Asia

Explore Coreea de Sud & Taiwan, 13 zile Circuit privat

13 zile / 12 nopti
4150 € / pers.
Vei vizita Seul, Daegu, Gyeongju, Haeinsa, Busan, Taiwan, Taipei

Incepand de la:

4150 € / pers.
Vezi tarife
13 zile

Durata vacanta

2 tari

Vizitate

7 locatii

Explorate

Incepand de la:

4150 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Circuit privat
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare medicala
Inclusa

Eturia iti propune un circuit in Coreea de Sud si Taiwan, o vacanta in care vei descoperi cele mai importante atractii turistice ale acestor destinatii. Vei vizita animata capitala Seul, orasul Gyeongju cu interesantele sale monumente istorice, dar si metropola Busan, un centru urban modern si dinamic. Apoi vei calatori in Taiwan unde vei avea ocazia sa vizitezi cele mai importante monumente istorice ale capitalei Taipei si imprejurimile sale, vei explora unul din cele noua parcuri naturale, Parcul National Yangmingshan si, nu in ultimul rand, vei face cunostina cu traditiile si cultura acestei tari inca nerecunoscuta in totalitate la nivel mondial.

 • Cazare 12 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat pentru tururile incluse
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Explore Coreea de Sud & Taiwan, 13 zile Itinerar

 • Zbor TURKISH AIRLINES Bucuresti  -  Istanbul

  Durata: 01:10

  Plecare Bucuresti , ora 21:30 Sosire Istanbul , ora 23:00

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Seul

  Durata: 09:45

  Plecare Istanbul , ora 01:40 Sosire Seul , ora 17:40

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer aeroport - hotel Seul

  Dupa sosirea pe aeroportul international din Seul te vei transfera pe cont propriu la hotel.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Seul

  Lotte City Myeongdong, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Tur de oras Seul

  Durata: 6 h

  Vei face un tur de oras al capitalei sud-coreene in care vei vizita cateva dintre principalele sale atractii turistice: Vei incepe cu Palatul Gyeongbokkung, construit in 1394. Chiar daca in urma invaziei japoneze din 1592-1598, mare parte a palatului a fost distrus, cele 7. 700 camere ale sale au fost restaurate in secolul XIX, in timpul domniei regelui Gojong. In mod remarcabil, edificiile cele mai reprezentative ale dinastiei Joseon, Pavilionul Gyeonghoe-ru si iazul Hyangwonjeong sunt intacte. In partea din spate a portii principale vei observa si Palatul prezidential Cheongwadae. Vei asista la ceremonia de schimbare a garzii dupa care vei explora Strada Insadong, ce se remarca prin magazinele de suveniruri si galeriile de arta dar si piata locala Gwangjang, locatie in care putem testa cele mai diverse preparate de street food specifice bucatariei coreene. In cadrul turului vei vzita si Templul Jogyesa, unul dintre cele mai importante temple buddhiste coreene, templul principal al Ordinului Jogye.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Palatul Gyeongbokgung

  Durata: 1 h

  Vei vizita Palatul Gyeongbokgung, centrul de putere in timpul Dinastiei Joseon. Aici vei avea ocazia sa vzi ceremonia de schimbarea a garzii. In partea din spate a portii principale vei observa si Palatul prezidential Cheongwadae, dar si muzeul cu acelasi nume.

 • Vizita satul Bukchon Hanok

  Durata: 1 h

  Vei face un tur pe jos in Bukchon, numit si Satul din Nord, zona rezidentiala traditionala aflata in inima orasului Seul, intre palatul Gyeongbokkung si Changdeokkung. Istoria de 600 de ani a Bukchon coincide cu varsta orasului. In cadrul turului vei admira farmecul caselor traditionale coreene numite Hanok.

 • Vizita Turnul Seul

  Durata: 0.3 h

  Vei vizita Turnul Seul, de unde vei avea o panorama impresionanta asupra capitalei, pentru ca in final sa te opresti pe malul paraului Cheonggyecheon, un canal de 5. 3 km transformat, in anul 2005, intr-o zona de agrement foarte populara.

 • Cazare Seul

  Lotte City Myeongdong, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Seul

  Ziua de astazi este la dispozitie pentru a vizita orasul Seul pe cont propriu. iti recomandam o vizita la Piata Namdaemoon, la Muzeul Satului Corean Yongin sau la Fortareata Hwaseong (Suwon). Optional poti face o excursie in Zona Demilitarizata (DMZ), la granita dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud.

 • Cazare Seul

  Lotte City Myeongdong, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - gara Seul

  Dupa micul dejun vei fi transferat catre gara din Seul de unde vei lua trenul catre Daegu.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Templul Haeinsa

  Durata: 1 h

  Vei vizita Templul Haeinsa, situat intr-o zona muntoasa izolata, in sudul peninsulei coreene. Templul gazduieste renumitele Tripitaka Koreana, cea mai completa colectie de scripturi buddhiste, cu o vechime de 800 de ani, ce insumeaza un numar de 81.350 de tipare dreptunghiulare de lemn, gravate pe ambele parti. Aceasta lucrare buddhista, cea mai completa a timpului sau, este astazi parte a patrimoniului universal UNESCO.

 • Transfer cu trenul Seul - Daegu

  Durata: 2 h

  Vei calatori cu trenul de mare viteza timp de 2 ore catre catre Daegu.

  Tip serviciu: SIB (in regim sharing, impreuna cu alti turisti)

 • Transfer Dongdaegu - Gyeongju

  In Dongdaegu te vei intalni cu ghidul si vei fi transferat catre Gyeongju, oprindu-te pe traseu sa vizitezi Templul Haeinsa.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Gyeongju

  Gyeongju Suites, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup Gyeongju

  Vei face un tur de oras in Gyeongju si vei vizita cateva dintre principalele sale atractii turistice.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita complexului Daereungwon

  Durata: 1.5 h

  Vei vizita complexul Daereungwon din asa numitul Parc Tumuli. Acesta gazduieste mormintele regale datand din perioada Dinastiei Silla. Numeroasele artefacte gasite in aceste morminte arata un remarcabil progres tehnologic si cultural al aceastei perioade. Parcul Tumuli face parte Zona istorica Gyeongju, cea de-a doua arie protejata UNESCO din Gyeongju.

 • Vizita Observatorul Cheomseongdae

  Durata: 1 h

  Vei vizita Cheomseongdae - cel mai vechi observator astronomic existent in Asia. Turnul este construit din 362 de blocuri de granit care reprezinta cele 362 de zile ale anului lunar.

 • Vizita Templul Bulguksa

  Durata: 0.5 h

  Vei vizita Templul Bulguksa, aflat pe pantele Muntelui Tohamsan. Construit in timpul dinastiei Silla, tempul este impartit in trei zone: Birojeon (Sala Vairocana), Daeungjeon (Sala Marei Ilumininari) si Geungnakjeon (Sala Beatitudinii Supreme). Aceste zone precum si terase de piatra podurile si cele doua pagode - Seokgatap si Dabotap au fost create pentru a reprezenta taramul lui Buddha. Seokguram si Templul Bulguksa reprezinta esenta culturii coreene budiste, fiind primele monumente din Coreea inscrise in patrimoniul UNESCO.

 • Vizita Palatul Donggung si iazul Wolji

  Durata: 2 h

  Vei face o plimbare pe malul iasului Wolji si vei admira Palatul Donggung, ambele facand parte din complexul antic Silla construit din oradinul Regelui Munmu in 674.

 • Vizita Grota Seokguram

  Durata: 1 h

  Vei vizita Grota Seokguram, o grota artificiala in care se afla o statuie monumentala a lui Buddha privind catre mare, inconjurat de cei 10 discipoli. Statuile sunt considerate drept o capodopera a artei budiste din Asia de Est si sunt protejate de UNESCO.

 • Cazare Gyeongju

  Gyeongju Suites, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Vizita satului traditional Yangdong

  Durata: 2 h

  Vei vizita satul traditional Yangdong, inscris in lista Patrimoniului UNESCO, un sat traditional perfect conservat, reprezentativ pentru aristocratia coreana din timpul Dinastiei Joseon (sec al XIV-lea).

 • Transfer privat de grup Gyeongju - Busan

  Vei fi transferat din Gyeongju spre Busan.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita la Homigot Sunrise Square

  Homigot este cel mai estic punct al peninsulei coreene si se traduce prin coada tigrului, deoarece peninsula seamana cu un tigru. In fiecare an, de 1 ianuarie, aici are loc Festivalul rasaritului, in cadrul caruia se celebreaza primul rasarit de soare al Coreei din Noul An. Plaja gazduieste, de asemenea, sculptura Hands of Harmony, o sculptura masiva din bronz ce infatiseaza mana dreapta, intr-un mic golf din ocean si mana stanga, aflata pe uscat in partea opusa, pentru a transmite mesajul ca toti oamenii traiesc impreuna ajutandu-se unii pe altii.

 • Vizita Templul Haedong Yonggung

  Durata: 1 h

  Templul Haedong Yonggung este un templu buddhist construit in 1376 in timpul Dinastiei Goryeo si este unul dintre putinele temple coreene situate pe malul marii. Templul a fost distrus de japonezi in secolului al XVI-lea si reconstruit in anul 1930.

 • Cazare Busan

  Crown Harbor, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup de jumatate de zi Busan

  Vei face un tur de jumatate de zi in Busan.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita piata de peste Jagalchi

  Vei vizita Piata de peste Jakalchi, una dintre cele mai mari piete de gen, unde vei lua contact cu lumea comertului cu peste si fructe de mare, o incredibila experienta a simturilor. Iti recomandam ca inainte de a parasi piata sa gusti celebrul sashimi coreean.

 • Vizita piata locala Gukje

  Vei vizita Piata Gukje, cea mai mare piata de produse nealimentare a Busan-ului, unde vei gasi magazine de suveniruri si articole de imbracaminte la preturi mici. Coreenii sunt renumiti pentru produse textile si ochelari - toate la preturi accesibile.

 • Cazare Busan

  Crown Harbor, Standard room, meal plan Mic dejun

 • Transfer hotel - aeroport Busan

  Vei fi transferat la aeroportul din Busan.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor PUS - Gimhae International Airport  -  TPE Aeroportul Internațional Taiwan Taoyuan

  Durata: 01:25

  Plecare PUS - Gimhae International Airport , ora 12:00 Sosire TPE Aeroportul Internațional Taiwan Taoyuan , ora 13:25

  Inclus: taxa de aeroport

 • Transfer aeroport - hotel Taipei

  Dupa sosirea pe aeroportul din Taipei vei fi transferat la hotel.

 • Tur de oras privat Taipei

  Vei face un tur al orasului Taipei. Vei vizita Muzeul Palatului care gazduieste peste 620. 000 din cele mai importante obiecte ale artei si culturii chineze, exemplificand peste 5000 de ani de istorie. Apoi vei vizita Memorialul Chiang Kai-Shek, ridicat in onoarea renumitului maresal, liderul politic si militar al Republicii Chineze in sec al XX-lea. Apoi te indrepti spre Turnul Taipei 101, cea mai mare cladire din lume, din 2004 si pana in 2010, cand a fost surclasat de Burj Khalifa. Vei urca la etajul 89 cu liftul super rapid, iar de aici de aici vei admira panorama impresionanta.

 • Vizita Templul Longshan

  Vei vizita Templul Long Shan, templu construit in Taipei in 1738 de catre emigranti din Fujian, China. Dupa distrugerile suferite in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial templul a fost reconstruit astfel incat astazi poate fi admirat, fiind un exemplu clasic de arhitectura taiwaneza cu influente din sudul Chinei.

 • Vizita Monumentul memorial Chiang Kai-shek

  Vei vizita Monumentul memorial Chiang Kai-shek ridicat in memoria lui Chiang Kai-shek, fost presedinte al Republicii Chineze Taiwan. Monumentul este inprejmuit de un parc pitoresc si este flancat de Teatrul National si Opera Nationala. De culoare alba, monumentul are un acoperis ce se ridica pana la 76 de metri. Forma sa octogonala este inspirata din simbolismul chinez al cifrei 8 si care inseamna bogatie si noroc. De asemenea vei trece pe langa cladirea in care se afla sediul oficial al presedentiei Taiwanului.

 • Vizita Taipei 101

  Vei vizita turnul Taipei 101. Acesta este un zgarie-nori ce gazduieste centrul financiar taiwanez si a fost pentru o vreme cea mai inalta cladire din lume. In iulie 2011, turnul a primit premiul LEED Platinum certificandu-i-se titlul de cea mai mare cladire ecologica din lume.

 • Cazare Taipei

  Sonnien Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur in Jiufen

  Astazi veti vizita Jiufen, un vechi sat de munte din districtul Ruifang, cu cea mai faimoasa strada veche din Taiwan, unde veti gasi mancare autentica, arhitectura traditional chineza si o vedere panoramica deosebita asupra porturilor Su Ao si Keelung. Intregul sat este construit pe zona de panta, astfel incat sa va puteti bucura de oriunde de panorama asupra coastei nordice a Taiwanului.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita in districtul Tamsui

  Apoi veti vizita districtul Tamsui, situat pe malul marii, cunoscut ca loc de belvedere pentru vizionarea apusului de soare catre stramtoarea Taiwan. Tamsui Old Street este o zona de promenada cu magazine, restaurante, cafenele si gustari xiaochi.

 • Cazare Taipei

  Sonnien Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Vizita la Parcul National Yangmingshan

  Astazi vei vizita Parcul National Yangmingshan, unul dintre cele noua parcuri nationale din Taiwan, situat intre Taipei si New Taipei City. Parcul este renumit pentru ciresii infloriti, izvoarele termale si traseele de drumetie, aici aflandu-se si cel mai inalt vulcan inactiv din Taiwan, Muntele Sapte Stele (1.120 m).

 • Cazare Taipei

  Sonnien Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera in Taipei

  Vei avea timp la dispozitie pentru a explora capitala tarii pe cont propriu sau pentru a merge la cumparaturi.

 • Cazare Taipei

  Sonnien Hotel, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer hotel - aeroport in Taipei

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Taipei.

 • Zbor TURKISH AIRLINES TPE Aeroportul Internațional Taiwan Taoyuan  -  Istanbul

  Durata: 12:10

  Plecare TPE Aeroportul Internațional Taiwan Taoyuan , ora 21:55 Sosire Istanbul , ora 05:10

  Inclus: taxa de aeroport

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Bucuresti

  Durata: 01:00

  Plecare Istanbul , ora 07:10 Sosire Bucuresti , ora 08:30

  Inclus: taxa de aeroport

Optiuni Cazare Hoteluri

Lotte City Myeongdong 4*
Seul

Lotte City Myeongdong 4 *

Standard room

Mic dejun

LOTTE City Hotel Myeongdong este situat intre Myeongdong, centrul de afaceri si de cumparaturi din S...  [ Citeste tot ]

Gyeongju Suites 4*
Gyeongju

Gyeongju Suites 4 *

Standard room

Mic dejun

 

Crown Harbor 4*
Busan

Crown Harbor 4 *

Standard room

Mic dejun

Situat in centrul orasului Busan, Crown Harbour Hotel isi intampina clientii in cele 500 camere care...  [ Citeste tot ]

Sonnien Hotel 4*
Taipei

Sonnien Hotel 4 *

Standard Room

Mic dejun

Hotelul Song Ning, discret si simplu, care sustine servicii cordiale si cazare confortabila, locuies...  [ Citeste tot ]

Click pentru a vedea harta

Coreea de Sud Sfaturi

Respectul este foarte important pentru coreeni, astfel ca, in cazul intalnirilor salutul se face printr-o strangere de maini sau printr-o inclinare usoara a capului. Persoanele mai in varsta tind sa va puna intrebari legate de familia sau ocupatia dumnevoastra; daca va simtiti deranjati oferiti raspunsuri scurte si incercati discret sa schimbati subiectul. Atunci cand primiti un obiect de la o persoana mai in varsta decat dumneavoastra trebuie sa il luati intotdeauna cu ambele maini. Nu va angajati in discutii pe teme politice si evitati subiecte precum ocupatia japoneza, Razboiul din Coreea, politica externa a SUA si evitati sa faceti aprecieri pozitive la adresa Coreei de Nord. Atunci cand sunteti invitat la o familie de coreeni este bine sa va scoateti incaltamintea si sa aduceti un cadou gazdelor; in timpul mesei este neopoliticos sa vorbiti, astfel incat nu trebuie sa va surprinda linistea de la masa. De asemenea nu trebuie sa incepeti sa mancati inainte ca cea mai in varsta persoana de la masa sa o faca. In timpul mesei este nepoliticos sa ridicati farfuriile sau bolurile de pe masa. Atunci cand lasati bacsis intr-un restaurant se recomanda ca suma respectiva de bani sa fie introdusa sau inmanata direct chelnerului si nu lasata impreuna cu nota de plata. Comportamentul intr-un templu trebuie sa fie decent si plin de respect. Este recomandat sa purtati haine decente; atat femeile, cat si barbatii trebuie sa-si acopere picioarele si umerii la intrarea in temple. Se considera lipsa de politete sa intrati in aceste locuri in pantaloni scurti sau stramti, cu fuste mini, sau cu tricouri cu bretele.

Coreea de Sud
Coreea de Sud
Coreea de Sud

Informatii legate de viza turistica in Coreea de Sud gasiti aici

Ghid de calatorie Coreea de Sud

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Coreea de Sud

Taiwan Sfaturi

Taiwan
Taiwan
Taiwan
Taiwan

Informatii legate de viza turistica in Taiwan gasiti aici

Ghid de calatorie Taiwan

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Taiwan

Cand sa vizitezi Coreea de Sud Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Coreea de Sud
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Cand sa vizitezi Taiwan Vremea

In turism exista trei sezoane principale: Sezon de Varf (High Season), Extrasezon (Low Season) si Sezon intermediar (Shoulder Season), fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Ghidul de mai jos va va ajuta sa decideti care perioada este cea mai potrivita stilului vostru de calatorie.

  ian feb mar apr mai iun iul aug sep oct noi dec
Taiwan
Intermediar (Shoulder)
De Varf (High)
Extrasezon (Low)
Sarbatori (Celebration)

Eturia De ce

 • Consultantii nostri sunt specializati pe regiuni pe care le-au explorat in detaliu ca sa-ti poata oferi cele mai bune recomandari.
 • Iti punem la dispozitie ghiduri complete si sfaturi de calatorie personalizate pentru vacanta ta, iar in excursiile de grup beneficiezi de asistenta in limba romana.
 • Recomandat Up Up Your Service
  Recomandat Up Your Service si Ron Kaufman, lider global in construirea culturii serviciilor superioare.
 • Iti oferim un raport excelent calitate/pret, garantat datorita parteneriatelor semnate cu 550 de hoteluri si agentii de turism si colaborarilor cu 150 de companii specializate in managementul destinatiei din jurul lumii.
 • Tariful vacantei include zboruri, taxe de aeroport, cazari selectionate, asigurare complexa de calatorie.
 • Vacantele complexe inglobeaza tururi, ghizi locali, taxe de acces la obiective, activitati, mesele specificate in program, dar si bacsisul pentru ghizii si soferii ce-ti sunt permanent alaturi in vacanta.
 • Pe toata durata vacantei, iti oferim suport 24/7.
 • Vacantele noastre includ un pachet de asigurare complexa de calatorie Colonnade.
 • Asigurarea medicala este inclusa implicit in toate pachetele si acopera si imbolnavirea de COVID-19 inainte sau in timpul calatoriei.
 • Eturia este membru ANAT
Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Aboneaza-te la newsletter si castiga automat un voucher in valoare de 50 euro!

Poti folosi voucher-ul la urmatoarea achizitie de peste 1.500 euro/pachet/persoana, efectuata in perioada 01.08.2022 - 31.10.2022, ora 17:00.

Regulamentul Campaniei

Promotii si Oferte speciale