Africa

Paste 2022 - Circuit de grup charter - Essential Maroc, 8 zile Grup cu insotitor Eturia

8 zile / 7 nopti
1550 € / pers.
Vei vizita Casablanca, Fez, Merzouga, Erfoud, Cheile Todra, Boumalne Dades, Marrakech

Incepand de la:

1550 € / pers.
Vezi tarife
8 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

7 locatii

Explorate

Incepand de la:

1550 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Va propunem, in perioada Sarbatorilor Pascale, un circuit de 8 zile in Maroc, circuit in care veti putea face o calatorie in trecut, in vechile capitale imperiale si veti vedea peisajele spectaculoase ale muntilor si desertului unei tari absolut incantatoare. Veti face un tur de oras in Casablanca si Marrakech si in faimoasa medina din Fez, inscrisa in patrimoniul UNESCO.

 • Cazare 7 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Paste 2022 - Circuit de grup charter - Essential Maroc, 8 zile Itinerar

 • Zbor TAROM Bucuresti  -  Marrakech

  Durata: 5h 0m

  Plecare Bucuresti - 22.04.2022 , ora 09:00 Sosire Marrakech - 22.04.2022 , ora 12:00

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer Marrakech - Casablanca

  Durata: 3 h

  Transfer din Marrakech la Casablanca.

  Locatie sosire: Casablanca
  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)
  Locatie plecare: Marrakech

 • Cazare Casablanca

  Odysee Center Casablanca, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Tur privat de grup de jumatate de zi Casablanca

  In aceasta dimineata vom vizita Moscheea Hassan al II-lea (exterior si interiorul). Proiectata de catre arhitectul francez Michel Pinseau si construita de catre compania Bouygues, cu efortul a peste 6.000 de mesteri artizani, Moscheea Hassan al II-lea din Casablanca este una dintre cele mai mari si frumoase moschei din lume. Edificiul ce se inalta pe un promontoriu de pe tarmul Atlanticului, minaretul are 210 m inaltime si poate adaposti pana la 25.000 de credinciosi care pot admira albastrul Oceanului Atlantic prin gigantica podea transparenta a lacasului. De asemenea vom face un tur panoramic al orasului, tur in care vom vedea din exterior Palatul Regal, Piata Mohamed al V-lea si Catedrala Sacre Coeur. Ne vom plimba pe cea mai renumita dintre numeroasele faleze - Corniche Aïn Diab, situata in suburbia Anfa. Optional, putem lua pranzul pe Corniche.

  Durata: 4 h

  Astazi vei face un tur panoramic al orasului, tur in care vei admira din exterior Palatul Regal, Piata Mohamed al V-lea si Catedrala Sacre Coeur. Te vei plimba pe cea mai renumita dintre numeroasele faleze - Corniche Aïn Diab, situata in suburbia Anfa. Optional, poti lua pranzul pe Corniche.

  Locatie sosire: Casablanca
  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie plecare: Casablanca

 • Vizita Moscheea Hassan al II-lea

  Durata: 0.5 h

  Proiectata de catre arhitectul francez Michel Pinseau si construita de catre compania Bouygues, cu efortul a peste 6.000 de mesteri artizani, Moscheea Hassan al II-lea din Casablanca este una dintre cele mai mari si frumoase moschei din lume. Edificiul ce se inalta pe un promontoriu de pe tarmul Atlanticului poate adaposti pana la 25.000 de credinciosi care pot admira albastrul Oceanului Atlantic prin gigantica podea transparenta a lacasului.

 • Transfer privat de grup Casablanca - Fez

  Vei fi transferat din Casablanca in Fez.

  Locatie plecare: Casablanca
  Locatie sosire: Casablanca
  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Fez

  Barceló Fès Medina, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Tur privat de grup Fez

  Durata: 4 h

  Vei explora orasul vechi Fez, unde vei vizita Medina Fez el Bali, impresionanta pentru splendoarea si rafinamentul cladirilor sale. Vei descoperi aici cele mai frumoase sculpturi artizanale in lemn, gravuri in bronz, sculpturi policrome in piatra, moucharabies, coloane si decoratiuni sculptate. Dupa pranz, te vei plimba prin Souk Nejjarine, renumita piata unde se poate vedea si fantana cu acelasi nume, si prin cartierul evreiesc Mellah, considerat a fi cel mai mare din Maroc si avand cladiri in stil neoclasic.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: Fez
  Locatie plecare: Fez

 • Vizita Medersa Attarine

  Durata: 0.5 h

  Vei vizita Medersa Attarine, locatia unei scoli islamice, ce dateaza din secolul XIV si impresioneaza prin curtile interioare decorate cu coloane din marmura si alabastru.

 • Cazare Fez

  Barceló Fès Medina, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup Fez - Midelt - Erfoud

  Durata: 8 h

  Vei calatori prin regiunea Atlasului de Mijloc pentru a ajunge mai intai la Midelt iar in continuare vei calatori spre Erfoud, trecand prin regiunea Atlasului Inalt, prin Valea Ziz si vei ajunge la Erfoud unde peisajul este complet diferit, orasul fiind situat in mijlocul padurilor de palmieri din Tafilalet.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Optional: Vizita dunele Merzouga

  Optional puteti alege o excursie cu un jeep 4x4 spre dunele de la Merzouga de unde veti putea admira rasaritul soarelui.

  Vei pleca spre dunele de la Merzouga pentru un safari in desert cu masinile 4x4. Vei putea admira rasaritul soarelui si te vei bucura de peisaje uimitoare ale Desertului Sahara: campii aride unde traiesc sacali si camile, dune de nisip, adevarat regat al scorpionilor si serpilor, ori oazele palpitand de viata.

 • Cazare Erfoud

  Chergui Hotel, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de gup Erfoud - Boumalne Dades

  Vei continua traseul spre Boumalne trecand prin Tinghir. Vei strabate faimosul Canion Todhra, strajuit de roci monolit de pana la 300 m inaltime si vei face o oprire pentru poze. Dupa amiaza vei ajunge la Boumalne Dades.

 • Vizita Cheile Todra

  Vom pleca spre Tinghir, unde, la o distanta de 15 km, se afla canioanele Todra, cele mai inalte si inguste din zona. Vom avea timp liber aici pentru pranz (optional) si pentru o mica plimbare in aceasta zona spectaculoasa.

  Durata: 1 h

  Stancile inalte si abrupte si latimea de doar 10 metri fac din partea finala a Cheilor Todra un obiectiv obligatoriu in periplul oricarui calator prin Maroc. De-a lungul paraului rece care strabate defileul, un drum asfaltat bine intretinut face posibila intalnirea turistilor cu aceasta minune a naturii. Spectacolul este intregit de localnici calare pe magarusi sau camile, gata oricand sa pozeze pentru noi amintiri de vacanta.

 • Cazare Boumalne Dades

  Xaluca Dades, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup Boumalne - Ouarzazate - Marrakech

  Astazi vei pleca spre Ouarzazate, trecand pe Calea celor 1000 de Kasbah (satele fortificate din sudul Marocului). Vei continua traseul spre Marrakech prin Pasul Tichka, situat la 2.260 m altitudine, de unde vei avea o priveliste impresionanta asupra Muntilor Atlas.

 • Cazare Marrakech

  Le Kech Boutique Hotel & Spa, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Tur privat de grup Marrakech

  Dimineata vom incepe vizita orasului Marrakech, al doilea oras imperial ca vechime, numit pe buna dreptate Perla Sudului. Vom admira Moscheea Koutoubia, una dintre cele mai reprezentative constructii in stil maur, care combina simplitatea cu luxul. Minaretul sau inalt de 77 metri este cu siguranta unul dintre obiectivele turistice impresionante din Marrakech. Mai apoi vom vizita Palatul Bahia dupa care ne vom opri pentru a lua pranzul (optional). Dupa pranz vom vizita Gradinile Majorelle, gradini create de artistul francez Jacques Majorelle in anul 1923 si faimoase pentru nuantele de albastru apreciate si de faimosul designer Yves Saint Laurent, proprietar al domeniului in anii ’80. In finalul zilei vom putea explora pietele locale, labirintul de stradute de unde putem achizitiona diferite suveniruri.

  Durata: 6 h

  Vei face un tur al orasului Marrakech, al doilea oras imperial ca vechime, numit pe buna dreptate Perla Sudului. Vei putea admira Moscheea Koutoubia, una dintre cele mai reprezentative constructii in stil maur, care combina simplitatea cu luxul. Minaretul sau inalt de 77 de metri este, cu siguranta, unul dintre obiectivele turistice impresionante din Marrakech. Mai apoi vei vizita Palatul Bahia, dupa care poti lua pranzul (optional).

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)
  Locatie sosire: Marrakech
  Locatie plecare: Marrakech

 • Cazare Marrakech

  Le Kech Boutique Hotel & Spa, Standard Room, meal plan Demipensiune

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Marrakech

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Marrakech.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor TAROM Marrakech  -  Bucuresti

  Durata: 5h 0m

  Plecare Marrakech - 29.04.2022 , ora 13:00 Sosire Bucuresti - 29.04.2022 , ora 20:00

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Odysee Center Casablanca 4*
Casablanca

Odysee Center Casablanca 4 *

Standard Room

Demipensiune

Situat in Casablanca la o distanta de 3.4 km de Mosheea Hassan al II-lea, hotelul se afla langa vech...  [ Citeste tot ]

Barceló Fès Medina 4*
Fez

Barceló Fès Medina 4 *

Standard Room

Demipensiune

Barcelo se afla in centrul orasului Fez si ofera camere cu decor modern, piscina in aer liber, hamam...  [ Citeste tot ]

Chergui Hotel 3*
Erfoud

Chergui Hotel 3 *

Standard Room

Demipensiune

Hotelul de tip kasbah, un vechi tip de citadela traditionala marocana, este situat la marginea orasu...  [ Citeste tot ]

Xaluca Dades 4*
Boumalne Dades

Xaluca Dades 4 *

Standard Room

Demipensiune

La o altitudine de 1.612 metri, înconjurat de maiestuoșii Munti Atlas, hotelul Xaluca Dades, se bucu...  [ Citeste tot ]

Le Kech Boutique Hotel & Spa 4*
Marrakech

Le Kech Boutique Hotel & Spa 4 *

Standard Room

Demipensiune

Hotel modern situat in zona agdal a Marrakech-ului, ofera frumoase privelisti asupra muntilor Atlas. 

Click pentru a vedea harta

Maroc Sfaturi

Pentru a da/lua un obiect si in special mancare, folositi intodeauna mana dreapta. Evitati efuziunile de afectiune in public – tinutul de mana este acceptat, sarutul insa nu este. Fotografierea marocanilor este OK, dar va trebui sa-i intrebati mai intai.

Maroc
Maroc
Maroc

Informatii legate de viza turistica in Maroc gasiti aici

Ghid de calatorie Maroc

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Maroc

Marocul este o destinatie ideala mai ales pentru cei curiosi, care apreciaza diferentele culturale si sunt deschisi la experiente noi. Trebuie stiut ca este o tara in curs de dezvoltare, iar facilitatile moderne sunt inca in constructie sau inexistente in multe locuri din afara marilor orase.

Marocanii nu sunt foarte punctuali, desi sunt si activitati care se desfasoara dupa un program foarte strict (e. g. functionarea scolilor publice). Trenurile pot ajunge de multe ori cu intarziere, iar autobuzele nu au afisate orarele sau rutele, asa ca s-ar putea sa fie nevoie sa soliciti informatii suplimentare de la sofer sau alti pasageri. Daca faci o invitatie la cina te poti astepta la o intarziere a musafirilor de cel putin o ora.

Bauturile alcoolice sunt interzise de cultura islamica, totusi acestea sunt destul de usor de gasit pentru a fi cumparate, in orasele mari Fes, Marakech existand magazine ce comercializeaza bauturi alcoolice. In unele hoteluri sau restaurante turistice de asemenea se pot gasi bauturi alcoolice, insa este foarte des intalnita situatia in care hotelurile si restaurantele sa nu comercializeze aceste produse.

Cand sa vizitezi Maroc Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Maroc
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!