Excursie Republica Dominicana - Eturia Agentie turism

Eturia - Agentie de turism

Discover Republica Dominicana

 • Alcazar de Colon, Santo Domingo, Republica Dominicana Poza realizata de Andreea Dragan, martie 2015
 • Discover Republica Dominicana
 • Discover Republica Dominicana
 • Discover Republica Dominicana
 • Discover Republica Dominicana
 • Discover Republica Dominicana
Specialist: Republica Dominicana

CRISTINA

031.9998

office@eturia.ro

Itinerar

Eturia te invita sa decoperi un tinut parca binecuvantat, aflat la Marea Caraibelor: Republica Dominicana.

Ziua 01

SOSIRE IN PUNTA CANA

Dupa sosire pe aeroportul din Punta Cana, vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Cina
Ziua 02-04

PUNTA CANA

Vei petrece zile minunate pe plajele cu nisip fin ale Marii Caraibelor. Te poti relaxa pe plaja, poti practica sporturi nautice, te vei bucura de facilitatile resortului sau poti alege din multitudinea de tururi optionale.
Regim mese - All Inclusive
Ziua 05

PUNTA CANA - SAMANA

Vei fi transferat intr-un cadru pitoresc pana la portul din Sabana del Mar, unde te vei imbarca pe ferry boat pana la insula Cayo Levantado, situata in golful Samana. Vei fi intampinat de plaje cu nisip fin si ape turquoise ce creeaza ambientul perfect pentru relaxare.
Regim mese - All Inclusive
Ziua 06-08

CAYO LEVANTADO

Ai cateva zile la dispozitie pentru a te rasfata in cadrul resortului sau pentru a explora aceasta minunata insula de 1.5 km cu o vegetatie luxurianta si care ofera cele mai impresionante plaje din Caraibe. Apele nu foarte adanci ce inconjoara insula adapostesc mici recife de corali oferind sesiuni de inot si snorkeling extraordinare in care veti putea observa o fascinanta si colorata viata marina.
Regim mese - All Inclusive
Ziua 09

CAYO LEVANTADO - PUERTO PLATA

Dimineata, dupa micul dejun, vei fi transferat cu ferry pana la Samana de unde vei continua transferul pana la Puerto Plata. Dupa amiaza o ai libera pentru relaxare pe plajele cu nisip fin si apa cristalina.
Ziua 10

PUERTO PLATA

Vei face un tur de o jumatate de zi in Puerto Plata, in care vei vizita cateva dintre cele mai importante atractii, cum ar fi Fortul San Felipe construit odata cu descoperirea orasului, muzeul Amber amplasat intr-un gratios conac colonial din centrul orasului, Central Park si imprejurimile acestuia, de unde vei putea achizitiona suveniruri specifice zonei, dar si centrul de imbuteliere al plantelor din care se fabrica romul Brugal, cel mai cunoscut producator de rom din Republica Dominicana, apoi vei lua pranzul intr-un restaurant traditional.
Regim mese - All Inclusive
Ziua 11

PUERTO PLATA

In sejurul petrecut in Puerto Plata iti vei organiza timpul asa cum doresti. Vei descoperi acest mic oras de coasta si minunatele sale imprejurimi. Te poti bucura in liniste de facilitatile resortului, de soare si mare, poti practica o multitudine de sporturi acvatice.
Regim mese - All Inclusive
Ziua 12

PUERTO PLATA - SANTO DOMINGO

Astazi ti se va asigura transferul in Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 13

SANTO DOMINGO

Astazi vei face un tur de jumatate de zi in capitala Republicii Dominicane - Santo Domingo, admirand arhitectura coloniala incepand cu prima catedrala din America si pana la Alcazar de Colon, construita in 1550 de Diego Columb, fiul lui Christofor. Vei face o plimbare in partea de nord a Pietei Colomb, unde vei vedea statuia lui Colomb, primita cadou din partea Frantei in 1887. Vei avea timp la dispozitie pentru shopping in Calle El Conde.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 14

SANTO DOMINGO

Aceasta zi este libera pentru a descoperi pe cont propriu orasul. Poti vizita impresionanta Catedrala Santo Domingo, Primada de America cea mai veche catedrala a Americii, dar si numeroase obiective istorice precum National Pantheon si aleile pe care se insiruie case in stil architectonic colonial, Puerta del Conde, Alcazar de Colomb sau Gradina Botanica.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 15

PLECARE DIN SANTO DOMINGO

Transfer din Santo Domingo la aeroport in Punta Cana.
Regim mese - Mic dejun

Discover Republica Dominicana

 • taxe de aeroport incluse taxe de aeroport incluse

Impresii de calatorie

Experienta

 • 10 ani de turism
 • 1.736.696 zile de vacanta vandute
 • 257.982.484 km parcursi de clientii Eturia
 • 106 de destinatii inspectate

Vacante linistite

 • Fara costuri ascunse!
 • Telefon de urgenta 24/7
 • Ghiduri si sfaturi de calatorie
 • 85% dintre clientii nostri ne-au acordat calificativul: excelent.

Tarife competitive

 • Parteneriatele semnate cu 160 tour operatori locali si cu 322 de hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.
 • Parteneriate avute cu cele mai bune companii aeriene din lume ne-au permis sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

Traveller Club

 • Acumulezi automat sume de bani la fiecare calatorie
 • Discounturi si beneficii dedicate membrilor
 • 100% tailor made pentru membrii clubului

Statistici Eturia