Africa

SOLD OUT - Paste 2021 - Circuit de grup - Discover Egipt, 13 zile - Atractii Grup cu insotitor Eturia

13 zile / 11 nopti
Atractii

Cairo

Capitala Egiptului - Cairo detine suprematia de cel mai mare oras al lumii arabe, cel mai mare oras din Africa, unul din orasele cu cea mai mare densitate dintre orasele lumii si evident cel mai mare oras al Egiptului. Datorita numeroaselor moschei si a stilului arhitectural de factura araba, Cairo este supranumit si orasul celor o mie de minarete. Orasul este situat in nordul Egiptului (zona ce poarta numele de Egiptul de jos) la 165 km sud de M... [ Citeste tot ] Capitala Egiptului - Cairo detine suprematia de cel mai mare oras al lumii arabe, cel mai mare oras din Africa, unul din orasele cu cea mai mare densitate dintre orasele lumii si evident cel mai mare oras al Egiptului. Datorita numeroaselor moschei si a stilului arhitectural de factura araba, Cairo este supranumit si orasul celor o mie de minarete. Orasul este situat in nordul Egiptului (zona ce poarta numele de Egiptul de jos) la 165 km sud de Marea Mediterana si 120 km vest de Golful Suez si Canalul Suez. Datarea sa istorica ca urbe este plasata inainte de secolul X, terenul pe care a fost ridicat orasul fiind situl unei stravechi localitati ale carei vestigii sunt vizibile si astazi in unele parti ale orasului denumit Vechiul Cairo. Inca din perioada Egiptului Antic zona in care se gaseste Cairo si Memphis-ul au fost centre de interes strategic, economic si cultural. Orasul se intinde de-a lungul Fluviului Nil de a carui existenta este legat inca de la inceputurile sale pana in regiunile joase ale Deltei Nilului.  [ Ascunde ]

Aswan

Orasul Aswan (Assuan) este situat in sudul Egiptului pe malul estic al Nilului si este capitala administrativa a provinciei cu acelasi nume, un animat centru comercial si important centru turistic. Orasul se ridica pe locatia vechiului oras de frontiera Swenet ce marca zona cea mai sudica a Egiptului antic, fiind construit pe o peninsula formata de meandrele Nilului. In perioada moderna orasul s-a extins si include si comunitatea anterior separat... [ Citeste tot ] Orasul Aswan (Assuan) este situat in sudul Egiptului pe malul estic al Nilului si este capitala administrativa a provinciei cu acelasi nume, un animat centru comercial si important centru turistic. Orasul se ridica pe locatia vechiului oras de frontiera Swenet ce marca zona cea mai sudica a Egiptului antic, fiind construit pe o peninsula formata de meandrele Nilului. In perioada moderna orasul s-a extins si include si comunitatea anterior separata de pe Insula Elephantine. Timp de secole cascada de la Aswan a fost granita dintre Egiptul antic si tara vecina, Nubia. Astazi un numar mare de locuitori din Aswan si din satele invecinate sunt de origine nubiana si se deosebesc de ceilalti egipteni prin statura mai inalta si culoarea pielii mai inchisa. Unul dintre cele mai linistitoare locuri din Egipt, Aswan impresioneaza nu numai prin frumusetea Nilului, ci si prin micutele insule, siturile din vremea faraonilor si prin piata plina de viata.  [ Ascunde ]

Hurghada

Fost sat pescaresc, Hurghada a devenit din 1980 datorita centrului turistic si balnear infiintat aici, un reper turistic de prim rang al Egiptului. Plajele de la Marea Rosie si multiplele amenajari hoteliere si turistice atrag numerosi turisti in special din Europa. Zona din preajma statiunii este o regiune desertica in care se organizeaza excursii de tip safari cu vizitarea si a unor asezari de beduini. Pentru facilitarea accesului in apropierea... [ Citeste tot ] Fost sat pescaresc, Hurghada a devenit din 1980 datorita centrului turistic si balnear infiintat aici, un reper turistic de prim rang al Egiptului. Plajele de la Marea Rosie si multiplele amenajari hoteliere si turistice atrag numerosi turisti in special din Europa. Zona din preajma statiunii este o regiune desertica in care se organizeaza excursii de tip safari cu vizitarea si a unor asezari de beduini. Pentru facilitarea accesului in apropierea orasului a fost construit un aeroport interna?ional. La nord de Hurghada se afla centrul de administrare a exploatarilor petroliere din Golful Suez. Hurghada se prezinta ca un sirag de hoteluri cu o arhitectonica orientala, insirate de-a lungul litoralului Marii Rosii. Asezarea El-Guna situata pe malul unei lagune a fost construita exclusiv in scop turistic; mai exista asemenea lagune pe o lungime de circa 22 km. Hurghada este recunoscut pentru vremea mereu calda, placuta, pentru activitatile de sporturi nautice, dar si pentru intensa viata de noapte.  [ Ascunde ]

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!