Eturia iti propune un itinerar in cosmopolita capitala rusa, cu toate atractiile ei celebre, Lacul Baikal - ecosistem unic in lume, cu peisaje care iti taie respiratia, incredibila viata salbatica si cultura traditionala deosebita, si indepartata Kamchatka, un taram ce asteapta sa fie descoperit, un loc unde natura se manifesta in toata splendoarea ei.

tip vacanta Grupuri cu insotitor » Grand Tour Group
Date plecare:
24 Aug 2018,
Andreea

Tour Leader Senior

031.9998

Grand Tour Moscova, Lacul Baikal & Kamchatka, 18 zile - august 2018

Itinerar

ziua 1 Sosire In Moscova

Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Moscova - Bucuresti;
 • Transfer aeroport - hotel Moscova

Moscova

sosire in Moscova
sosire in Moscova
sosire in Moscova

 

cazare
 • PARK INN SADU 4*
mese Dinner
ziua 2 Moscova

Moscova, Metroul Moscovit, Galeriile Tretiakov

Vei face un tur panoramic de oras, insotit de un ghid local vorbitor de limba engleza, pentru a vedea principalele atractii ale capitalei Federatiei Ruse. Mai intai vei vedea Piata Rosie, vastul spatiu in care se desfasurau uriase paradele militare in timpul epocii sovietice incadrat de Catedrala Vasili Blajenii, Muzeul de Istorie, Mausoleul lui Lenin, GUM, cel mai exclusivist mall moscovit, si de unul dintre zidurile Kremlinului. In continuarea turului vei admira si alte obiective precum Piata Manezh, Bulevardul Ring, Strada Tverskaya, Strada Minskaya, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba (Belyj Dom, locul in care s-a semnat pactul ce a insemnat inceputul sfarsitului pentru URSS), Strada si Piata Arbat, Catedrala Mantuitorului, Catedrala Sfantul Nicolae, care gazduieste o icoana a Maicii Domnului cu inscriptia „Potoleste intristarile noastre”, Strada Lev Tolstoi, Strada Pirogovskaya. Turul va include si o plimbare pe Dealul Vrabiilor care ofera vederi fantastice asupra orasului si unde se afla Universitatea de Stat din Moscova Lomonosov un bun exemplu al stilului monumental de arhitectura sovietic ce caracterizeaza peisajul urban al Moscovei si care seamana izbitor cu fosta Casa Scanteii din Bucuresti.

 

INCLUS

 • Tur de oras Moscova

MOSCOVA
MOSCOVA
MOSCOVA

mese Breakfast
ziua 3 Moscova - Irkutsk

Irkutsk, Catedrala Vasili Blajenii, Kremlin

Vei vizita Kremlinul, un adevarat centru de putere in Rusia, cetatea tarilor rusi, sediul central al Uniunii Sovietice, iar acum resedinta presedintelui rus. Mai putin de jumatate din Kremlin este accesibil publicului, printre atractiile care pot fi vizitate numarandu-se clopotul tar si tunul tar, turnate in anul 1586 de catre Andrei Ciohov, Palatul Patriarhului si magnificul ansamblu de biserici din Piata Catedralelor.
Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Moscova.
Zbor intern Moscova - Irkutsk.

 

INCLUS

 • Vizita Kremlin
 • Transfer hotel - aeroport Moscova
 • Bilet de avion pentru zbor intern Moscova - Irkutsk;

Irkutsk

MOSCOVA - IRKUTSK
MOSCOVA - IRKUTSK
MOSCOVA - IRKUTSK

 

cazare
 • MARX 4*
mese Dinner, Breakfast
ziua 4 Irkutsk - Insula Olkhon

Lacul Baikal

Vei fi trasferat spre Lacul Baikal. Vei lua feribotul pentru transferul pe Insula Olkhon. Dupa debarcarea de pe feribot vei fi transferat in tabara de iurte Melody of Olkhon.

 

INCLUS

 • Transfer Irkutsk - Insula Olkhon

Insula Olkhon

IRKUTSK - INSULA OLKHON
IRKUTSK - INSULA OLKHON
IRKUTSK - INSULA OLKHON

 

cazare
 • MELODY OF OLKHON iurta
mese Dinner, Breakfast
ziua 5 Insula Olkhon - Khuzhir

Astazi vei putea admira peisajele din zona Lacului Baikal. Vei vizita satul Khuzhir, cu o populatie de circa 1500 locuitori, majoritatea buriati, un fel de “capitala” a insulei. Vei intalni aici dovezi ale practicilor samanice: totemuri multicolore si alte obiecte specifice si vei interactiona cu localnicii. Vei vizita Muzeul Etnografic Local, unde vei descoperi peste 3000 exponate autentice. Colectia include obiecte de cult samanic, gasite in locuri in care se presupune ca se faceau incinerari in vremuri de demult, obiecte provenind din iurtele vechi, banderole purtate de razboinicii lui Gingis Han.

 

INCLUS

 • Tur Khuzhir

mese Dinner, Breakfast
ziua 6 Insula Olkhon

Vei pleca intr-o scurta croaziera pe Lacul Baikal. Aflat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Lacul Baikal are o adancime de 1637m si contine 20% din rezervele mondiale de apa dulce, fiind considerat cel mai adanc lac de pe planeta. Pe parcursul croazierei vei putea participa la o sesiune de pescuit cu plasa.

 

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 7 Insula Olkhon - Irkutsk

Vei parasi Insula Olkhon si vei fi transferat cu feribotul spre tarmul Lacului Baikal, de unde vei continua itinerarul spre Irkutsk.

In Irkutsk numit si Parisul Siberiei, vei avea posibilitatea de a admira principalele atractii ale orasului, dintre care emblematicele case de lemn, cu o arhitectura unica in regiune. Vei admira Teatrul Dramatic Okhlopkov, monumentul dedicat tarului Alexandru III si piata locala - un loc plin de energie si farmec local. Vei vizita muzeul in aer liber unde vei descoperi aspecte interesante din istoria Siberiei, in special stilul de viata si muncile prestate de catre locuitori de-a lungul timpului.

 

INCLUS

 • Transfer Insula Olkhon - Irkutsk
 • Tur de oras Irkutsk

mese Breakfast
ziua 8 Irkutsk - Khabarovsk

Habarovsk

Vei fi transferat la gara din Irkutsk de unde vei calatori cu trenul transsiberian pana la Khavarovsk.

 

INCLUS

 • Transfer cu trenul Irkutsk - Khavarovsk

Irkutsk

IRKUTSK - KHABAROVSK

 

cazare
 • TRANS SIBERIAN Tren
mese Breakfast
ziua 9 Tren Transsiberian

Petreci ziua in tren, admirand peisajele Siberiei estice. La bord vei participa la o degustare de vodka si aperitive tipic rusesti cu caviar si alte delicatese. Vei afla lucruri importante despre obiceiurile de sarbatoare din Rusia si despre ospitalitatea tipica a locuitorilor.

 

ziua 10 Khabarovsk

La sosirea in gara din Khabarovsk vei fi transferat la hotel.
Vei face un tur panoramic al orasului Khabarovsk. Situat aproape de granita cu China, este diferit de multe dintre orasele insirate de-a lungul rutei transsiberiene, fiind atractiv prin energia si atmosfera vibranta pe care le degaja. Vei vedea parcuri frumos amenajate, plaje de-a lungul malurilor Amurului, terase cu muzica live si edificii in stil arhitectural clasic. Orasul gazduieste si unele dintre cele mai apreciate muzee din Rusia estica. Vei vizita Muzeul Regional Khabarovsk, ce gazduieste o colectie vasta de fosile de plante, animale si minerale descoperite in zona. Dupa amiaza te ei bucura de o scurta croaziera pe apele fluviului Amur.

 

INCLUS

 • Transfer gara - hotel Khabarovsk
 • Tur de oras Khabarovsk

Khabarovsk

 

cazare
 • PARUS 4* sup.
mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 11 Khabarovsk

Astazi vei face o incursiune in natura, in Rezervatia Naturala Bolshekhekhtsirsky, situata la 20 km de oras. Rezervatia acopera o suprafata de 45439 ha si a fost creata in 1963.

 

INCLUS

 • Tur Rezervatia Naturala Bolshekhekhtsirsky

mese Breakfast, Lunch
ziua 12 Khabarovsk - Petropavlovsk

Petropavlovsk-Kamchatskiy

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Khabarovsk.
Zbor intern Khabarovsk - Petropavlovsk - Kamchatka.
La sosirea pe aeroportul din Petropavlosk vei fi transferat la hotel.Vei face un tur panoramic al orasului Petropavlosk, situat pe malul Golfului Avacha. Petropavlosk nu este un oras spectaculos, insa este poarta principala spre Kamchatka, un tinut spectaculos in toata puterea cuvantului. Localitatea se bucura de privelisti deosebite, fiind asezata la poalele unui lant muntos cu piscurile mereu acoperite de zapada. Vei vizita Muzeul Local de Stiintele Naturii, unde vei cunoaste in detaliu stilul de viata al locuitorilor si impresionanata viata salbatica din Kamchatka.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Khabarovsk
 • Bilet de avion pentru zbor intern Khabarovsk - Petropavlovsk - Kamchatka
 • Transfer aeroport - hotel Petropavlosk
 • Tur de oras Petropavlosk

Petropavlovsk-Kamchatskiy

 

cazare
 • AVACHA 3*
mese Dinner, Breakfast
ziua 13 Petropavlovsk

Astazi vei admira orasul Petropavlosk si imprejurimile acestuia din largul Golfului Avacha, unul dintre cele mai mari si mai frumoase din lume. Vei admira viata marina si numarul impresionant de pasari ce vietuiesc in zona si vei putea fotografia vulcanul Avachinsky in toata splendoarea sa. Vei face apoi o vizita pe Insula Sterichkov, un adevarat monument natural din regiunea Kamchatka.

 

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 14 - 15 Petropavlovsk

In aceste zile poti descoperi pe cont propriu atractiile orasului Petropavlosk. Pentru o incursiune de neuitat in inima Peninsulei Kamchatka poti alege excursiile optionale cu elicopterul.

 

mese Dinner, Breakfast
ziua 16 Petropavlovsk

Astazi vei vizita satul Kaynyran, pentru o imagine mai completa a vietii si culturii specifice regiunii. In limba localnicilor koryak numele Kaynyan inseamna “coltul ursului”. Asezarea este un complex cultural si etnic al populatiei koryak, nativi ai Peninsulei Kamchatka. Vei face apoi o pauza de relaxare la izvoarele termale de la Rodon.

 

INCLUS

 • Tur Kaynyran si izvoarele termale Rodon

mese Dinner, Breakfast, Lunch
ziua 17 Petropavlovsk - Moscova

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Petropavlosk.
Zbor intern Petropavlovsk - Moscova.
Dupa sosirea pe aeroportul international din Moscova vei fi transferat la hotel.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Petropavlosk
 • Bilet de avion pentru zbor intern Petropavlovsk - Moscova;
 • Transfer aeroport - hotel Moscova

mese Breakfast
ziua 18 Plecare Din Moscova

Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Moscova.

 

INCLUS

 • Transfer hotel - aeroport Moscova

mese Breakfast

orar de zbor

flight schedule

Plecare Bucuresti 24.08.2018 ora 13:30; Sosire Moscova 24.08.2018 ora 16:30; Aeroflot; durata 3:00 Plecare Moscova 26.08.2018 ora 21:20; Sosire Irkutsk 27.08.2018 ora 08:05; Aeroflot; durata 5:45 Plecare Khabarovsk 04.09.2018 ora 10:50; Sosire Petropavlovsk-Kamchatka 04.09.2018 ora 15:25; Aeroflot; durata 2:35 Plecare Petropavlovsk-Kamchatka 09.09.2018 ora 12:50; Sosire Moscova 09.09.2018 ora 12:20; Aeroflot; durata 8:30 Plecare Moscova 10.09.2018 ora 09:15; Sosire Bucuresti 10.09.2018 ora 12:25; Aeroflot; durata 3:10

tariful include

included

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Moscova - Bucuresti;  
Bilet de avion pentru zbor intern Moscova - Irkutsk;  
Bilet de avion pentru zbor intern Khabarovsk - Petropavlovsk - Kamchatka  
Bilet de avion pentru zbor intern Petropavlovsk - Moscova;  
Taxele de aeroport pentru zboruri  
Cazare 16 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 16 Mic dejun, 5 Pranz, 11 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
 
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 
Insotitor de grup din partea Eturia
 
Bacsis ghizi locali si soferi
 
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face cu autocar privat  

Cazare Rusia

3 atractii de top

Moscova, Kremlin, Habarovsk

16 Mic dejun

5 Pranz

11 Cina

servicii suplimentare

optional

Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Rusia: 400 RON suplimentar
Grand Tour Moscova, Lacul Baikal & Kamchatka, 18 zile - august 2018

atractii

Sfaturi Rusia

Russia tips

Viza
 • Conditii de intrare si regim de sedere

  Intrarea in Federatia Rusa se face doar pe baza de viza.
  Perioada maxima de sedere este de 90 zile in decurs de 6 luni (calculand zilele de la prima intrare).
  Perioada de 90 zile poate insemna o sedere continua sau se pot realiza mai multe intrari si iesiri, ce nu pot depasi 90 zile. Viza se obtine pe baza de invitatie, care trebuie prezentata la ambasada sau consulatul Federatiei Ruse.
  Nu se poate obtine viza la frontiera.

  Din data de 16 februarie 2015, depunerea cererilor de viza se face numai online (http://visa.kdmid.ru).

Nume: Federatia Rusa

Capitala: Moscova

Asezare: in nordul Eurasiei, intre Oceanul Arctic si China si Mongolia, in estul Europei pana la Oceaul Pacific

Moneda: rubla - RUB

Fus orar: UTC+2 pana la UTC +12

together for excellent journeys

Rusia
Impresii Rusia - August 2018 Alina-Maria

Rusia este o destinatie extrem de ofertanta, care merita vizitata cel putin o...

Impresii Rusia - August 2018
Russia - My love! Cristina Isac

Daca vorbim despre Rusia, vorbim despre catedrale, matrioshka, Piata Rosie si...

Russia - My love!
Impresii Rusia - Aprilie 2018 Alicia

Moscova este un oras minunat, dar Sankt Petersburg este o adevarata comoara...

Impresii Rusia - Aprilie 2018
Impresii Moscova - August 2017
Impresii Moscova - August 2017 Simona

Un week-end prelungit super reusit cu ajutorul Eturiei!!!...

Impresii Rusia - Iulie 2017
Impresii Rusia - Iulie 2017 Cristian

O noua destinatie frumoasa si mai putin vizitata de romani descoperita alaturi...

Rusia - Intr-adevar o experienta! - Iulie 2017
Rusia - Intr-adevar o experienta! - Iulie 2017 Andreea Cucu

Am avut oportunitatea anul acesta sa vizitez pentru prima data Rusia, fiind...

de ce sa alegi Rusia cu eturia?

Servicii de calitate

 • Consultantii nostrii sunt specializati pe regiuni geografice pe care le viziteaza inainte ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Primesti ghiduri si sfaturi de calatorie in romana, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana de la un ghid specializat

Tarife competitive fara costuri ascunse

 • Raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 160 tour operatori locali si 322 hoteluri de renume din lumea intreaga
 • Tariful vacantei include toate costurile: taxele de aeroport, intrarile la obiective, circuitele de grup includ tipsurile care se dau la fata locului si asigurarea complexa de calatorie

In siguranta, 100%

 • Suport 24/7 pentru turistii in vacanta
 • Din 2007 avem 25.993 clienti multumiti 98% dintre clientii nostrii ar recomanda prietenilor serviciile Eturia
 • Eturia este membru Eturia membru ANAT

eturia awards

Eturia membru ANAT
Premii Eturia
Premii Eturia
Premii Eturia