Vacante Africa de Sud

Vei descoperi cele mai importante obiective turistice ale Africii de Sud, o tara fascinanta cu peisaje spectaculoase si cu o mostenire culturala si istorica de neegalat. Vei explora Cape Town, cu pitorestile sale imprejurimi, dar si Johannesburg, unul dintre orasele emblema ale acestei tari. Cum Africa de Sud este aproape imposibil de vizitat fara un safari in Parcul National Kruger, vei poposi 2 zile in acest parc recunoscut mondial pentru diversitatea vietii salbatice. Din Johannesburg vei calatori spre Cascada Victoria, in Zimbabwe, o veritabila minune a naturii, un spectacol care iti taie respiratia.

Locuri disponibile la tarif promo: 6
dimensiune grup min. 12 persoane
tip vacanta Grupuri cu insotitor » Circuit de grup multi-tari

tariful include

i

Zbor de linie

Zbor intern

Check-in online

Taxe de aeroport

i

Cazari selectionate

Mese conform itinerar

i

Transferuri in regim privat

Vizita atractiilor locale

Taxe acces obiective

Tour leader

Ghizi locali

Bacsis ghizi si soferi

Brosura despre destinatie

Sfaturi de calatorie

Serviciu urgente 24/7

Asigurare medicala

Asigurare Storno

13 zile / 10 nopti
2 tari: Zimbabwe, Africa de Sud

Cape Town, Parcul National Kruger, Johannesburg, Panorama Route, Cascada Victoria

16 Mese incluse

10 Mic dejun, 2 Pranz, 4 Cina

8 atractii de top

Cape Town, Cape Point, Table Mountain, Parcul National Kruger, Panorama Route, Johannesburg, Pretoria, Cascada Victoria

Paste - Discover Africa de Sud & Cascada Victoria, 13 zile

Itinerar

Cristina

Travel Consultant Senior

031.9998

ziua 1 Plecare Din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
ziua 2 Sosire In Cape Town

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

Dupa sosirea pe aeroportul din Cape Town, vei fi intampinat de reprezentantul local, urmand transferul la hotel.

 

INCLUS

 • Insotitor de grup
 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Cape Town, Victoria Falls - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Cape Town

sosire in Cape Town
sosire in Cape Town

mese Cina
ziua 3 Cape Town - Peninsula Cape - Cape Town

Vei pleca intr-un tur de o zi al Peninsulei Cape, trecand prin Clifton, zona rezidentiala exclusivista. Turul continua cu Golful Hout si Debarcaderul Marinarului, pe langa Varful lui Chapman, catre Cape Point, cel mai sudic punct al Parcului National Table Mountain, un spectaculos deget de tarm, inconjurat de apele oceanului. Cape Point face parte din Regiunea Florala Cape, aflata in Patrimoniul UNESCO. In drumul de intoarcere, vei vizita istoricul Simon’s Town, ce gazduieste Fortele Navale Sud-Africane si Plaja Boulders, unde vei admira celebra colonie de pinguini. Turul se incheie cu o vizita la Gradinile Botanice Kirstenbosch, ce includ o sera de dimensiuni mari, unde se gasesc plante din diverse regiuni. Seara vei fi transferat in oras.

 

INCLUS

 • Tur Peninsula Cape

CAPE TOWN - PENINSULA CAPE - CAPE TOWN
CAPE TOWN - PENINSULA CAPE - CAPE TOWN

mese Mic dejun
ziua 4 Cape Town

Vei face un tur de oras in Cape Town, unul dintre cele mai spectaculoase, contrastante si fermecatoare orase ale lumii. Vei vizita centrul orasului pentru a admira cladirile Parlamentului si Primariei, superb exemplu al arhitecturii neoclasice. Urmatoarea oprire este in cartierul malay, cunoscut ca si Bo-Kaap, locul unde traieste cea mai mare comunitate islamica din Cape Town.

Vei vizita Masivul Table (Table Mountain) in varful caruia vei ajunge cu ajutorul telecabinei. Masivul, adesea acoperit de nori este unul dintre simbolurile orasului Cape Town cu a carui imagine se identifica de cele mai multe ori. De pe inaltimile muntelui se dezvaluie o panorama superba asupra orasului, falezelor si oceanului.

 

INCLUS

 • Tur de oras Cape Town
 • Vizita Table Mountain

CAPE TOWN
CAPE TOWN

mese Mic dejun
ziua 5 Cape Town

Astazi vei avea intreaga zi la dispozitie pentru a descoperi atractiile orasului pe cont propriu. Poti face shopping in numeroasele centre comerciale din oras sau poti alege dintre tururile optionale.

 

mese Mic dejun
ziua 6 Cape Town - Hoedspruit - Kruger

Vei fi transferat la aeroportul din Cape Town.
Zbor intern Cape Town - Hoedspruit.
Dupa sosire pe aeroportul Hoedspruit, vei fi transferat la lodge-ul in care vei cazat.
Te vei bucura de un safari in Parcul National Kruger, ce adaposteste cea mai mare varietate de animale salbatice de pe continent.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Cape Town
 • Bilet de avion pentru zbor intern Cape Town - Hoedspruit;
 • Transfer aeroport Hoedspruit - Kruger
 • Safari Kruger jumatate de zi

CAPE TOWN - HOEDSPRUIT - KRUGER
CAPE TOWN - HOEDSPRUIT - KRUGER

mese Mic dejun, Cina
ziua 7 Kruger

Vei petrece intreaga zi in Parcul National Kruger, in mijlocul naturii, explorand frumusetile acestui teritoriu unic in lume. Vei face un safari pentru a admira sutele de animale salbatice in habitatul lor natural, in diverse momente ale zilei. Vei putea fotografia antilope, zebre, girafe, elefanti si, nu in ultimul rand, marile carnivore ale Africii.

 

INCLUS

 • Safari Kruger

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 8 Kruger - Panorama Route - Johannesburg

Vei parasi rezervatia si vei fi transferat in Johannesburg strabatand regiunea Mpumalanga, pe celebrul traseu Panorama Route. Vei admira punctele de interes God’s Window, Three Rondawels, The Pinnacle si Bourke’s Luck Potholes, situate in Canionul Raului Blyde, al treilea ca marime din lume, dupa Grand Canyon (SUA) si Canyonul Raului Fish (Namibia).

 

INCLUS

 • Transfer Kruger - Panorama Route - Johhanesburg

KRUGER - PANORAMA ROUTE - JOHANNESBURG
KRUGER - PANORAMA ROUTE - JOHANNESBURG

mese Mic dejun, Pranz, Cina
ziua 9 Johannesburg

Vei vizita Satul Cultural Lesedi. Aici vei avea timp sa explorezi satul Ndebele si piata de artizanat, inainte de a participa la o prezentare audio vizuala a istoriei si originei acestui trib. Vei fi apoi condus intr-un tur a cinci locuinte traditionale, seara culminand cu un festin African, incluzand cantece si dansuri specifice satelor locale.
Vei face un tur al orasului Pretoria, incepand cu zona centrala, Church Square, piata care gazduieste monumente importante, ce marcheaza evenimente semnificative din istoria Africii de Sud. Veti mai vizita Casa Memoriala Paul Kruger, Camera Consiliului, Palatul de Justitie, Teatrul Sud-African de Stat si Monumentul Voortrekker.
Vei ajunge pe Constitution Hill unde vei vizita fosta inchisoare ce a gazduit secole la randul prizonierii care au militat pentru libertate si democratie in Africa de Sud. In prezent aici se afla si sediul Curtii Constitutionale, cea mai inalta institutie juridica a tarii.

 

INCLUS

 • Vizita Lesedi
 • Tur de oras Pretoria
 • Vizita Constitution Hill

JOHANNESBURG
JOHANNESBURG

mese Mic dejun
ziua 10 Johannesburg - Victoria Falls

Vei fi transferat de la hotel, la aeroport in Johannesburg.
Zbor international Johannesburg - Victoria Falls.
La sosire in Victoria Falls vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Johannesburg
 • Bilet de avion pentru zbor international Johannesburg - Victoria Falls;
 • Transfer aeroport - hotel Cascada Victoria

JOHANNESBURG - VICTORIA FALLS
JOHANNESBURG - VICTORIA FALLS

mese Mic dejun
ziua 11 Victoria Falls

Vei face o incursiune in peisajul magnific al Cascadei Victoria, una dintre cele mai importante atractii turistice ale Africii si ale lumii. Cascada Victoria sau Mosi-oa-Tunya (“fumul care tuna”), cum a fost denumita de catre tribul local Kololo se afla la granita dintre Zambia si Zimbabwe si ofera un spectacol la fel de impresionant azi ca si acum 160 de ani, atunci cand au fost descoperite de celebrul explorator David Livingstone. Vei vizita spectaculoasele zone ale acesteia numite sugestiv Cataracta Diavolului, Cascada Principala, Cascada Curcubeului, Cataracta Estica, Insula Cascada dar si zonele de chei si Insula Livingstone.

 

INCLUS

 • Tur Cascada Victoria

mese Mic dejun
ziua 12 Plecare Din Victoria Falls

Vei fi transferat de la hotel la aeroportul Victoria Falls.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Cascada Victoria

mese Mic dejun
ziua 13 Sosire In Bucuresti

 

5 locatii vizitate


Cape Town,
Parcul National Kruger,
Johannesburg,
Panorama Route,
Cascada Victoria

orar de zbor

flight schedule

✈ Plecare Bucuresti 22.04.2019 ora 17:55; Sosire London Heathrow 22.04.2019 ora 19:25; British Airways; durata 3:30 ✈ Plecare London Heathrow 22.04.2019 ora 21:40; Sosire Cape Town 23.04.2019 ora 10:10; British Airways; durata 11:30 ✈ Plecare Cape Town 27.04.2019 ora 10:50; Sosire Hoedspruit 27.04.2019 ora 13:20; South African Airways; durata 2:30 ✈ Plecare Johannesburg 01.05.2019 ora 10:50; Sosire Victoria Falls 01.05.2019 ora 12:30; South African Airways; durata 1:40 ✈ Plecare Victoria Falls 03.05.2019 ora 13:30; Sosire Johannesburg 03.05.2019 ora 15:05; South African Airways; durata 1:35 ✈ Plecare Johannesburg 03.05.2019 ora 19:20; Sosire London Heathrow 04.05.2019 ora 05:30; British Airways; durata 11:10 ✈ Plecare London Heathrow 04.05.2019 ora 13:15; Sosire Bucuresti 04.05.2019 ora 18:35; British Airways; durata 3:20.

Sfaturi Africa de Sud

South Africa tips

Viza
 • Cetatenii romani pot calatori in Republica Africa de Sud in baza unei vize de intrare obligatorii.
  Viza se obtine numai de la misiunile diplomatice ale Republicii Africa de Sud acreditate in strainatate si se acorda, de regula, cu o valabilitate de 3 luni. Perioada de scurt sejur nu poate depasi 90 de zile.

Nume: Republica Africa de Sud

Capitala: executiva: Pretoria, juridica: Bloemfontein, legislativa: Cape Town

Asezare: Stat in sudul continentului african, marginit de Oceanul Indian si Oceanul Atlantic, avand in nord Namibia, Botswana, Zimbabwe, Mozambic

Moneda: Rand-ul sud african - ZAR

Fus orar: UTC +2

Sfaturi Zimbabwe

Zimbabwe tips

Viza
 • Cetatenii romani au nevoie de viza de intrare in Republica Zimbabwe.
  Viza se poate obtine la orice punct de intrare in Republica Zimbabwe (terestru, aeroport).

Nume: Republica Zimbabwe

Capitala: Harare

Asezare: Stat in sudul Africii intre Africa de Sud si Zambia

Moneda: Dolarul SUA - USD, Rupia indiana - INR, Yuan - CNY

Fus orar: UTC +2

together for excellent journeys

Impresii Africa de Sud & Mauritius - Mai 2019 Ovidiu

Ovidiu ne-a trimis cateva fotografii din vacanta in Africa de Sud si Mauritius....

Impresii Africa de Sud & Mauritius - Mai 2019
Impresii Africa de Sud - Aprilie 2019 Bogdan

Bogdan ne-a trimis cateva fotografii din vacanta petrecuta in Africa de Sud....

Impresii Africa de Sud - Aprilie 2019
”Nimic nu este alb sau negru.” Nelson Mandela - aprilie Amalia Penu

Tara miracolelor, Africa de Sud este statul cel mai dezvoltat si emancipat de pe...

”Nimic nu este alb sau negru.” Nelson Mandela - aprilie
Impresii Africa de Sud - Aprilie 2018
Impresii Africa de Sud - Aprilie 2018 Maria

Ne-am dorit foarte mult să vedem Africa de Sud, știind că este cea mai...

Expeditie in Africa Australa - noiembrie-decembrie
Expeditie in Africa Australa - noiembrie-decembrie Sorin Stoica

Candva citeam despre Ushuaia ca este locul unde se termina lumea si incepe...

Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria
Safari, triburi si aventuri intre Desertul Namib, Oceanul Atlantic si Cascada Victoria Gabriela

Africa este si va ramane continentul care inca poate oferi cele mai placute...

de ce sa alegi eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat
 • Recomandat de  Recomandat Up Your Service    si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 20.528 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia