui cuplu. Pentru multi dintre noi luna de miere se rezuma doar la cateva zile, dar noi suntem aici sa le transformam in cele mai frumoase. Specialistii nostri au ales hotelurile cu grija, au inclus activitati romantice si au creat in final un honeymoon plin de surprize si de emotii.
Daca doresti sa adaugi o surpriza in plus sotiei tale sau va leaga o amintire placuta de acel oras pe care o doriti sa o retraiti, suna un specialist Eturia si va fi mai mult decat bucuros sa aduca la viata visul tau.

Trimite-ne o cerere online:
Discuta cu un specialist
Specialist

Florin

031.9998

office@eturia.ro

Ofertele noastre includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice: cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi mentionate in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu, TVA. Toate produsele din categoria Honeymoon & Romance se pot personaliza chiar si integral pana la cel mai mic detaliu.

Sorteaza dupa:
  •    Vezi doar plecarile fixe   

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia