Europa

SOLD OUT - Sejur Charter Dubrovnik & plaja Riviera Makarska, Croatia, 8 zile - septembrie 2021 - Atractii Sejur oras & plaja

8 zile / 7 nopti
Atractii

Makarska

Riviera Makarska se intinde pe o distanta de 60 km intre orașele Brela și Gradac, orașul principal fiind Makarska. Riviera Makarska este una dintre cele mai renumite locatii turistice de pe coasta croata și este foarte populara printre vizitatori. Este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase zone din Croatia, cu o serie de plaje lungi cu pietris, paduri de pini și golfuri linistite. Zona este cunoscuta pentru impresionantul munte Biokovo, dar... [ Citeste tot ] Riviera Makarska se intinde pe o distanta de 60 km intre orașele Brela și Gradac, orașul principal fiind Makarska. Riviera Makarska este una dintre cele mai renumite locatii turistice de pe coasta croata și este foarte populara printre vizitatori. Este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase zone din Croatia, cu o serie de plaje lungi cu pietris, paduri de pini și golfuri linistite. Zona este cunoscuta pentru impresionantul munte Biokovo, dar si pentru numeroasele restaurante cu specific local.  [ Ascunde ]

Dubrovnik

Fostul Ragusa (Raguza) port si statiune turistica la Marea Adriatica si-a schimbat numele in Dubrovnik in anul 1918. In timpul conflictelor militare din 1991 mare parte a orasului vechi a suferit pagube majore. Odata cu restabilirea pacii in zona au inceput si lucrarile de reconstructie, respectand regulile UNESCO, astfel incat, astazi, Orasul Vechi sa fie refacut in stilul clasic. Vechiul Oras ofera numeroase atractii ce nu trebuiesc ratate, cum... [ Citeste tot ] Fostul Ragusa (Raguza) port si statiune turistica la Marea Adriatica si-a schimbat numele in Dubrovnik in anul 1918. In timpul conflictelor militare din 1991 mare parte a orasului vechi a suferit pagube majore. Odata cu restabilirea pacii in zona au inceput si lucrarile de reconstructie, respectand regulile UNESCO, astfel incat, astazi, Orasul Vechi sa fie refacut in stilul clasic. Vechiul Oras ofera numeroase atractii ce nu trebuiesc ratate, cum ar fi Palatul Rectorului sau Zidurile Dubrovnikului, fortificatiile ce inconjoara Vechiul Oras, cu Turnul Minceta dominand partea de Nord - Vest, iar Fortareata Sfantul Ioan protejand intrarea in port. De asemenea, nu trebuie ignorate atractiile naturale, plajele din zona fiind unele dintre cele mai splendide de pe coasta Croatiei.  [ Ascunde ]

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!