Family experience in SUA Vest - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Family experience in SUA Vest

 • Family experience in SUA Vest
 • Family experience in SUA Vest
 • Family experience in SUA Vest
 • Family experience in SUA Vest
 • Family experience in SUA Vest
 • Family experience in SUA Vest
Specialist: Statele Unite ale Americii

ILINCA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia iti propune un circuit self-drive pe Coasta de Vest a Statelor Unite. Pornind din Los Angeles vei pleca spre Las Vegas, trecand prin Death Valley. Vei vizita Parcul National Yosemite dupa care strabatand Napa Valley, regiunea viticola a Californiei vei ajunge in San Francisco, oras apreciat unanim ca mai frumos oras de pe coasta de vest si unul din cele mai frumoase din SUA.

Ziua 01

SOSIRE IN LOS ANGELES

La sosire in Los Angeles vei fi transferat de la aeroport la hotel.
Ziua 02

LOS ANGELES

Astazi vei vizita Disneyland; te vei bucura impreuna cu familia de minunatele atractii din parcul Disneyland.
Magic Kingdom Park - loc evocand personaje de basm, povesti nepieritoare si aventuri fantastice.
Epcot - destinat iubitorilor stiintelor exacte, ce pot afla cat mai multe despre inovatiile tehnologice din lumea intreaga.
Disney MGM Studio - calatorii in lumea magica a filmului.
Disney`s Animal Kingdom Park - un parc plin de surprize si aventuri incredibile.
Walt Disney World are trei parcuri acvatice: Ty-phoon Lagoon, River Country si Blizzard Beach, hoteluri, o insula pe care se afla amenajata o Gradina Zoologica, o insula a placerilor si una a descoperirilor.
Vei avea posibilitatea sa te intalnesti cu personajele favorite, Mickey & Minnie Mouse si cu alte personaje celebre din lumea minunata Disney. Vei trai experiente unice in acest decor de poveste.
Ziua 03

LOS ANGELES

Dimineata te vei deplasa pe cont propriu catre una din cele mai cunoscute atractii din Los Angeles - Universal Studios. Parcul Universal Studios ofera atractii diverse de la turul studiourilor pana roller-coastere tematice sau showuri 3 D sau 4 D, restaurante , magazine, etc. Vei vizita platourile de filmare unde vei vedea decoruri din filme celebre ca Psicho, Razboiul lumilor sau Falci, vei trai live experienta unui cutremur de 8 grade intr-un tunel de metrou, vei putea asista la Efectele speciale din Fast and Furios si la mai multe show-uri dintre care cele mai interesante sunt Water World, Shreck 4 D, Terminator 3 D, Jurassic Park si Efecte Speciale. In interiorul parcului fiecare isi poate alege ceea ce ii place mai mult, toate intrarile fiind incluse.
Ziua 04

LOS ANGELES - SAN DIEGO

Transfer din Los Angeles la San Diego cu Greyhound.
Ziua 05

SAN DIEGO

Astazi vei vizita una din cele mai faimoase gradini zoologice din lume, cu peste 4000 de animale, apartinand unui numar de peste 800 de specii. Suprafata de 40 de hectare a acestei locatii este aflata in grija orasului San Diego. Climatul oceanic insorit din sudul Californiei este propice pentru multe animale, iar majoritatea custilor si locurilor in care acestea traiesc, se afla in aer liber. Gradina zoologica din  San Diego depune eforturi pentru a conserva si proteja speciile, multe dintre ele inmultindu-se aici, pentru a fi eliberate apoi din captivitate in habitatul lor natural, la momentul potrivit.
Ziua 06

SAN DIEGO

Astazi vei face o vizita la renumitul acvariu din San Diego. De mai bine de 50 de ani Parcul acvatic din San Diego ofera tuturor celor care il viziteaza, divertisment, experiente personale interactive si educationale.
Ziua 07

SAN DIEGO - SAN FRANCISCO

Transfer de la hotel la aeroport in San Diego. Zbor intern San Diego - San Francisco. Dupa sosirea pe aeroportul din San Francisco vei fi transferat la hotel.
Ziua 08

SAN FRANCISCO

Ziua de astazi o ai la dispozitie pentru a vizita pe cont propriu orasul. Iti recomandam sa nu ratezi ocazia de a face o plimbare cu cable car, sa petreci cateva ore in Fisherman’s Wharf, sa vizitezi Presidio si bineinteles sa traversezi cu tram car-ul Golden Gate Bridge. Poti admira panorama orasului de la Twin Peaks sau poti face o oprire la Girardeli Square.
Ziua 09

SAN FRANCISCO

Vei vizita astazi doua dintre orasele de pe coasta Pacificului, Carmel si Monterey, trecand pe celebra sosea 17 Miles Drive. Monterey este celebru pentru acvariul sau iar Carmel este un orasel cochet, cu multe magazine si vile de lux. Vei lua pranzul la un restaurant local.
Regim mese - Pranz
Ziua 10

SAN FRANCISCO

Ziua de astazi este libera pentru a vizita orasul sau pentru cumparaturi.
Ziua 11

PLECARE DIN SAN FRANCISCO

Vei fi transferat de la hotel la aeroport in San Francisco.
Ziua 12

SOSIRE IN BUCURESTI


Family experience in SUA Vest

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.740.903 zile de vacanta vandute
 • 260.646.905 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia