Australia & Insulele Pacificului

Noua Zeelanda Explorer Circuit self-drive

13 zile / 11 nopti
4420 € / pers.
Vei vizita Franz Josef, Auckland, Whitianga, Queenstown, Milford Sound, Hobbiton Movie Set, Waitomo, Rotorua, Napier, Christchurch, Greymouth

Incepand de la:

4420 € / pers.
Vezi tarife
13 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

11 locatii

Explorate

Incepand de la:

4420 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit self-drive
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia iti propune un circuit self drive in care vei explora cele mai importante atractii turistice ale uneia din cele mai spectaculoase tari din lume: Noua Zeelanda. Vei descoperi orase cochete ca Auckland - orasul marinarilor, Rotorua, Christchurch sau Queenstown, vei lua parte la o cina cu ritualuri Maori si vei ajunge in unele din cele mai frumoase locuri de pe Pamant - Milford Sound si Peninsula Coromandel.

 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Noua Zeelanda Explorer Itinerar

 • Zbor QATAR AIRWAYS Bucuresti  -  Doha

  Durata: 04:35

  Plecare Bucuresti , ora 12:20 Sosire Doha , ora 17:55

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Auckland

  Durata: 16:30

  Plecare Doha , ora 02:20 Sosire Auckland , ora 04:50

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer privat aeroport - hotel Auckland

  Durata: 0.5 h

  La sosirea pe aeroportul din Auckland vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)
  Locatie plecare: Auckland
  Locatie sosire: Auckland

 • Cazare Auckland

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Preluare masina inchiriata Auckland

  Durata: 0.5 h

  Dupa ce vei ajunge in Auckland vei prelua masina inchiriata de la aeroportul din Auckland.

 • Self drive Auckland - Peninsula Coromandel

  Durata: 2.75 h

  Self drive 190 Km. Dupa preluarea autoturismului te vei indrepta spre sud, traversand Dealurile Bombay pentru ca apoi sa calatoresti de-a lungul coastei Golfului Hauraki. Vei traversa Parcul Forestier Coromandel si vei ajunge in Peninsula Coromandel ale carui tarmuri sunt marginite de mici orase maritime si plaje cu nisip alb. Vei ajunge apoi in Whitianga, unde te vei caza.

 • Cazare Whitianga

  Marina Park Apartments, 1 Bedroom Room, meal plan Mic dejun

 • Croaziera Whitianga

  Durata: 2.5 h

  Astazi te vei imbarca in iahtul cu punte de sticla pentru o croaziera inedita, ocazie cu care vei admira formatiunile vulcanice din adancuri si grotele sapate de valuri. Snorkellingul este optional, asa ca vei putea admira minunatia vietii marine ce ti se dezvaluie in fata ochilor prin puntea de sticla.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Whitianga

  Marina Park Apartments, 1 Bedroom Room, meal plan Mic dejun

 • Self drive Whitianga - Waitomo - Hobbiton - Rotorua

  Durata: 5.75 h

  Self drive 400 Km. Astazi vei calatori spre Rotorua iar pe traseu vei face o oprire la Pesterile Waitomo si pe platourile de filmare ale peliculei Hobbit-ul.

 • Tur Pesterile Waitomo

  Durata: 1.5 h

  Pesterile din Waitomo sunt o atractie inedita a Noii Zeelande, fiind luminate de Arachnocampa luminosa, viermi fluorescenti (glow-worms) ce iradiaza luminite albastrii pe fundalul intunecat al pesterilor. Vechimea grotelor este estimata la peste 2 milioane de ani. Candelabre spectaculoase de stalactite atarna din tavanul galeriilor, lumanari de stalagmite apar la fiecare pas, iar in spatele draperiilor de calcit se deschid incaperi impresionante precum cea numita Catedrala.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Vizita Hobbiton

  Durata: 2 h

  In apropierea localitatii Matamata se afla platourile de filmare ale peliculelor Hobbit-ul si Lord of the Rings, unde vei vedea faimoasele locuinte din "Pamantul de Mijloc", replica hanului Dragonul Verde din cele doua trilogii si podurile arcuite. Toate acestea creeaza o lume de poveste in cele mai mici detalii, ce reuseste sa te fascineze prin farmecul sau.

 • Cazare Rotorua

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Tur Wai-o-Tapu

  Durata: 4 h

  Astazi vei face o vizita la izvoarele termale din zonele Wai-o-Tapu si Waimangu. Pentru a ajunge aici vei traversa o zona impadurita pentru a ajunge la cea mai intinsa suprafata vulcanica a arhipelagului. La Wai-O-Tapu (Apele Sacre) vei vizita bazinele termale si vulcanii noroiosi de aici si vei asista la izbucnirile periodice cu apa fierbinte ale Gheizerului Lady Knox.

  Locatie sosire: Rotorua
  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)
  Locatie plecare: Rotorua

 • Cina Hangi & show traditional maori

  Durata: 2 h

  Seara vei fi transferat catre satul maori, unde vei fi intampinat cu salutul specific si vei face cunostinta cu seful tribului. Oaspetii sunt primiti cu cantece si, bineinteles, dansul traditional haka, pe care bastinasii il exersau inaintea oricarei batalii. Seara continua cu o cina traditionala hangi, preparatele fiind gatite intr-un cuptor special.

  Tip masa: Cina

 • Cazare Rotorua

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive Rotorua - Taupo - Napier

  Durata: 3 h

  Self drive 220 Km. Astazi vei pleca spre Napier. Vei trece prin orasul Taupo, situat in extremitatea nordica a celui mai mare lac din Noua Zeelanda. Trecand de vasta padure Kaingaroa si de Muntii Kaimanawa, drumul coboara spre campiile Golfului Hawkes, unde se afla si orasul Napier

 • Cina Napier

  Durata: 2 h

  Seara vei avea parte de o cina la un restaurant, insotita de o degustare de vinuri locale.

  Tip masa: Cina

 • Cazare Napier

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Self drive hotel - aeroport Napier

  Durata: 0.2 h

  Te vei indrepta de la hotel catre aeroportul din Napier, unde vei preda masina inchiriata inainte de a te imbarca in zborul catre Christchurch.

 • Predare masina inchiriata Napier

  Durata: 0.5 h

  Inainte de a te imbarca in zborul catre Christchurch vei preda masina la biroul de inchirieri.

 • Zbor AIR NEW ZEALAND NPE Hawke's Bay Airport  -  Christchurch

  Durata: 02:25

  Plecare NPE Hawke's Bay Airport , ora 10:00 Sosire Christchurch , ora 12:25

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer aeroport - hotel Christchurch

  Durata: 0.5 h

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Tur de oras Christchurch

  Durata: 4 h

  Vei face un tur de oras cu autocarul Open Top Double Decker, tur in care vei descoperi o parte din atractiile orasului. Turul va strabate o parte din zonele afectate de cutremur din 2011, un eveniment ce a marcat istoria tarii. Asezat in capatul sudic al Peninsulei Pegasus in preajma estuarului format de raurile Avon si Heathcote, Christchurch este cel mai mare oras din Insula de Sud si al doilea mare oras al Noii Zeelande. Christchurch este considerat localitatea cu cea mai buna calitate a apei potabile si este renumit pentru catedrala sa anglicana situata chiar in centrul orasului, in jurul careia se afla o piata spre care converg patru mari bulevarde. Alte atractii sunt Muzeul Canterbury si Centrul Artelor.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Cazare Christchurch

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Transfer hotel - gara Christchurch

  Durata: 0.25 h

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Tren Tranzalpine Christchurch - Greymouth

  Durata: 4.85 h

  Vei fi transferat cu trenul Tranzalpine spre Greymouth. Trenul strabate viaducte, traverseaza Trecatoarea Arthur si lasa in urma neclintitii Alpi Sudici, coboara apoi prin paduri catre Marea Tasman si orasul Greymouth.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Preluare masina inchiriata Greymouth

  Durata: 0.5 h

  Locatie predare: Queenstown
  Locatie preluare: Greymouth

 • Self drive Greymouth - Franz Josef

  Durata: 2.5 h

  Self drive 180 km. Pornind din Greymouth vei traversa intinse terenuri agricole pana vei ajunge la Franz Josef, locul unde se afla unul dintre cei doi importanti ghetari ai complexului glaciar.

 • Cazare Franz Josef

  Scenic Hotel Franz Josef, Graham Wing Room, meal plan Mic dejun

 • Self drive Franz Josef - Queenstown

  Durata: 5 h

  Self drive 360 Km. Astazi vei pleca spre Queenstown, trecand prin fosta zona de exploatare a lemnului de la Fox Glacier, apoi traversand padurea de pini din jurul Golfului Bruce, unde este si un vechi centru minier pentru extragerea aurului. Pe drum vei putea admira lacurile Pariga si Moeraki, locul de intalnire a batlanilor albi, Masivul Brewster Glacier, Lacul Hawea Dam, ce alimenteaza cu apa Centrala Hidroenergetica Roxburgh si orasul Wanaka. Vei ajunge apoi in Queenstown, Capitala Aventurii, o statiune de ski unde turistii sosesc tot timpul anului, fiind localizata intr-un cadrul natural unic dat de culmile stancoase ale muntilor care se inalta semeti langa Lacul Wakatipu.

 • Cazare Queenstown

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Croaziera Milford Sound cu pranz inclus

  Durata: 11 h

  Vei calatori de-a lungul malurilor Lacului Wakatipu, trecand prin micile si cochetele orase Kingston, Mossburn si Te Anau, poarta de intrare catre Parcul National Fiordland. Vei continua prin Valea Eglinton, pana la Cleddau Canyon. Inainte de a ajunge in Milford Sound, vei traversa valea Hollyford si Tunelul lui Homer, taiat in roca dura a muntilor. La Milford Sound vei face o croaziera unica prin fiordurile neo-zeelandeze, in peisajul incredibil al cascadelor vijelioase, al padurii tropicale, pe langa peretii netezi ai stancilor, admirand in acelasi timp minunatele vietuitoare marine in habitatul lor natural. Milford Sound este in sine o experienta inedita, unul dintre cele mai apreciate trasee de croaziera din lume. Vei servi un pranz frugal la bord. Dupa amiaza te vei intoarce pe acelasi traseu in Queenstown.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Queenstown

  Cazare – conform optiunilor de mai jos

 • Pranz la pachet

  Durata: 1 h

  Pranzul va fi servit la pachet.

  Tip masa: Pranz

 • Predare masina inchiriata Queenstown

  Durata: 0.5 h

  Vei preda masina la biroul de inchirieri din Queenstown. Orasul este supranumit Capitala Aventurii, o statiune de ski unde turistii sosesc tot timpul anului, fiind localizata intr-un cadrul natural unic dat de culmile stancoase ale muntilor ce se inalta semeti langa lac.

 • Zbor AIR NEW ZEALAND Queenstown  -  Auckland

  Durata: 01:50

  Plecare Queenstown , ora 09:35 Sosire Auckland , ora 11:25

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Auckland  -  Doha

  Durata: 18:05

  Plecare Auckland , ora 16:15 Sosire Doha , ora 00:20

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor QATAR AIRWAYS Doha  -  Bucuresti

  Durata: 05:05

  Plecare Doha , ora 07:15 Sosire Bucuresti , ora 11:20

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Airedale Boutique Suites 9*
Auckland

Airedale Boutique Suites 3* Superior

Standard Room

Mic dejun

Situat in centrul Queen Street din Auckland, Airedale Boutique Suites se afla in inima districtului...  [ Citeste tot ]

Marina Park Apartments 4*
Whitianga

Marina Park Apartments 4 *

1 Bedroom Room

Mic dejun

Marina Park Apartments este situat langa portul de agrement, in centrul orasului Whitianga, la doar...  [ Citeste tot ]

Sudima Hotel Lake Rotorua 9*
Rotorua

Sudima Hotel Lake Rotorua 3* Superior

Superior Room

Mic dejun

Situat in inima Insulei de Nord, cu vedere la Lacul Rotorua, Sudima Hotel se afla la 2 minute de mer...  [ Citeste tot ]

Scenic Hotel Te Pania 4*
Napier

Scenic Hotel Te Pania 4 *

Superior Room

Mic dejun

Conceput pentru a completa locatia sa remarcabila de la marginea golfului Hawke's, Scenic Hotel Te...  [ Citeste tot ]

Heartland Cotswold 9*
Christchurch

Heartland Cotswold 3* Superior

Standard Room

Mic dejun

Situat pe o strada plina de viata, Heartland Cotswold se afla intr-o cladire contruita in stil Tudor...  [ Citeste tot ]

Scenic Hotel Franz Josef 4*
Franz Josef

Scenic Hotel Franz Josef 4 *

Graham Wing Room

Mic dejun

Situat in inima satului si la marginea Parcului de Patrimoniu Mondial Westland, Hotelul Scenic Franz...  [ Citeste tot ]

Heartland Hotel 3*
Queenstown

Heartland Hotel 3 *

Standard Room

Mic dejun

La 7 minute de mers pe jos de plaja, Heartland Hotel, construit stil alpin, este la 2 km de rezervat...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

Noua Zeelanda Sfaturi

Noua Zeelanda
Noua Zeelanda
Noua Zeelanda
Noua Zeelanda

Informatii legate de viza turistica in Noua Zeelanda gasiti aici

Ghid de calatorie Noua Zeelanda

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Noua Zeelanda

Cand sa vizitezi Noua Zeelanda Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Noua Zeelanda
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale