Vacante China

Avand dimensiunea unui intreg continent, China este o tara unica cu o mostenire cultural-istorica fabuloasa, in care modernismul se imbina cu traditionalismul si spiritualitatea zonelor rurale, unele dintre ele situate intr-un cadru natural de exceptie. Eturia iti propune un tur complet in vechea si noua China, o incursiune in cele mai importante zone turistice care fac din aceasta tara una dintre cele mai apreciate destinatii de pe glob. Vei vizita capitala Beijing, cu celebrele sale obiective UNESCO si vei admira Marele Zid Chinezesc, una dintre cele mai grandioase constructii umane, vei calatori spre orasul Xian, unde vei vedea celebra Armata de Teracota, vei admira satele de o frumusete inedita din regiunea Guilin - Yangshuo, orasele vechi Dali, Shangri La si Lijiang, vei explora unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase peisaje naturale ale tarii si ale Globului: Padurea de Piatra de la Kunming, Muntii Tianzi cu Parcul National Zhangjiajie, vei ajunge la celebrul Centrul de Cercetare al Ursilor Panda de la Chengdu, pentru ca in final sa descoperi animata si contrastanta metropola Shanghai.

Locuri disponibile la tarif promo: 6
dimensiune grup min. 12 persoane
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Grand Tour Group

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

21 zile / 18 nopti
Tara: China

Beijing, Xian, Chengdu, Zhongdian (Shangri-La), Lijiang, Dali, Kunming, Guilin, Yangshuo, Zhangjiajie, Shanghai

22 Mese incluse

18 Mic dejun, 1 Pranz, 3 Cina

15 atractii de top

Beijing, Orasul Interzis, Marele Zid Chinezesc, Templul Paradisului, Xian, Armata de Teracota, Lijiang, Kunming, Padurea de Piatra de la Kunming, Guilin, Formatiunile carstice de la Guilin, Yangshuo, Zhangjiajie, Muntii Tianzi, Shanghai

Paste - Grand Tour of China 21 zile - plecare din Cluj-Napoca

Itinerar

Zoltan

Direct Sales Manager

031.9998

ziua 1 Plecare Din Cluj-napoca

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca (sau te vei intalni cu acesta la destinatie) dupa care te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup Cluj
ziua 2 Sosire In Beijing

La sosirea pe aeroportul din Beijing vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.
Vei servi cina la un restaurant local unde vei gusta dintr-un preparat renumit: rata Peking.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Cluj-Napoca - Beijing, Shanghai - Cluj-Napoca
 • Transfer aeroport - hotel Beijing
 • Cina Rata Peking

sosire in BEIJING
sosire in BEIJING
sosire in BEIJING

mese Cina
ziua 3 Beijing

Vei vizita Piata Tiananmen, situata in inima Beijing-ului, in fata Orasului Interzis. Piata Tiananmen este un obiectiv turistic de referinta al capitalei chineze.
Vei vizita cel mai important obiectiv turistic al Beijing-ului, imensul Oras Interzis, declarat monument al patrimoniului mondial UNESCO inca din 1987. Inchis pentru mai bine de 500 de ani, complexul format din 720.000 de m² de curti, pavilioane, sali si gradini si din aproximativ 10.000 de incaperi impresioneza anual milioane de turisti.
Vei vizita Palatul de Vara din Beijing, vei face o plimbare de-a lungul coridoarelor unde isi petreceau vacantele, cu sute de ani in urma, familiile regale.

 

INCLUS

 • Vizita Piata Tiananmen
 • Vizita Orasul Interzis
 • Vizita Palatul de Vara Beijing

BEIJING
BEIJING
BEIJING

mese Mic dejun
ziua 4 Beijing - Marele Zid Chinezesc - Beijing

Vei face un tur la Marele Zid Chinezesc, situat la 70 km nord-est de Beijing. Vei vizita o sectiune restaurata a renumitei realizari din trecutul istoric al Chinei.

 

INCLUS

 • Tur Marele Zid Chinezesc

BEIJING - MARELE ZID CHINEZESC - BEIJING
BEIJING - MARELE ZID CHINEZESC - BEIJING
BEIJING - MARELE ZID CHINEZESC - BEIJING

mese Mic dejun
ziua 5 Beijing - Xi’an

Vei vizita Templul Paradisului, capodopera a arhitecturii Ming, locul sacru al familiei imperiale si una dintre cele mai fotografiate cladiri din lume datorita frumusetii si a simetriei sale elegante
Vei fi transferat de la hotel la gara din Beijing.
Vei face o calatorie cu trenul de la Beijing la Xian.
La sosire in gara din Xian vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Vizita Templul Paradisului Beijing
 • Transfer hotel - gara Beijing
 • Transfer cu trenul Beijing - Xian
 • Transfer gara - hotel Xian

BEIJING - XI’AN
BEIJING - XI’AN
BEIJING - XI’AN

mese Mic dejun, Cina
ziua 6 Xi’an - Chengdu

Vei vizita locul in care se gaseste celebra Armata de teracota, una dintre cele mai importante descoperiri arheologice ale secolului al XX-lea, localizata la cativa kilometri de orasul Xian. Se spune ca aceasta armata intarea paza la Mormantul Imparatului Qin si a fost realizata la inceputul erei noastre la ordinul imparatului, care se temea ca nu va mai fi aparat in timpul trecerii sale spre Regatul Mortilor.
Vizita in Zona Musulmana a Xianului, cea mai mare comunitate de musulmani din China. Vei vedea si Marea Moschee din Xian, cea mai mare din China, datand din secolul al XIV-lea.
Transfer de la hotel la gara din Xian.
Vei fi transferat cu trenul rapid de la Xian la Chengdu.
La sosirea in gara din Chengdu vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Tur Armata de teracota Xian
 • Vizita Cartierul musulman Xian
 • Transfer hotel - gara Xian
 • Transfer cu trenul Xian - Chengdu
 • Transfer gara - hotel Chengdu

XI’AN - CHENGDU
XI’AN - CHENGDU
XI’AN - CHENGDU

mese Mic dejun
ziua 7 Chengdu - Shangri La

Vei vizita Centrul de Cercetare al Ursilor Panda, construit cu scopul de a studia, proteja si reface populatia de ursi Panda dar si al altor animale aflate pe cale de disparitie. Fondat in 1987, centrul sustine si promovarea turismului educational, dispunand de resurse deosebite si colaborand cu unitati de prestigiu de cercetare din lumea intreaga.

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Chengdu.
Zbor intern Chengdu - Shangri-la.
La sosirea pe aeroportul din Shangri-la vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Vizita Baza de cercetare a ursilor Panda Chengdu
 • Transfer hotel - aeroport Chengdu
 • Bilet de avion pentru zbor intern Chengdu - Shangri-la;
 • Transfer aeroport - hotel Shangri-la

mese Mic dejun
ziua 8 Shangri La

Vei vizita Manastirea Songzanglin Lamaism, asemanatoare ca si insemnatate si stil arhitectural cu Palatul Potala din Lhasa. Edificiul a fost ridicat in secolul al XVII-lea si are o mare importanta pentru buddhistii tibetani din provincia Yunnan. In continuare vei descoperi Lacul Napa, situat la 8 km de oras, un adevarat paradis verde, unde vom putea vedea numeroase specii de pasari endemice. Pitorescul lac este situat la o altitudine de 3.270 m, are o suprafata de 66 km² si este inconjurat de masive muntoase. La sfarsitul zilei vei vizita o familie de tibetani si de asemenea vei vizita orasul Dukezong, o asezare co o vechime de peste 1300 ani. In Ianuarie 2014 un incendiu cu o durata de peste zece ore a distrus cea mai mare parte a orasului. Nu au existat victime dar mai mult de 2600 de oameni au fost evacuati. Multe cladiri, inclusiv o statuie construita secolul al XVII-lea, au fost distruse.

 

INCLUS

 • Tur Shangri-la

mese Mic dejun
ziua 9 Shangri La - Lijiang

Vei face o excursie la Tiger Leaping Gorge. Acesta este unul dintre cele mai spectaculoase formatiuni geografice din aceasta parte a Chinei, in realitate un canion format pe Raul Jinsha, afluent al Fluviului Yangtze, la 60 de km nord de orasul Lijiang. Canionul este parte a celor 3 rauri paralele ce strabat Provincia Yunnan si apartin patrimoniului mondial UNESCO si este unul din cel mai adanc si mai ingust canion din lume.
Astazi vei fi transferat din Shangri-la catre Lijiang, trecand prin Tiger Leaping Gorge, unul dintre cele mai spectaculoase formatiuni geografice din aceasta parte a Chinei, un canion format pe Raul Jinsha, afluent al Fluviului Yangtze, la 60 de km nord de orasul Lijiang. Canionul este parte a celor 3 rauri paralele ce strabat Provincia Yunnan si apartin patrimoniului mondial UNESCO si este apreciat drept cel mai adanc si mai ingust canion din lume.Vei face un tur al orasului istoric Lijiang si vei incepe cu vizitarea Palatului Mu. Denumirea acestuia este data de numele faimosul razboinic local care a locuit aici in timpul dominatiei mongole (secolul al XIII-lea) si este un exemplu reprezentativ pentru arhitectura specifica dinastiei Ming si Qing ( asemeni Orasului Interzis din Beijing).
Vei admira Lacul Dragonului Negru, un iaz situat in pitorescul parc Jade Spring, la nord de orasul istoric Lijiang. De aici se deschide o panorama impresionant asupra Muntelui Inzapezit al Dragonului de Jad. Locurile au fost amenajate in anul 1737, in timpul dinastiei Qing; in parc se gasesc si cateva temple si pavilioane realizate in stilul arhitecturii locale (Pavilionul Lunii, Tempul Longshen, Turnul Wufeng).

 

INCLUS

 • Tur Tiger Leaping Gorge
 • Transfer Shangri-la - Lijiang
 • Vizita Palatul Mu
 • Vizita Lacul Dragonului Negru

mese Mic dejun
ziua 10 Lijiang

Vei face o incursiune la Muntele Inzapezit al Dragonului de Jad, cel mai sudic ghetar din emisfera nordica. Cele 13 varfuri muntoase, printre care Shanzidou (5.600 metri altitudine), formeaza o catena muntoasa de peste 35 km lungime, strajuind vechiul oras Lijiang, situat la 15 km distanta. Ascensiunea cu telecabina este inclusa. Pe drumul de intoarcere vei traversa si zona Yun Shan Ping, o pajiste alpina de dimensiunile a trei terenuri de fotbal ce contrasteaza cu muntii inzapeziti oferind unul dintre cele mai incantatoare peisaje ale regiunii.

Vei vizita satul Baisha, unul dintre cele mai vechi centre ale regiunii, numele acestuia semnificand „nisip alb”; aici vei avea ocazia sa admiri faimoasele picturi murale realizate intre anii 1385-1619 de catre taoistii chinezi, tibetani, budisti naxi si samani Dongba. Picturile impresioneaza prin vivacitatea desenului si a coloristicii, fiind incarcate de simbolistica apartinand fiecarei dintre orientarile religioase in numele careia au fost realizate.

 

INCLUS

 • Tur Muntele Dragonului de Jad Lijiang
 • Tur Baisha

mese Mic dejun
ziua 11 Lijiang - Dali

Transfer din Lijiang la Dali; pe traseu vei vizita orasul istoric Shaxi si complexul de temple Shibaoshan. Shaxi este unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China. Complexul de Temple Shibaoshan este faimos pentru sculpturile si templele budiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani.
Vei vizita unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China - Shaxi. Casele construite din lemn, stradutele inguste ce compun un adevarat labirint, pietele animate ce amintesc de trecutul comercial al localitatii sunt tot atatea atractii de care va veti putea bucura. Shaxi a fost un punct comercial important in timpul Dinastiei Tang si apartine astazi comunitatilor etnice Bai si Yi.
Vei vizita Complexul de Temple Shibaoshan, faimos pentru sculpturile si templele buddhiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani. Numele de Shibaoshan se traduce prin "muntele comorilor din piatra" iar spectaculoasele sculpturi in piatra de aici infatiseaza viata unor figuri marcante ale Regatului Nanzhao (secolele VIII- X) dar si a unor zeitati precum Guanyin, zeita compasiunii.

 

INCLUS

 • Transfer Lijiang - Dali
 • Vizita Shaxi
 • Vizita Templele Shibaoshan

mese Mic dejun
ziua 12 Dali

Vei calatori spre satele etnice Shuanglang si Xizhou, acesta din urma apartinand comunitatii Bai. Vei avea ocazia sa admiri arhitectura specifica acestor comunitati etnice dar si maiestria mesterilor locali.Vei face o calatorie de aproximativ 20 de minute cu telefericul pana in varful Muntilor Cangshan (Templul Zhonghe), o modalitate excelenta pentru a te bucura de minunata priveliste oferita de Lacul Erhai si de cele 3 Pagode.

 

INCLUS

 • Vizita satele Shuanglang Xizhou
 • Tur Muntii Cangshan

mese Mic dejun
ziua 13 Dali - Kunming

Vei vizita Templul celor trei pagode, simbol ale orasului Dali. Construite in timpul Regatului Nanzhao si al Regatului Dali, intre secolele IX si X, cele trei pagode au fost realizate din caramida si acoperite cu argila, arhitectura lor eleganta fiind reprezentativa pentru lacasurile de cult inchinate budismului chinez.
Vei fi transferat de la hotel la gara din Dali.
Vei calatori cu trenul de la Dali la Kunming.
Dupa sosirea in gara din Kunming vei fi transferat la hotelul unde vei fi cazat.
Seara vei participa la un show inedit denumit Active Yunnan - un spectacol de dans al minoritatilor locale plin de culoare si maiestrie.

 

INCLUS

 • Vizita Templul celor trei pagode in Dali
 • Transfer hotel - gara Dali
 • Transfer cu trenul Dali - Kunming
 • Transfer gara - hotel Kunming
 • Spectacol Active Yunnan

mese Mic dejun
ziua 14 Kunming - Guilin

Vei vizita Padurea de Piatra, o formatiune geologica spectaculoasa aflata la 86 de kilometri de Kunming, ce acopera o suprafata de 80 de ha. Rocile calcaroase de aici au forma unor stalagmite, unele dintre ele fiind chiar asemanatoare cu copacii creand impresia unei paduri de piatra. Locul este declarat monument al Patrimoniului UNESCO incepand cu anul 2007.
Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Kunming.
Zbor intern Kunming - Guilin.
Dupa sosirea pe aeroportul din Guilin vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Vizita Padurea de Piatra Kunming
 • Transfer hotel - aeroport Kunming
 • Bilet de avion pentru zbor intern Kunming - Guilin
 • Transfer aeroport - hotel Guilin

KUNMING - GUILIN
KUNMING - GUILIN
KUNMING - GUILIN

mese Mic dejun
ziua 15 Guilin - Yangshuo - Guilin

Vei calatori de-a lungul Raului Li, intr-o ambarcatiune traditionala pana in zona orasului Yanghshuo. Pe traseu vei putea admira spectaculosul peisaj al muntilor calcarosi.
Vei face o excursie la Dealul Elephant Trunk, carst spectaculos situat pe malul vestic al Raului Li. Vei vizita Pestera Reed Flute; numele acesteia inedite pesteri provine de la tulpinele de trestie verde ce cresc la intrarea sa si din care localnicii construiesc instrumente de suflat. Lumea din interiorul cavernei erodate de apa este una spectaculoasa, cu numeroase stalactite si formatiuni stancoase de diverse forme create de depunerile de carbonati. Pestera are o lungime de 240 metri si este luminata in culori vii, creand o atmosfera magica - un adevarat lacas al zeilor intr-un paradis terestru.

 

INCLUS

 • Tur Elephant Trunk & Reed Flute

GUILIN - YANGSHUO - GUILIN
GUILIN - YANGSHUO - GUILIN
GUILIN - YANGSHUO - GUILIN

mese Mic dejun, Pranz
ziua 16 Guilin - Changsha - Zhangjiajie

Dupa sosirea in gara din Guilin vei fi transferat la hotel.
Vei fi transferat cu trenul din Guilin la Changsha.
In gara din Changsha vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotelul din Zhangjiajie.

 

INCLUS

 • Transfer gara - hotel Guilin
 • Transfer cu trenul Guilin - Changsha
 • Transfer gara Changsha - hotel Zhangjiajie

mese Mic dejun
ziua 17 Zhangjiajie

Astazi vei face o excursie in cadrul Rezervatiei Naturale Muntii Tianzi si vei avea ocazia sa admiri spectaculoasele peisaje ce au inspirat decorurile din faimoasa pelicula Avatar. Vei merge cu telecabina sau cu liftul Bailong, vei vedea uimitoarul pod natural din cadrul acelorasi munti (zona Yuanjiajie) dar si alte atractii pitoresti intre care se numara: Back Garden, Mihun Stage sau Ten Miles Natural Gallery.

 

INCLUS

 • Tur Muntii Tianzi

mese Mic dejun
ziua 18 Zhangjiajie - Shanghai

Vei vizita Parcul National Zhangjiajie si vei admira peisajele montane uimitoare de la inaltime, calatorind cu ajutorul telecabinei pana in zona Yellow Stone Village, platforma suspendata situata la cea mai mare inaltime. Te vei plimba apoi in zona Vaii Golden Whip Stream, un areal de o frumusete deosebita si de o biodiversitate ridicata. Parcul National Zhangjiajie este cel mai vechi parc forestier al Chinei, a fost infiintat in anul 1982 si se intinde pe o suprafata de peste 390 km², facand parte din regiunea Wulingyuan, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1992. Peisajele spectaculoase ale regiunii sunt date de varfurile de gresie care se inalta izolate si sunt adesea invaluite in ceata.

Transfer de la hotel la aeroportul din Zhangjiajie.
Zbor intern Zhangjiajie - Shanghai.
La sosirea pe aeroportul din Shanghai vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Tur Parcul National Zhangjiajie
 • Transfer hotel - aeroport Zhangjiajie
 • Bilet de avion pentru zbor intern Zhangjiajie - Shanghai;
 • Transfer aeroport - hotel Shanghai

ZHANGJIAJIE - SHANGHAI
ZHANGJIAJIE - SHANGHAI
ZHANGJIAJIE - SHANGHAI

mese Mic dejun
ziua 19 Shanghai

Ziua de astazi este libera pentru a explora pe cont propriu orasul. Poti alege unul dintre tururile optionale, poti face un tur de shopping in celebrul cartier Xintiandi sau pe Bulevardul Nanjing sau poti savura delicioasele preparate cu specific local intr-unul dintre restaurantele selecte ale orasului.

 

mese Mic dejun
ziua 20 Plecare Din Shanghai

Vei vizita Gradina Mandarinilor Yu, amenajata in secolul al XVI-lea in stilul reprezentativ al Dinastiei Ming.
Vei vizita Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha. Doua dintre cele mai renumite statui de jad ale lui Buddha sunt gazduite de acest templu.
Vei vizita renumitul cartier Bund, dominat de cladiri mai vechi, construite in stilul arhitectural european; parcul Bund ce se intinde pe toata lungimea cheiului, este un loc popular pentru intalnirile intre chinezi si vizitatorii straini si ocazional, pentru artisti.
Vei fi transferat la aeroportul din Shanghai.

 

INCLUS

 • Vizita Gradina Mandarinilor Yu Shanghai
 • Vizita Templul statuilor de jad Shanghai
 • Vizita Cartierul Bund Shanghai
 • Transfer hotel - aeroport Shanghai

mese Mic dejun, Cina
ziua 21 Sosire In Cluj-napoca

 

11 locatii vizitate


Beijing,
Xian,
Chengdu,
Zhongdian (Shangri-La),
Lijiang,
Dali,
Kunming,
Guilin,
Yangshuo,
Zhangjiajie,
Shanghai

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Cluj-Napoca 16.04.2019 ora 20:50; Sosire Istanbul 16.04.2019 ora 22:25; Turkish Airlines; durata 1:35 ✈ Plecare Istanbul 17.04.2019 ora 01:20; Sosire Beijing 17.04.2019 ora 15:25; Turkish Airlines; durata 9:05 ✈ Plecare Chengdu 22.04.2019 ora 19:45; Sosire Shangri La 22.04.2019 ora 21:20, China Eastern Airlines ✈ Plecare Kunming, 29.04.2019, ora 18:35; Sosire Guilin, 29.04.2019, ora 20:10, China Eastern Airlines ✈ Plecare Zhangjiajie, 03.05.2019, ora 21:20; Sosire Shanghai, ora 23:15, China Eastern Airlines ✈ Plecare Shanghai 05.05.2019 ora 22:45; Sosire Istanbul 06.05.2019 ora 05:20; Turkish Airlines; durata 11:35 ✈ Plecare Istanbul 06.05.2019 ora 06:40; Sosire Cluj-Napoca 06.05.2019 ora 08:10; Turkish Airlines; durata 1:30

Sfaturi China

China tips

Circuit China - Marele Zid Chinezesc
La ce sa te astepti in China
 • In ceea ce priveste mancarea, desi multi merg pe premiza ca in China totul se rezuma la feluri de mancare “ciudate” (de ex: insecte), lucrurile nu stau asa in realitate. Mancarea este foarte diversificata (gusturile principale fiind cele dulci sau picante): multe feluri de legume gatite la wok, pui cu diverse arome, faimosii noodles din orez, “dumplings” (umplute cu o varietate de combinatii interesante si gustoase), etc. Bineinteles, toate aceste feluri variate le poti gasi cu ajutorul ghidului.
Viza
 • Pentru cetatenii romani care calatoresc in China este necesara obtinerea vizei de intrare.
  Autoritatile chineze nu elibereaza vize la frontiera.
  Vizele se pot obtine numai de la ambasadele Chinei din strainatate. In Romania, vizele pot fi obtinute de la Ambasada Republicii Populare Chineze din Bucuresti sau de la Consulatul General al Republicii Populare Chineze din Constanta.

Nume: Republica Populara Chineza

Capitala: Beijing

Asezare: Stat in estul Asiei, intre India si Mongolia, la Marea Chinei de Est, Golful Coreei, Marea Galbena si Marea Chinei de Sud

Moneda: Renminbi Yuan - CNY

Fus orar: UTC +8

together for excellent journeys

Impresii China & Japonia - Mai 2019 Violeta

Locurile sunt minunate. Programul a fost foarte bine conceput si pus la punct....

Impresii China & Japonia - Mai 2019
Impresii China & Japonia - Mai 2019 Gavrila

Gavrila ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in China si Japonia....

Impresii China & Japonia - Mai 2019
China la superlativ - aprilie Timea Kovacs

In viata tuturor exista o prima data pentru orice; prima calatorie cu avionul,...

China la superlativ - aprilie
Impresii Hong Kong & Thailanda
Impresii Hong Kong & Thailanda Dan

Dan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Hong Kong si Thailanda....

China, o noua provocare - octombrie
China, o noua provocare - octombrie Andreea Cucu

In cazul in care iti propui o vacanta in China, trebuie sa te pregatesti de...

India & China - Yin si Yang-ul asiatic - Septembrie
India & China - Yin si Yang-ul asiatic - Septembrie Gabriela Oprea

Doua tari atat de diferite dar care, vizitate intr-o singura excursie, au facut...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 34.138 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia