Eturia - Agentie de turism

Paste - Circuit Iordania, 8 zile - cu ghid local vorbitor de limba romana

 • Paste - Circuit Iordania, 8 zile - cu ghid local vorbitor de limba romana
 • Paste - Circuit Iordania, 8 zile - cu ghid local vorbitor de limba romana
 • Paste - Circuit Iordania, 8 zile - cu ghid local vorbitor de limba romana
 • Paste - Circuit Iordania, 8 zile - cu ghid local vorbitor de limba romana
 • Paste - Circuit Iordania, 8 zile - cu ghid local vorbitor de limba romana
 • Paste - Circuit Iordania, 8 zile - cu ghid local vorbitor de limba romana
Discuta cu un specialist:
Specialist turism Vietnam

ANA MARIA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune o calatorie in Iordania, o destinatie turistica unica si surprinzatoare. Vei vizita capitala Amman, ruinele de la Jerash, te vei relaxa pe malul Marii Moarte dar si al Marii Rosii, in statiunea Aqaba, vei face un jeep tour in desertul Wadi Rum si nu in ultimul rand vei vizita Petra, una dintre cele mai pretioase mosteniri culturale ale omenirii, inscrisa in patrimoniul UNESCO.

Ziua 01

SOSIRE IN AMMAN - 26.04.2019

La sosire pe aeroportul din Amman vei fi intampinat de reprezentantul local urmand a fi transferat la hotel. Vei face un tur al orasului Amman. Construit pe sapte coline, Amman este un oras modern iar centrul sau istoric este cartierul cel mai animat. In centrul comercial al orasului vei admira cladirile ultramoderne, restaurantele extravagante si galeriile de arta care stau alaturi de cafenelele traditionalele si de atelierele de artizanat. Vei mai vizita Centrul Vechi si Citadela Amman ce domina centrul vechi al Ammanului si care include alte obiective importante: Muzeul Arheologic National, Templul lui Hercule, Biserica Bizantina. In continuare, vei vizita Teatrul Roman, datand din perioada lui Marcus Aurelius. Turul se va incheia cu vizita la Moscheea Regelui Abdullah I, una dintre cele mai mari din Iordania, domul avand un diametru de 35m si o suprafata totala de aproximativ 1500 metri patrati. Vei face o vizita la Jerash unde vei descoperi o asezare urbana tipic romana cu strazi pavate, temple ridicate pe coline, teatre, spatioase piete publice, fantani si ziduri ce-si fac loc printre turnuri si porti. Vechiul oras Jerash este unul dintre cele mai bine pastrate orase romane din lume.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 02

AMMAN - MADABA - MT.NEBO - MAREA MOARTA - 27.04.2019

Astazi te vei indrepta spre Madaba, unde vei vizita si una din cele mai faimoase scoli ale artei mozaicului - Mabada Institute for Mosaic Art and Restauration, singurul proiect de acest tip din Orientul Mijlociu in care artizanii sunt formati in arta confectionarii, repararii si restaurarii mozaicului. De la Madaba ne vom indrepta spre Muntele Nebo. Vei continua turul cu Muntele Nebo, unul din cele mai venerate locuri sfinte ale Iordaniei unde se afla mormantul lui Moise, de unde vei admira o panorama spectaculoasa asupra Vaii Iordanului si a Marii Moarte. Urmatoarea oprire este la unul dintre cele mai sacre locuri ale crestinismului si iudaismului - Baptism Site, pe care il vei vizita.Vei ajunge la Marea Moarta unde te vei caza la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 03

MAREA MOARTA - MA`IN - PETRA - 28.04.2019

Vei fi transferat catre Petra. Pe traseu vei face o oprire la izvoarele termale Ma`in, ale caror proprietati curative au fost valorificate inca din timpul imparatului Irod cel Mare.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 04

PETRA - 29.04.2019

Astazi vei face un tur de o zi in Petra. Vei vizita principalele atractii ale orasului aflat pe pantele Muntelui Hor. Vei putea admira printre altele vechiul Amfiteatru Roman, Templul Leului, Qasr Bint Pharaoun, iar daca doresti poti sa faci o plimbare pana la Manastire.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 05

PETRA - WADI RUM - AQABA - 30.04.2019

Te vei indrepta spre desertul Wadi Rum. Vei face un Jeep-tour in Wadi Rum de aproximativ doua ore. Vei putea admira nu doar splendide peisaje, cat si locatia unde s-a pus in scena filmul Lawrence of Arabia. Vei calatori catre Aqaba, numit in antichitate Ayla, singurul port al Iordaniei la Marea Rosie.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 06

AQABA - 01.05.2019

In sejurul in Aqaba te poti bucura de soare, plaja si de apele limpezi ale Marii Rosii.  Soarele imbietor si nisipul fin al plajei, umbra palmierilor sau plimbarea pe plaja vor oferi ocazia relaxarii totale in acest loc paradisiac. Poti opta pentru diverse activitati sportive si recreative printre care snorkeling sau scuba diving. Optional poti face o plimbare cu un vas cu podeaua de sticla pentru a putea observa colorata flora si fauna marina.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 07

AQABA - AMMAN - 02.05.2019

Vei fi transferat in Amman.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 08

PLECARE DIN AMMAN - 03.05.2019

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Amman.

Orar zbor

✈Plecare Bucuresti 26.04.2019 ora 00:30; Sosire Amman 26.04.2019 ora 03:10; Tarom; durata 2:40
✈Plecare Amman 03.05.2019 ora 03:55; Sosire Bucuresti 03.05.2019 ora 06:40; Tarom; durata 2:45.

Paste - Circuit Iordania, 8 zile - cu ghid local vorbitor de limba romana

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse
 • asigurarea de calatorie inclusa asigurarea de calatorie inclusa
 • grup persoane grup max. 16 persoane

Impresii de calatorie

Experienta

 • 11 ani de turism
 • 1.784.789 zile de vacanta vandute
 • 315.401.222 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu peste 400 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului
Statistici Eturia