Asia

Paste 2021 - Circuit de grup - Discover Cambodgia & Thailanda, 12 zile Grup cu insotitor Eturia

12 zile / 10 nopti
2370 € / pers.
Vei vizita Phnom Penh, Siem Reap, Bangkok, Phuket

Incepand de la:

2370 € / pers.
Vezi tarife
12 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

4 locatii

Explorate

Incepand de la:

2370 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu insotitor Eturia
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Eturia iti propune un circuit in Thailanda si Cambodgia, doua tari exotice cu temple si jungla, cu plaje tropicale si minuni ale arhitecturii vechi ce merita cu siguranta cunoscute. In Cambodgia vei vizita capitala Phnom Penh dupa care vei poposi in micul orasel colonial Siem Reap, poarta de acces pentru monumentele UNESCO Angkor Wat si Angkor Thom, aflate in apropiere. De asemenea vei vizita cele mai importante temple din complexul Angkor in timp ce pe teritoriul Thailandei vei descoperi capitala Bangkok, ce te va cuceri cu ritmul sau dinamic si ametitor iar in final te bucura de cateva zile de relaxare pe plajele tropicale ale Insulei Phuket.

 • Cazare 10 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Paste 2021 - Circuit de grup - Discover Cambodgia & Thailanda, 12 zile Itinerar

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti  -  Doha

  Durata: 4h 45m

  Plecare Bucuresti - 27.04.2021 , ora 12:55 Sosire Doha - 27.04.2021 , ora 17:40

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Phnom Penh

  Durata: 9h 45m

  Plecare Doha - 28.04.2021 , ora 01:55 Sosire Phnom Penh - 28.04.2021 , ora 15:40

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Phnom Penh

  Durata: 1 h

  La sosirea in Phnom Penh vei fi intampinat de ghidul local si transferat la hotel.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Phnom Penh

  Sun & Moon Urban Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Palatul Regal Phnom Penh

  Durata: 1.5 h

  Vei vizita Palatul Regal din Phnom Penh unde vei admira cele doua pagode magnifice: Pagoda de Argint - cel mai important templu budist al capitalei si templul oficial al Regelui si Wat Prakeo (Templul lui Buddha de Smarald). Urcand scarile interioare de marmura a acestei pagode, vei observa statuia de smarald a lui Buddha.

 • Vizita Muzeul National Phnom Penh

  Durata: 1 h

  Vei vizita Muzeului National, construit in stil traditional khmer ce gazduieste cea mai faimoasa colectie de artefacte artistice, arheologice si religioase apartinand culturii khmere, datand din secolele IV-XIII.

 • Vizita Muzeul Genocidului Tuol Sleng

  Durata: 1 h

  Vei aprofunda istoria Cambodgiei cu o vizita la Muzeul Genocidului, gazduit intr-o fosta scoala care a fost ocupata de khmerii rosii si folosita drept centru de detentie si tortura.

 • Cazare Phnom Penh

  Sun & Moon Urban Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Phnom Penh

  Durata: 1 h

  Vei fi preluat de la hotel si transferat catre aeroportul din Phnom Penh.

  Locatie sosire: Phnom Penh
  Tip serviciu: PVT
  Locatie plecare: Phnom Penh

 • Zbor CAMBODIA ANGKOR AIR Phnom Penh  -  Siem Reap

  Durata: 0.55

  Plecare Phnom Penh - 30.04.2021 , ora 10:05 Sosire Siem Reap - 30.04.2021 , ora 11:00

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Siem Reap

  Durata: 1 h

  Dupa sosirea in Siem Reap, vei transferat la hotel.

  Tip serviciu: PVT

 • Cina & show Apsara

  Durata: 4 h

  Seara vei savura o cina traditionala la un apreciat restaurant local, participand totodata si la un show cu dansatoare Apsara specific culturii khmere.

  Tip masa: Cina

 • Cazare Siem Reap

  Lotus Blanc Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita Angkor Thom

  Durata: 1 h

  Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si patru chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga.

 • Vizita Templul Ta Prohm

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul Ta Prohm, construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale. Ta Prohm este unic in felul sau, deoarece a fost lasat in cea mai mare parte asa cum a fost descoperit, acoperit de jungla si de radacinile smochinilor, cu multe portiuni surpate, ceea ce face din el unul dintre cele mai mistice si memorabile dintre templele de la Angkor. Imaginea templului a facut inconjurul lumii pe cartile postale si poate fi recunoscut in unele scene din filmul Tomb Raider cu Angelina Jolie.

 • Vizita Angkor Wat

  Durata: 2 h

  Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale. Edificat de Suryavarman II in secolul al XII-lea si fiind asezat pe o suprafata echivalenta cu cea a Londrei din zilele noastre, Angkor Wat a fost construit dupa modelul ce simbolizeaza Muntele Meru, casa zeilor. Considerat piesa de rezistenta a arhitecturii khmere, acest templu vishnu este de fapt monumentul funerar al regelui, ceea ce explica expunerea catre vest a templului. Peretii interiori sunt acoperiti cu basoreliefuri si sculpturi ce infatiseaza scene din mitologia hindusa sau din razboaiele pe care Suryavarman II le-a purtat in timpul domniei sale. Angkor Wat este cunoscut si pentru cele 2000 de dansatoare apsara (nimfe) care decoreaza templul. In prezent, imaginea templului apare pe steagul Cambodgiei fiind simbolul national al poporului khmer. Majoritatea zonelor vizibile sunt construite din blocuri de gresie, iar zidul exterior si partile structurale ascunse sunt acoperite cu laterit.

 • Cazare Siem Reap

  Lotus Blanc Resort, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Siem Reap

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat la aeroportul din Siem Reap.

  Tip serviciu: PVT

 • Zbor AIR ASIA SDN BHD Siem Reap  -  Bangkok

  Durata: 1:05

  Plecare Siem Reap - 02.05.2021 , ora 11:55 Sosire Bangkok - 02.05.2021 , ora 13:00

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Bangkok

  Durata: 1 h

  La sosirea pe aeroportul din Bangkok ti se va asigura transferul la hotelul la care te vei caza.

  Locatie plecare: Bangkok
  Tip serviciu: SIB
  Locatie sosire: Bangkok

 • Cazare Bangkok

  Narai Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup Bangkok

  Durata: 7 h

  Te vei intalni cu ghidul vorbitor de limba engleza si vei face un tur de oras al capitalei thailandeze. Vei vizita cele mai importante obiective turistice, cele mai sacre temple si vei face o croaziera cu o barca traditionala pe Raul Chao Phraya care traverseaza Bangkok-ul, dezvaluid astfel o noua perspectiva asupra orasului.

  Locatie sosire: Bangkok
  Tip serviciu: PVT
  Locatie plecare: Bangkok

 • Vizita Palatul Regal Bangkok

  Durata: 1 h

  Vei vizita Palatului Regal, una dintre cele mai vizitate atractii ale orasului, un complex de temple, palate si cladiri oficiale. Marele Palat a fost casa regala pana in anul 1925, iar de atunci palatul este folosit pentru evenimente oficiale si ceremonii. In cadrul Marelui Palat vei vizita Wat Phra Kaew, considerat cel mai sacru templu din Thailanda, deoarece adaposteste faimoasa statuie de smarald a lui Buddha, considerat a fi protectorul Thailandei. Statuia are 66 cm si este sculptata dintr-o singura piatra de jad (pentru thailandezi smarald semnifica culoarea verde intens, ci nu piatra in sine) si nu poate fi atinsa decat de rege sau de printul Thailandei. Insusi regele schimba mantia din jurul statuii de trei ori pe an, intr-o ceremonie foarte frumoasa, marcand schimbarea anotimpurilor (vara, iarna si anotimul ploios). Tot aici vei vedea si Golden Chedi, Panteonul regilor Chakri si cele Opt Turnuri Colorate.

 • Vizita Wat Pho

  Durata: 1 h

  Vei vizita Wat Pho, denumit si Templul lui Buddha Culcat, cel mai mare si mai vechi templu din Bangkok care gazduieste una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha. Statuia este aurita, lunga de 46 de metri si inalta de 15 metri si il reprezinta pe Buddha culcat. Wat Pho este privit si ca primul centru de educatie publica, fiind sediul primei universitati a Thailandei. Picturile murale, inscriptiile si statuile gasite au educat oamenii in variate subiecte precum literatura, strategiile de lupta, arheologia, astronomia, geologia, meditatia si traditionalul masaj thailandez.

 • Vizita Wat Phra Kaew

  Durata: 1 h

  Vei vizita Wat Phra Kaew, considerat cel mai sacru templu din Thailanda, deoarece adaposteste faimoasa statuie de smarald a lui Buddha, considerat a fi protectorul Thailandei. Statuia are 66 cm si este sculptata dintr-o singura piatra de jad (pentru thailandezi smarald semnifica culoarea verde intens, ci nu piatra in sine) si nu poate fi atinsa decat de rege sau de printul Thailandei. Insusi regele schimba mantia din jurul statuii de trei ori pe an, intr-o ceremonie foarte frumoasa, marcand schimbarea anotimpurilor (vara, iarna si anotimul ploios).

 • Vizita Wat Traimit

  Durata: 1 h

  Vei vizita Wat Traimit, templu ce adaposteste cea mai mare statuie de aur a lui Buda din lume, de unde si denumirea alternativa de Templul lui Buddha de aur.

 • Pranz Bangkok

  Durata: 1 h

  Pranzul va fi servit la un restaurant local.

 • Plimbare cu barca Chao Praya

  Durata: 1 h

  Vei face o plimbare cu o barca traditionala pe Raul Chao Phraya, curs de apa ce traverseaza Bangkok-ul. Vei vedea de aproape casele construite pe piloni, dar si particularitati inedinte ale stilului de viata thailandez.

  Tip serviciu: PVT

 • Vizita Wat Arun

  Durata: 1 h

  Localizat pe malul vestic al raului Chao Phraya, templul are numeroase monumente funerare (chedi), dintre care cea mai importanta este pagoda centrala (prang), de 79 de metri, reprezentand Muntele Meru. Aceasta estedecorata cu tigle de ceramica si fragmente de portelan chinezesc multicolor, intr-un amestec de stiluri arhitecturale khmer si thailandez. Este numit si Templul Rasaritului, pentru ca cea mai frumoasa priveliste poate fi vazuta din partea de est a raului, la rasarit.

 • Cazare Bangkok

  Narai Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Bangkok

  Iti recomandam sa nu ratezi numeroasele oportunitati de shopping, Bangkok fiind una din primele 10 destinatii din lume pentru shoppingsau poti sa alegi unul dintre tururile optionale.

 • Optional: Tur privat Piata Plutitoare Damnoen Saduak

  Durata: 2 h

  Vei vizita piata plutitoare Damnoen Saduak din provincia Ratchaburi, situata la aproximativ 100 km de Bangkok. Vei pleca spre Ratchaburi, de unde cu o barca vei explora piata constituita din barci care tin loc de tarabe plutind pe canale. Poti cumpara produsele vandute de localnici, fructe exotice, dulciuri traditionale sau suveniruri.

  Tip serviciu: PVT

 • Cazare Bangkok

  Narai Hotel, Deluxe Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Bangkok

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat catre aeroport pentru a te imbarca in zborul catre Phnom Penh.

  Locatie plecare: Bangkok
  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: Bangkok

 • Zbor AIR ASIA SDN BHD Bangkok  -  Phuket

  Durata: 1:25

  Plecare Bangkok - 05.05.2021 , ora 13:25 Sosire Phuket - 05.05.2021 , ora 14:50

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel Phuket

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat catre hotel.

  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: Phuket
  Locatie plecare: Phuket

 • Cazare Phuket

  Thavorn Palm Beach Resort, Deluxe Convenient Central Garden Access meal plan Breakfast, meal plan has no internal settings

 • Zile libere Phuket

  Vei petrece zile relaxante pe plajele din Phuket bucurandu-te de soare, plaja si multitudinea de sporturi nautice. Dupa o zi relaxanta de plaja, asteapta-te la o viata de noapte agitate. Zona Patong pare un amestec intre Rimini, Ibiza si Mallorca, cu lumini de neoane, muzica si petreceri. Poti face o incursiune in Phuket Town, mai ales pentru restaurantele locale, dar si pentru saloanele de body massage, cele mai bune din toata insula.

 • Cazare Phuket

  Thavorn Palm Beach Resort, Deluxe Convenient Central Garden Access meal plan Breakfast, meal plan has no internal settings

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Phuket

  Durata: 1 h

  Vei fi transferat catre aeroport

  Tip serviciu: PVT
  Locatie sosire: HKT Phuket International Airport
  Locatie plecare: Phuket

 • Zbor QATAR AIRWAYS Phuket  -  Doha

  Durata: 7h 30m

  Plecare Phuket - 08.05.2021 , ora 08:55 Sosire Doha - 08.05.2021 , ora 12:25

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Bucuresti

  Durata: 5h 5m

  Plecare Doha - 08.05.2021 , ora 15:30 Sosire Bucuresti - 08.05.2021 , ora 20:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Sun & Moon Urban Hotel 9*
Phnom Penh

Sun & Moon Urban Hotel 3* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

Intr-un univers al calatoriilor interminabile, Sun and Moon Urban Hotel ofera un amestec inspirat de arta, design si confort intr-un ...

Lotus Blanc Resort 4*
Siem Reap

Lotus Blanc Resort 4 *

Deluxe Room

Mic dejun

Infrumusetat de verdeata unei gradini de arbori de nuca de cocos, Lotus Blanc Resort ofera un peisaj relaxant, fiind situat ...

Narai Hotel 9*
Bangkok

Narai Hotel 3* Superior

Deluxe Room

Mic dejun

Exclusivistul hotel Narai dispune de o favorabila localizare in zona Silom a capitalei thailandeze, fiind situat in apropierea zonelor comerciale, ...

Thavorn Palm Beach Resort 4*
Phuket

Thavorn Palm Beach Resort 4 *

Deluxe Convenient Central Garden Access

Mic dejun

Situat chiar pe malul marii, Thavorn Palm Beach Resort se afla la cateva minute de statiunea Karon. Relaxati-va in imprejurimile ...

Cambodgia Sfaturi

• Nu atinge niciodata un cetatean cambodgian pe cap, acestia se vor simti ofensati pentru ca in traditia budista capul este sacru. • Nu este politicos sa stabilesti contact vizual insistent cu localnicii. • Este de asemenea jignitor sa clatini din cap pentru a nega ceva. Daca dorest sa negi ceva, atunci clatina mana cu palma in fata si adreseaza cuvintele Te Te. • Picioarele sunt considerate partea cea mai putin importanta a corpului, de aceea nu tine picioarele pe masa si nu le intinde in directia altei persoane, mai ales daca te afli intr-un lacas religios si de cult. De asemenea, nu ridica piciorul deasupra capului interlocuitorului. • Este indicat ca atunci cand esti invitat in casa unui localnic sa te descalti. • Sa indici directia, obiectul, persoana cu degetul este considerat un gest nepoliticos, astfel ca iti recomandam sa indici cu palma deschisa si degetele drepte. • Incepand din august 2016, autoritatile cambodgiene au instituit legile de modestie in locurile cu semnificatie religioasa, precum complexul templelor din Angkor Wat. Vizitatorilor li se cere o tinuta modesta si decenta prin care vestimentatia sa acopere genunchii si umerii. Nerespectarea acestor regulamente atrage refuzul autoritatilor la accesul vizitatorului in aceste zone considerandu-se imbracamintea inadecvata. • Fotografierea fara permisiune a calugarilor si figurilor religioase este considerata lipsa de consideratie fata de cultura. De asemenea, fotografierea zonelor militare, personale, facilitatilor de transport sau a cladirilor guvernamentale trebuie evitata.

Cambodgia
Cambodgia
Cambodgia
Cambodgia

Informatii legate de viza turistica in Cambodgia gasiti aici

Ghid de calatorie Cambodgia

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Cambodgia

Spre deosebire de Vietnam, in Cambogia se vorbeste limba engleza foarte bine. Comerciantii sunt usor agasanti, mai ales ca stiu sa vorbeasca cu tine si se tin scai cu explicatiile si rugamintile, mai ales in complexul Angkor. Fiti politicosi si calmi si refuzati-i cu fermitate, daca ii ignorati, considera ca au sanse. Nu sunt deloc agresivi, doar insistenti, iar calmul budist si optimismul si zambetul cu care te abordeaza sunt imbatabile.
La temple sau alte cladiri religioase nu sunt acceptate umerii si genunchii goi si trebuie abordata o tinuta in concordanta cu aceasta cerinta. De acest lucru trebuie tinut cont si in institutiile oficiale (ambasade, muzee, institutii de stat) cat si daca esti invitat acasa la un localnic.

Thailanda Sfaturi

Comportamentul intr-un templu trebuie sa fie decent si plin de respect. Este recomandat sa purtati haine decente, atat femeile, cat si barbatii trebuie sa-si acopere picioarele si umerii la intrarea in temple. Se considera lipsa de politete sa intrati in aceste locuri in pantaloni scurti sau stramti, cu fuste mini, sau cu tricouri cu bretele. Este acceptat sa ramaneti incaltati atunci cand vizitati exteriorul unui templu, dar daca doriti sa pasiti in interior, unde este prezenta imaginea sacra a lui Buddha, va trebui sa lasati incaltamintea la intrare. In temple nu este permis sa aveti capul la o inaltime mai mare decat cea a lui Buddha, de aceea in unele locatii veti fi invitati sa stati pe jos. Calugarilor budisti le este interzis sa atinga sau sa fie atinsi de o femeie si chiar sa accepte ceva din mana unei femei.

Thailanda
Thailanda
Thailanda
Thailanda

Informatii legate de viza turistica in Thailanda gasiti aici

Ghid de calatorie Thailanda

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Thailanda

Thailandezii sunt foarte mandri si independenti, desi sunt vazuti deseori de vizitatori ca fiind comozi si amatori de distractii. Capitala Bangkok este un paradox in sine, aglomeratia si traficul infernal, viata de noapte animata, consumul fara limite din mall-urile gigant, oamenii in pas cu moda dar si strazile frecventate de femei usoare se imbina cu linistea templelor buddhiste.

Sa mergi in Cambodgia Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Cambodgia
Shoulder
High
Low
Celebration season

Sa mergi in Thailanda Cand?

In turism exista trei sezoane principale: High Season, Low Season si Shoulder Season, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Thailanda
Shoulder
High
Low
Celebration season
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!