ziua 1 Sosire In Kampala

Dupa sosirea pe aeroportul Entebbe vei fi transferat la hotel in Kampala.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Entebbe
 • Kilimanjaro - Bucuresti;
 • Transfer aeroport Entebbe - hotel Kampala

mese Cina
ziua 2 Kampala - Parcul National Bwindi

Vei fi transferat din Kampala in Parcul National Bwindi. Vei strabate zone cu peisaje de o frumusete deosebita. Pe ultima colina al acestui vast platou ondulat vei descoperi privelistea dominanta a Vulcanilor Virunga, ce se intind in Uganda, Congo si Rwanda. La nord se intinde sectorul nordic al Parcului National Bwindi, iar la sud se afla Mgahinga, sectorul sudic al parcului.

 

INCLUS

 • Transfer Kampala - Bwindi

KAMPALA - PARCUL NATIONAL BWINDI
KAMPALA - PARCUL NATIONAL BWINDI

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 3 Parcul National Bwindi

După micul dejun servit dimineața foarte devreme, vei începe drumeția pe urmele gorilelor de munte, în pădurea ecuatorială, după o scurta întrevedere cu rangerii din regiune, pentru instruire. Această incursiune este dominată de imprevizibil și poate dura de la 2 la 8 ore, parcurgând un relief de cele mai multe ori accidentat și mlaștinos. Este necesară o condiție fizică bună și încălțăminte comodă. Vom trăi experiența inedită de a sta în mijlocul pădurii ecuatoriale alături de unele dintre ultimele exemplare de gorile de munte din lume. Ai la dispoziție o oră pentru a le observa îndeaproape comportamentul și reacțiile. A privi în ochii acestor giganți blânzi, ale căror 95% dintre gene sunt aceleași cu ale oamenilor, este înduioșător și emoționant totodată, mai ales când omul realizează ca au supraviețuit mai puțin de 700 de exemplare de gorile, ce trăiesc astăzi în Parcul Național Bwindi și pe versanții Munților Virunga.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Bwindi trekking gorile

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 4 Parcul National Bwindi - Lacul Mburo

Vei fi transferat din Parcul National Bwindi in Parcul National Lacul Mburo.
Vei face un tur de observare a vietii salbatice din Parcul National Mburo. Vei avea ocazia sa urmaresti turme de bivoli, zebre, impala, dar si o mare diversitate de specii de pasari frumos colorate. Vei face o plimbare cu canoe pe lac, o oportunitate excelenta pentru a observa mult mai bine diversitatea floristica si faunistica. Pe durata plimbarii vei admira hipopotami scufundati in apele lacului, crocodili ce stau vesnic la panda pentru prada, pasari precum pelicani, batlani, berze cat si maiestuosul vultur pescar.

 

INCLUS

 • Transfer Bwindi - Lacul Mburo
 • Safari Parcul National Lacul Mburo

PARCUL NATIONAL BWINDI - LACUL MBURO
PARCUL NATIONAL BWINDI - LACUL MBURO

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 5 Lacul Mburo - Kampala - Entebbe - Nairobi

Vei fi transferat din Parcul National Mburo la aeroportul Entebbe din Kampala.
Zbor international Entebbe - Nairobi.
Dupa sosirea pe aeroportul din Nairobi vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer Lacul Mburo - aeroport Entebbe
 • Bilet de avion pentru zbor international Entebbe - Nairobi;
 • Transfer aeroport - hotel Nairobi

LACUL MBURO - KAMPALA - ENTEBBE - NAIROBI

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 6 Nairobi - Maasai Mara

Vei fi transferat la aeroportul din Nairobi.
Zbor intern Nairobi - Maasai Mara.
La sosire pe aeroportul din Masai Mara vei fi transferat la lodge.
Vei face un safari de o jumatate de zi in Rezervatia Maasai Mara pentru a cunoaste indeaproape viata animalelor din savana.
Ai ocazia unica de a face cunostinta cu locuitorii rezervatiei – celebrii maasai si de a cunoaste stilul lor de viata modest, in continua legatura cu natura inconjuratoare.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Nairobi
 • Bilet de avion pentru zbor intern Nairobi - Maasai Mara
 • Transfer aeroport - lodge Masai Mara
 • Safari Maasai Mara jumatate de zi
 • Vizita Trib Maasai

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 7 Maasai Mara

Vei petrece intreaga zi de safari in cea mai frumoasa si mai populara rezervatie a Kenyei - Maasai Mara. Vei putea observa lei, leoparzi, gheparzi, hiene sau sacali. Maasai Mara este regiunea cu cea mai mare concentratie a vietii salbatice din lume.

 

INCLUS

 • Safari Maasai Mara

MAASAI MARA
MAASAI MARA

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 8 Maasai Mara - Isebania - Serengeti

Vei pleca spre Isebania, punctul de frontiera dintre Kenya si Tanzania. Dupa trecerea granitei, vei fi intampinat de ghidul local si iti vei continua traseul spre Parcul National Serengeti, care in limba maasai, inseamna campie fara sfarsit. Pe traseu vei putea observa turmele de ierbivore dar si marile feline africane.

 

INCLUS

 • Transfer Maasai Mara - Isebania - Serengeti

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 9 Serengeti

Vei pleca intr-un game drive in Parcul National Serengeti. In limba maasai, Serengeti inseamna campie fara sfarsit, care este probabil cea mai potrivita descriere a acestui platou neted, acoperit de iarba, pe care se gasesc formatiuni stancoase de eroziune numite kopjes. Aici putem intalni toate cele trei specii de sacali africani (sacalul auriu, sacalul cu spatele negru, sacalul dungat), langa hiene patate si mici pradatori, de la lupul de pamant pana la pisica salbatica africana. Dar in afara celebrele big five, in Serengeti se mai pot intalni coloratele soparle agama, hyrax - niste mici rozatoare ce semana cu iepurii, peste 100 de tipuri de gandac dungat, peste 500 de specii de pasari, de la strut si motata pasare secretara, pana la vulturul negru ce planeaza impunator peste campiile intinse.

 

INCLUS

 • Safari Serengeti

SERENGETI
SERENGETI

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 10 Serengeti - Ngorongoro

Vei fi transferat din Parcul National Serengeti spre Aria de conservare Ngorongoro.
Vei cobori in Craterul Ngorongoro, cea mai mare caldare vulcanica intacta din lume, cu un diametru de 19 km si o adancime de 600 m, un crater spectaculos format prin explozia si prabusirea in interior a vulcanului Ngorongoro, acum 2 milioane de ani. Aici traieste o populatie de aproximativ 25.000 de exemplare din grupul copitatelor mari, dar si cea mai mare densitate de mamifere pradatoare din Africa. Intre acestea se numara rinocerii negri, hipopotami, zebre, gazele si mai multe subspecii de antilope. Craterul are cea mai densa populatie cunoscuta de lei, alaturi de care puteti vedea leoparzi, elefanti si bivoli. Atractia principala aici este rinocerul negru, o specie pe cale de disparitie, ocrotita de guvern. Rezervatia este inscrisa in patrimoniul UNESCO din 1979.

 

INCLUS

 • Transfer Serengeti - Ngorongoro
 • Safari Ngorongoro

SERENGETI - NGORONGORO
SERENGETI - NGORONGORO

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 11 Plecare Din Kilimanjaro

Vei fi transferat din Ngorongoro la Arusha.
Din Arusha vei fi transferat la aeroportul din Kilimanjaro.

 

INCLUS

 • Transfer Ngorongoro - Arusha
 • Transfer Arusha - aeroport Kilimanjaro

mese Mic dejun, Pranz
ziua 12 Sosire In Bucuresti

 

10 locatii vizitate


Kampala,
Entebbe,
Parcul National Bwindi,
Parcul National Lacul Mburo,
Nairobi,
Maasai Mara,
Serengeti,
Isebania,
Ngorongoro,
Kilimanjaro

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

i

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Safari

Taxe acces obiective

Ghizi locali

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

Sfaturi Kenya

Kenya tips

La ce sa te astepti in Kenya
 • Atunci cand calatoriti in orice tara a lumii este important sa aveti in vedere ca, in ciuda cele mai bune intentii ale noastre, lucrurile se pot schimba, de multe ori in ultima clipa iar, uneori, chiar in timpul vacantei. Unele locatii precum parcurile nationale, rezervatiile naturale sau zonele cu clima extrema, in care, desi vor fi facute toate eforturile pentru mentinerea programului stabilit, acesta poate fi modificat chiar dupa stabilirea itinerarului final, datorita reglementarilor autoritatilor parcurilor nationale, aparitiei unor conditii meteo nefavorabile, blocarii unor zone sau datorita unor situatii generate de companii aeriene locale sau de catre hotelierii din zona respectiva. Noul itinerar va fi adus la cunostinta dumneavoastra imediat ce apar noile schimbari.
Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a intra in Kenya, indiferent de motivul vizitei. Viza se poate obtine online, inainte de data plecarii, sau direct la sosirea in aeroport, contra unei taxe si in baza unui formular de viza completat (se primeste in avion, inainte de sosire).

Nume: Republica Kenya

Capitala: Nairobi

Asezare: Stat situat in Africa de Est, la Oceanul Indian, intre Somalia si Tanzania

Moneda: Siling-ul kenyan - KES

Fus orar: UTC+3

Sfaturi Tanzania

Tanzania tips

La ce sa te astepti in Tanzania
 • Majoritatea lodge-urilor au program limitat de energie electrica, deoarece acestea detin generatoare de electicitate proprii.
  In incinta parcurilor nationale nu exista drumuri pavate sau amenajate in vreun fel, ci doar carari pe teren dur si cu conditii dictate de vreme, pe care se circula cu jeep-uri special concepute pentru tururi de safari si care nu au voie sa iasa de pe aceste carari.
  In safari, toate mesele sunt de obicei luate la lodge, iar standardele variaza de la adecvat la excelent. O parte a lodge-urilor ofera un singur meniu in fiecare zi, astfel ca este oportun sa anuntati in avans, daca sunteti vegetarian sau aveti o dieta speciala.
  In zonele turistice veti fi probabil asaltat de cersetori. Daca nu sunteti interesat in a-i ajuta cu bani, spuneti-le acest lucru, dar incercati sa ramaneti politicos.

Sfaturi Uganda

Uganda tips

Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in scop turistic in Uganda este necesara viza. 
  Viza poate fi obtinuta online, dar si la sosire pe aeroportul Entebbe.

Nume: Republica Uganda

Capitala: Kampala

Asezare: Stat fara iesire la mare in estul Africii, la est de Congo, la nord de Tanzania

Moneda: Silingul ugandez - UGX

Fus orar: UTC +3

together for excellent journeys

Impresii Tanzania - Iunie 2019 Adriana

Vacanta in Tanzania & Zanzibar a fost o experienta deosebita si excelent...

Impresii Tanzania - Iunie 2019
Impresii Kenya - Februarie Cristina Isac

In Kenya ecuatorul trece la o altitudine de 2.270 m. Poti spune cuiva ca esti la...

Impresii Kenya - Februarie
Impresii Tanzania - Noiembrie 2018 Antonela

M-a fascinat Africa dintotdeauna, de cand citeam Hemingway. Visam sa vad...

Impresii Tanzania - Noiembrie 2018
Impresii Tanzania - Octombrie 2018
Impresii Tanzania - Octombrie 2018 Aurora

Aurora ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Tanzania....

Impresii Kenya - August 2018
Impresii Kenya - August 2018 Laura

Spectacol, magie, realitate paralela. Cam asa pot descrie ce am vazut, simtit in...

Best of Kenya - Natura in toata splendoarea ei
Best of Kenya - Natura in toata splendoarea ei Paul Crudu

Ce experienta ar putea fi mai frumoasa si mai interesanta decat cea a unui...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.882 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia