Vacante Mexic

Eturia iti propune o calatorie intr-una dintre cele mai importante destinatii turistice mondiale - Mexic. Te vei bucura de o calatorie intr-un stil pur mexican, in care vei vizita cateva din cele mai renumite atractii ale tarii - capitala Ciudad de México sau Ciudad de los Palacios (Orasul palatelor), vestigiile mayase si aztece de la Teotihuacan, orasul istoric San Miguel de Allende, precum si orasele Guanajuato si Guadalajara pentru ca la final sa petreci zile relaxante pe insoritele plaje din Riviera Maya.

Locuri disponibile la tarif promo: 6
dimensiune grup min. 12 persoane
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Classic Tour Group

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

2 zile - All Inclusive

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

15 zile / 13 nopti
Tara: Mexic

Ciudad de Mexico, Teotihuacan, San Miguel de Allende, Queretaro, Guanajuato, Tequila, Guadalajara, Riviera Maya, Chichen Itza

20 Mese incluse

11 Mic dejun, 1 Pranz, 2 Cina, 2 zile All Inclusive

7 atractii de top

Ciudad de Mexico, Teotihuacan, Queretaro, San Miguel de Allende, Guanajuato, Riviera Maya, Chichen Itza

Paste - Essential Mexic, 15 zile

Itinerar

Yulicary

Tour Leader Groups Manager

031.9998

ziua 1 Sosire In Ciudad De Mexico

La sosire pe aeroportul din Ciudad de Mexico, vei fi intampinat de ghidul local care iti va acorda asistenta. Urmeaza transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Ciudad de Mexico - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Ciudad de Mexico

sosire in Ciudad de Mexico
sosire in Ciudad de Mexico
sosire in Ciudad de Mexico

ziua 2 Ciudad De Mexico

Vei face un tur al orasului Ciudad de Mexico, care incepe in piata principala, cu Palatul National, Catedrala Metropolitana si alte cateva bijuterii arhitectonice coloniale. Traseul continua pe Paseo de la Reforma pentru a admira monumentele si cladirile din zona. Turul se va incheia cu vizita Muzeului de Antropologie.

 

INCLUS

 • Tur de oras Ciudad de Mexico & Muzeul de Antropologie

mese Mic dejun
ziua 3 Ciudad De Mexico - Teotihuacan - Ciudad De Mexico

Astazi vei vizita situl arheologic Teotihuacan. Vei explora Complexul Palatului Quetzalpapalotl, Templul Sarpelui cu Pene, Piramida Lunii, Strada celor Morti si Piramida Soarelui. Pe drumul de intoarcere vei face o oprire la Bazilica de Guadalupe.

 

INCLUS

 • Tur Teotihuacan & Bazilica de Guadalupe

CIUDAD DE MEXICO - TEOTIHUACAN - CIUDAD DE MEXICO
CIUDAD DE MEXICO - TEOTIHUACAN - CIUDAD DE MEXICO
CIUDAD DE MEXICO - TEOTIHUACAN - CIUDAD DE MEXICO

mese Mic dejun
ziua 4 Ciudad De Mexico - Queretaro - San Miguel De Allende

Vei fi transferat din Ciudad de Mexico la San Miguel de Allende.
Vei face un tur in Queretaro. Suburbiile moderne ale orasului ascund comori coloniale pe care UNESCO le-a adaugat in lista sa de Patrimoniu Mondial in anul 1996. Aici a fost semnat tratatul prin care s-a cedat jumatate din teritoriul mexican Statelor Unite si, tot aici, imparatul Maximilian I a fost ucis de catre un pluton de executie. Vei vizita Piata Independentei - cu fantana sa coloniala austera, gradina acoperita cu plata specifica Americii de Nord numita Bougainvillea sau floare de hartie si vilele vechi impunatoare. Aceasta piata intima din secolul al XVIII-lea este un colt al Spaniei transpus in Mexic. Vei continua vizita cu Los Arcos, unul dintre cele mai mari apeducturi din lume, Museo Regional, gazduit in fosta manastire San Francisco, Templul Santa Clara și Templul Santa Rosa - doua manastiri de calugarite din secolul al XVIII-lea care rivalizeaza reciproc prin exuberanta interioarelor lor.

 

INCLUS

 • Transfer Ciudad de Mexico - San Miguel de Allende
 • Tur de oras Queretaro

CIUDAD DE MEXICO - QUERETARO - SAN MIGUEL DE ALLENDE
CIUDAD DE MEXICO - QUERETARO - SAN MIGUEL DE ALLENDE

mese Mic dejun
ziua 5 San Miguel De Allende

Vei face un tur al orasului San Miguel de Allende. Vei vizita biserica La Parroquia, remarcabila prin exteriorul sau neogotic, Casa del Mayorazgo - cea mai somptuoasa cladire din oras, Casa Allende - casa natala a eroului national Ignacio Allende, Templo de la Concepcion, construita in 1891 si care adaposteste Oratorio de San Felipe Neri cat si 33 de picturi in ulei reprezentand viata Sfantului Felipe Neri.

 

INCLUS

 • Tur de oras San Miguel de Allende

mese Mic dejun
ziua 6 San Miguel De Allende - Guanajuato - Guadalajara

Transfer din San Miguel de Allende la Guanajuato, oras situat la aproximativ 100 km.
Vei face un tur al orasului Guanajuato in care vei admira vechi cladiri coloniale, impecabil pastrate. In Guanajuato vei vizita biserica iezuita Templo de la Compañia, cu domul sau neoclasic, piata Jardin de la Union, proiectata in anul 1861, Teatrul Juarez si Casa Diego Rivera, casa unde s-a nascut in 1886 celebrul artist plastic mexican.
Vei fi transferat din Guanajuato la Guadalajara.

 

INCLUS

 • Transfer San Miguel de Allende - Guanajuato
 • Tur de oras Guanajuato
 • Transfer Guanajuato - Guadalajara

SAN MIGUEL DE ALLENDE - GUANAJUATO - GUADALAJARA

mese Mic dejun
ziua 7 Guadalajara

Vei face un tur de oras in Guadalajara, orasul parcurilor si al fantanilor, al bulevardelor largi, pline de flori multicolore, dar si al unui bogat patrimoniu colonial datand din secolul XVI. Vei vizita cele mai importante atractii turistice: Catedrala San Francisco de Neri, cu o impresionanta fatada decorata in stil gotic spaniol, Biserica Santa Monica, edificata in stil baroc, Biserica San Juan de Dios, remarcabila prin interioarele aurite si Panteon de Belen, un cimitir declarat monument istoric. La sfarsitul turului vei face o oprire in piata San Juan de Dios cunoscuta si sub numele de piata Libertad.

 

INCLUS

 • Tur de oras Guadalajara

mese Mic dejun
ziua 8 Guadalajara - Tequila - Guadalajara

Astazi vei vizita oraselul Tequila, situat la 50 de km nord-vest de Guadalajara, asezat chiar in inima regiunii care a dat lumii celebra bautura mexicana tequila. Istoria acestei bauturi incepe din secolul al XVII-lea, iar in prezent orasul este unul dintre cei mai mari exportatori de tequila din Mexic si din lume. Vei vizita Muzeul Tequilei si de asemenea vei putea vedea campurile de agave din care se prepara celebra bautura.

 

INCLUS

 • Tur Tequila

mese Mic dejun
ziua 9 Guadalajara - Villa Corona - Tlaquepaque - Guadalajara

Vei vizita Villa Corona, un mic oras situat la 50 km de Guadalajara si vei pasi pe faimoasa ruta a mariachilor.Vei pleca spre Tlaquepaque, orasel aflat la 7 km sud-est de Guadalajara. In vremurile coloniale acest mic sat de olari a atras oamenii in varsta din Guadalajara, care si-au construit vile frumoase aici. Casele acestora sunt acum magazine care o selectie impresionanta de ceramica mexicana, sticla suflata, textile, metal, lemn si papier mâché. Vei reveni in Guadalajara.

 

INCLUS

 • Tur Villa Corona
 • Tur Tlaquepaque

mese Mic dejun
ziua 10 Guadalajara - Riviera Maya

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Guadalajara.
Zbor intern Guadalajara - Cancun.
Dupa sosirea pe aeroportul din Cancun vei fi transferat la resortul de pe Riviera Maya.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Guadalajara
 • Bilet de avion pentru zbor intern Guadalajara - Cancun
 • Transfer aeroport Cancun - hotel Riviera Maya

GUADALAJARA - RIVIERA MAYA

mese Mic dejun, Cina
ziua 11 Riviera Maya - Chichen Itza - Riviera Maya

Vei vizita situl arheologic Chichen Itza - orasul mayas care, intre anii 700 si 1200, a fost capitala politica, economica si culturala a regiunii; aici vei admira si faimoasa piramida construita acum peste 1500 de ani cunoscuta sub numele de El Castillo.

 

INCLUS

 • Vizita Chichen Itza

RIVIERA MAYA - CHICHEN ITZA - RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA - CHICHEN ITZA - RIVIERA MAYA
RIVIERA MAYA - CHICHEN ITZA - RIVIERA MAYA

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 12 - 13 Riviera Maya

Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Riviera Maya, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana; te poti bucura de soarele si nisipul plajelor din zona, de facilitatile oferite de resorturi sau poti practica diverse sporturi acvatice.

 

mese All inclusive
ziua 14 Plecare Din Riviera Maya

Vei fi transferat de la hotelul de pe Riviera Maya la aeroportul din Cancun.

 

INCLUS

 • Transfer hotel Riviera Maya - aeroport Cancun

mese Mic dejun
ziua 15 Sosire In Bucuresti

 

9 locatii vizitate


Ciudad de Mexico,
Teotihuacan,
San Miguel de Allende,
Queretaro,
Guanajuato,
Tequila,
Guadalajara,
Riviera Maya,
Chichen Itza

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 24.04.2019 ora 06:10; Sosire Paris 24.04.2019 ora 08:20; Air France; durata 3:10 ✈ Plecare Paris 24.04.2019 ora 11:10; Sosire Mexico City 24.04.2019 ora 16:05; Air France; durata 11:55 ✈ Plecare Gudalajara ora 14:15; Sosire Ciudad de Mexico ora 15:30; Interjet; durata 1:15 ✈ Plecare Ciudad de Mexico ora 16:50; Sosire Cancun ora 18:55; Interjet; durata 2:05 ✈ Plecare Cancun 07.05.2019 ora 19:30; Sosire Paris 08.05.2019 ora 12:10; Air France; durata 9:40 ✈ Plecare Paris 08.05.2019 ora 14:30; Sosire Bucuresti 08.05.2019 ora 18:25; Air France; durata 2:55

Sfaturi Mexic

Mexico tips

Circuit Mexic - tips & tricks
La ce sa te astepti in Mexic
 • Mexicul este o destinatie turistica foarte cunoscuta, prin urmare poate fi foarte aglomerat in special in preajma atractiilor turistice. Cu toate acestea Mexicul este o tara moderna, fascinanta si greu de incadrat intr-un tipar. Din cauza discrepantei destul de mari dintre clasele sociale exista diferente si in peisajul urban, mai ales in capitala unde se pot observa zone in care abunda luxul dar si mahalale suprapopulate. In capitala dar si in orasele de la granita de nord este bine sa evitati zonele mai putin turistice intrucat infractionalitatea este destul de ridicata.
Viza
 • Cetatenii romani detinatori de pasapoarte simple/simple electronice valabile, care doresc sa intre, sa tranziteze, sa ramana sau sa iasa de pe teritoriul mexican, nu au nevoie de viza pentru o perioada de maximum 180 de zile, in functie de decizia autoritatilor de frontiera mexicane.

  Atentie: Recomandam cetatenilor romani care doresc sa calatoreasca in Mexic in scop turistic sa evite folosirea pasapoartelor temporare.

Nume: Statele Unite Mexicane

Capitala: Ciudad de Mexico

Asezare: Stat in America de Nord, avand SUA la nord, Belize si Guatemala la sud; marginit de Oceanul Pacific, Golful Mexic si Marea Caraibe

Moneda: Peso mexican - MXN

Fus orar: UTC -8 la -6 / UTC -7 la -5

together for excellent journeys

Mi México lindo y querido - Ianuarie-februarie Gabriela Oprea

Mereu sunt intrebata care este tara mea preferata; raspunsul este si va ramane...

Mi México lindo y querido - Ianuarie-februarie
Mexic, e o placere sa te revad! - decembrie Andreea Cucu

In Mexic m-as intoarce ori de cate ori as avea ocazia. Oameni calzi, veseli, cu...

Mexic, e o placere sa te revad! - decembrie
Impresii Mexic - Decembrie 2018 Calin

Calin ne-a trimis cateva fotografii din circuitul in Mexic de revelion....

Impresii Mexic - Decembrie 2018
Impresii Cancun - Noiembrie 2018
Impresii Cancun - Noiembrie 2018 Maria

Sa te intorci in decembrie din Mexic este puțin ciudat, in bagaje ai haine...

Impresii Cancun - Septembrie 2018
Impresii Cancun - Septembrie 2018 Lidia

Sejur Cancun - combinatia perfecta intre aventura si relaxare...

Impresii Mexic - Martie 2018
Impresii Mexic - Martie 2018 Cristian

O noua excursie reusita alaturi de Eturia....

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.164 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia