America de Nord

Discover SUA Vest cu Razvan Pascu, 13 zile - august 2021 Grup cu Razvan Pascu

13 zile / 11 nopti
4050 € / pers.
Vei vizita San Francisco, Merced, Parcul National Yosemite, Mammoth Lakes, Death Valley, Las Vegas, Grand Canyon, Los Angeles, Monterey

Incepand de la:

4050 € / pers.
Vezi tarife
13 zile

Durata vacanta

1 tari

Vizitate

9 locatii

Explorate

Incepand de la:

4050 € / pers.
Vezi tarife
Vacante
Tip vacanta
Grup cu Razvan Pascu
Zbor
Zbor & taxe de aeroport
Incluse
Asigurare
Asigurare Collonade
Inclusa

Eturia impreuna cu Razvan Pascu te invita intr-un circuit pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii. Pentru inceput vei ajunge in celebra metropola San Francisco, unde vei face un tur de oras, iar in ziua libera vei putea vizita binecunoscuta insula Alcatraz. Vei explora apoi doua dintre cele mai rafinate statiuni de pe coasta de vest a Statelor Unite, Monterey si Carmel, strabatand celebrul traseu 17 Miles Drive, dupa care vei ajunge in Parcul National Yosemite. Va urma orasul distractiei fara sfarsit, Las Vegas, dar mai intai vei trece prin cea mai calduroasa regiune a Statelor Unite, Death Valley. Vei admira si Marele Canion si renumitul Baraj Hoover, iar ultima oprire va fi in Los Angeles, unde te vei plimba pe Walk of Fame si vei face o vizita in exclusivistul cartier Beverly Hills.

 • Cazare 11 nopti
 • Transferuri, tururi, vizite incluse
 • Serviciile unui ghid local experimentat
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Insotitor de grup din partea Eturia
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7

Discover SUA Vest cu Razvan Pascu, 13 zile - august 2021 Itinerar

 • Zbor TURKISH AIRLINES Bucuresti  -  Istanbul

  Durata: 1h 25m

  Plecare Bucuresti - 27.08.2021 , ora 09:45 Sosire Istanbul - 27.08.2021 , ora 11:10

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  San Francisco

  Durata: 13h 25m

  Plecare Istanbul - 27.08.2021 , ora 13:15 Sosire San Francisco - 27.08.2021 , ora 16:40

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Transfer privat de grup aeroport - hotel San Francisco

  Durata: 0.5 h

  Dupa sosirea pe aeroportul din San Francisco vei fi transferat la hotel.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cina restaurant local San Francisco

  Durata: 2 h

  Seara vei servi cina la un restaurant local, din zona animata a portului.

  Tip masa: Cina

 • Cazare San Francisco

  Holiday Inn Express & Suites Fisherman's Wharf, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de grup San Francisco

  Durata: 8 h

  Dupa micul dejun vei pleca intr-un tur al cosmopolitului oras San Francisco. San Francisco este unul din cele mai fotografiate si filmate metropole din lume, un mix intre istorie si modernismul sofisticat. Construit pe mai multe coline, orasul este o bijuterie a golfului de la poalele muntilor. Punctele de interes pe care le vei vizita sunt: cartierul financiar Union Square, cel mai animat cartier din intregul San Francisco ce cuprinde hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, galerii de arta si cluburi de noapte. Chinatown este un punct de interes in San Francisco, fiind cel mai mare Chinatown din afara Asiei, dar si cel mai vechi de acest gen din America de Nord. Vei traversa apoi celebrul pod Golden Gate, pentru a ajunge in micutul orasel Sausalito dincolo de golf, pentru a realiza cele mai frumoase poze

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare San Francisco

  Holiday Inn Express & Suites Fisherman's Wharf, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera San Francisco

  Ai intreaga zi la dispozitie pentru a vizita pe cont propriu orasul. Iti recomandam sa nu ratezi ocazia de a face o plimbare cu cable car, sa petreci cateva ore in Fisherman's Wharf, sa vizitezi Presidio si bineinteles sa traversezi cu tram car-ul Golden Gate Bridge. Poti admira panorama orasului de la Twin Peaks, poti face o oprire la Girardeli Square, o plimbare pe Lombard Street, sau poti alege sa vizitezi Alcatraz, celebra insula inchisoare intre 1934 si 1963, care l-a avut printre altii ca “oaspete" si pe Al Capone si care acum este muzeu.

 • Cazare San Francisco

  Holiday Inn Express & Suites Fisherman's Wharf, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup San Francisco - Monterey - Merced

  Durata: 4 h

  Dupa micul dejun te vei indrepta spre Monterey si mai apoi spre Merced, unde te vei caza la hotelul mentionat. Pe traseu te vei opri la campusurile Google si Facebook pentru o scurta vizita.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Monterey - 17 Mile Drive - Carmel - Merced

  Durata: 4 h

  Vei vizita superbul port Monterey si zona de promenada Cannery Row, cunoscuta din romanele autorului John Steinbeck, dupa care vei pleca in circuitul 17 Mile Drive, poate cea mai cunoscuta atractie din regiune, o plimbare panoramica la Ocean de 17 mile pana la intrarea in orasul Carmel dinspre Big Sur. Este un drum ingust care merge de-a lungul coastei Oceanului Pacific si ofera cateva atractii unice; printre cele mai spectaculoase se numara Lone Cypress si Carmel Highlands & the Mission - leaganul artei californiene. Aici foarte multi artisti isi petrec vacanta, un loc perfect pentru iubitorii de arta, cu multe galerii si expozitii. Pe traseul 17 Miles Drive se afla cel mai fotografiat copac din lume, un chiparos (Cupressus macrocarpa) crescut pe o stanca ce se inalta direct din ocean. Te vei indrepta apoi spre Merced unde vei innopta. Merced este denumit dupa raul cu acelasi nume ce curge in apropiere. De asemenea, Merced este cunoscut ca “Poarta de intrare in Yosemite”.

 • Cazare Merced

  Courtyard by Marriott Merced, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Merced - Parcul National Yosemite

  Durata: 2 h

  Dupa micul dejun vei calatori spre Parcul National Yosemite, unul dintre cele mai frumoase parcuri nationale existente pe teritoriul Statului California.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Tur privat de grup Parcul National Yosemite

  Parcul National Yosemite este unul dintre cele mai spectaculoase parcuri nationale de pe continentul american, avand o suprafata de peste 3.000 Km² si intinzandu-se de-a lungul versantilor vestici ai Muntilor Sierra Nevada. Yosemite este vizitat de peste 3,5 milioane de turisti in fiecare an si a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO in 1984. Vei descoperi cele mai importante atractii ale sale precum impunatorul Half Dome, Valea Yosemite, Cascadele Bridalveil si Yosemite si vei lua cu noi amintirea unei zile de vis in mijlocul maretiei naturii.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Transfer privat de grup Parcul National Yosemite – statiunea Mammoth Lakes

  Durata: 6 h

  Dupa vizitarea parcului, te vei indrepta spre Mammoth Lakes unde vei fi cazat. Acesta se afla in arealul Vaii Owens, intr-o zona geologic activa cu numeroase izvoare termale, izvoare de ape minerale carbogazoase si formatiuni de obsidian; localizata in zona inaltimilor muntilor Sierra Nevada, la granita de est a Parcului National Yosemite, statiunea Mammoth Lakes este inconjurata de ghetari pitoresti si creste muntoase inalte.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Mammoth Lakes

  Mammoth Mountain Inn, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Mammoth Lakes - Death Valley

  Durata: 4 h

  Astazi te vei indrepta spre Death Valley, unde vei vizita cele mai importante atractii.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Death Valley & Muzeul Boraxului

  Durata: 2 h

  Vei vizita Death Valley cu cele mai importante atractii: Furnace Creek, spectaculoasa oaza din mijlocul desertului, un resort de 5 stele impresionant datorita arhitecturii si locatiei. Vei vizita apoi dunele de nisip Stovepipe, unde razele soarelui formeaza peisaje spectaculoase. Vei vizita si Muzeul Boraxului. Boraxul apare in natura sub forma cristalina sau masiva, asemanator anhidritului, gipsului sau sarii geme.

 • Transfer privat de grup Death Valley – Las Vegas

  Durata: 2 h

  Dupa ce vei vizita Death Valley, te vei indrepta spre vestitul Las Vegas, unde te vei caza la un hotel de pe The Strip, cea mai cunoscuta si mai animata artera din oras. Seara vei putea admira luminile si cazinourile gigant din Las Vegas.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Las Vegas

  Treasure Island Las Vegas, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Las Vegas - Marele Canion - Las Vegas

  Durata: 4 h

  Dupa micul dejun te vei indrepta spre Marele Canion al Raului Colorado, iar seara te vei intoarce in Las Vegas.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Vizita Marele Canion

  Durata: 4 h

  In drum spre Marele Canion vei trece pe langa Barajul Hoover, cunoscut si ca Boulder Dam, o constructie impresionanta, considerata una din cele sapte minuni industriale ale lumii. Construit intre 1931 - 1936 in Black Canyon, pe Raul Colorado acesta are o inaltime de 221 m deasupra nivelului apei. Numele complexului hidroenergetic a fost dat in onoarea Presedintelui Herbert Hoover. Vei ajunge apoi pe partea vestica a celui mai impresionant canion din lume, canion format pe Raul Colorado. Rezultatul eroziunii de milioane de ani a fluviului, canionul are o lungime de aproximativ 447 km, o latime ce oscileaza intre 400 m si 24 Km si o adancime maxima de circa 1.600 m. Monumentalul canion face parte aproape integral din Parcul National Marele Canion - unul dintre primele parcuri nationale ale SUA. Va fi o zi memorabila.

 • Cazare Las Vegas

  Treasure Island Las Vegas, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Las Vegas

  Astazi ai o zi intreaga la dispozitie pentru a te relaxa sau pentru a explora pe cont propriu orasul Las Vegas. Iubitorilor de arta le recomandam sa viziteze capodoperele unora dintre cei mai mari artisti ai lumii la Muzeul Guggenheim Hermitage din Resortul The Venetian (resort in care estereprodusa atmosfera Venetiei italiene). Langa Venetian se afla unul dintre resorturile cele mai luxoase - MGM Grand. Iti recomandam sa nu ratezi, in interiorul cazinoului MGM Grand, Habitatul leilor. Bellagio, cu principala atractie - fantanile, este faimos si pentru eleganta interioarelor si pentru Fiori di Como, 2. 000 de flori din sticla care acopera 190 m2;. Poti merge la Ceasar Palace, resort ce reda atmosfera Romei. Nu uita sa arunci o moneda in replica Fantanii Trevi. Poti face poze memorabile Excalibur, resort cucea mai spectaculoasa fatada, ce reproduce un castel medieval cu toate detaliile arhitectonice. La Resortul Paris, asa cum reiese din nume vei trai experienta capitalei Frantei, ca atmosfera, muzica si gastronomie, New York - resort reproduce in toate detaliile metropola americana, incluzand Statuia Libertatii si Insula Manhattan. Pentru o seara de neuitat in Las Vegas iti recomandam sa nu ratezi spectacolele unice in lume, intre care Mamma Mia, The Beatles - Love, Phantom of the Opera sau renumitul Cirque du Soleil.

 • Cazare Las Vegas

  Treasure Island Las Vegas, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup Las Vegas - Los Angeles

  Durata: 5 h

  Dupa micul dejun vei fi transferat catre “orasul ingerilor” Los Angeles. Pe traseu vei trece prin Calico, un asa numit ghost town (oras fantoma) cu arhitectura specifica asezarilor din vestul salbatic, surprinsa in filmele americane. Calico isi intampina oaspetii cu animatori costumati in serifi sau cowboy. Iti vei continua apoi drumul spre Los Angeles.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Los Angeles

  Sofitel Los Angeles at Beverly Hills, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Tur privat de oras Los Angeles

  Durata: 8 h

  Dupa micul dejun vei face un tur al orasului californian si vei vedea principalele sale atractii turistice. Vei vizita Downtown LA, zona financiara a orasului, atractiva in special pentru zgarie norii impresionanti si cartierul mexican, dupa care te vei plimba pe Hollywood Walk of Fame Street (Hollywood Boulevard), strada pe care sunt imortalizate stelele filmului. Vei vizita Beverly Hills, zona rezidentiala a vedetelor si Rodeo Drive, celebra strada cu magazine de lux, iar la final vei ajunge in statiunea de plaja Santa Monica.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Cazare Los Angeles

  Sofitel Los Angeles at Beverly Hills, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Zi libera Los Angeles

  Ziua este libera pentru relaxare sau pentru a vizita pe cont propriu orasul. Daca timpul iti va permite, poti face o incursiune in San Diego sau viziteaza Disneyland. Iti recomandam o vizita la Parcul Universal Studios.

 • Cazare Los Angeles

  Sofitel Los Angeles at Beverly Hills, Standard Room, meal plan Mic dejun

 • Transfer privat de grup hotel - aeroport Los Angeles

  Vei fi transferat catre aeroportul din Los Angeles pentru a te imbarca in zborul catre casa.

  Tip serviciu: PVT (in regim privat)

 • Zbor TURKISH AIRLINES Los Angeles  -  Istanbul

  Durata: 13h 0m

  Plecare Los Angeles - 07.09.2021 , ora 18:35 Sosire Istanbul - 08.09.2021 , ora 17:35

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

 • Zbor TURKISH AIRLINES Istanbul  -  Bucuresti

  Durata: 1h 15m

  Plecare Istanbul - 08.09.2021 , ora 19:15 Sosire Bucuresti - 08.09.2021 , ora 20:30

  Inclus: taxa de aeroport (cu exceptia zborurilor charter)

Optiuni Cazare Hoteluri

Holiday Inn Express & Suites Fisherman's Wharf 4*
San Francisco

Holiday Inn Express & Suites Fisherman's Wharf 4 *

Standard Room

Mic dejun

Holiday Inn Fisherman’s Wharf este inconjurat de atractiile si diversele optiuni de luat masa din Fi...  [ Citeste tot ]

Courtyard by Marriott Merced 4*
Merced

Courtyard by Marriott Merced 4 *

Standard Room

Mic dejun

Courtyard by Marriott Merced este un hotel recent renovat situat convenabil chiar langa autostrada E...  [ Citeste tot ]

Mammoth Mountain Inn 4*
Mammoth Lakes

Mammoth Mountain Inn 4 *

Standard Room

Mic dejun

Amplasat la baza partiei din Mammoth Mountain, hotelul ofera camere confortabil amenajate, piscina i...  [ Citeste tot ]

Treasure Island Las Vegas 4*
Las Vegas

Treasure Island Las Vegas 4 *

Standard Room

Mic dejun

Situat pe Las Vegas Strip, acest hotel-cazino ofera o gama variata de restaurante, baruri, centru sp...  [ Citeste tot ]

Sofitel Los Angeles at Beverly Hills 4*
Los Angeles

Sofitel Los Angeles at Beverly Hills 4 *

Standard Room

Mic dejun

Sofitel Los Angeles at Beverly Hills este un hotel situat central, la intersectia dintre Beverly Hil...  [ Citeste tot ]

Statele Unite ale Americii Sfaturi

Comportamentul fata de reprezentantii autoritatilor americane (autoritati de frontiera, vama, politie etc.) trebuie sa fie caracterizat de politete, bunavointa si respect. Trebuie furnizate raspunsuri la toate intrebarile adresate de acestia si trebuie respectate cu exactitate indrumarile pe care ei le formuleaza. Recomandam sa se evite angajarea in discutii contradictorii cu reprezentantii acestor autoritati. In cazul in care, prin comportamentul lor, acestia cauzeaza incalcarea unui drept sau aduc atingere integritatii fizice sau demnitatii unei persoane, acea persoana are posibilitatea de a depune o plangere la autoritatea al carui reprezentant s-a comportat in mod necorespunzator. Recomandam insistent evitarea comentariilor adresate in mod special functionarilor din aeroporturi, relative la procedurile de verificare corporala si a bagajelor pentru calatoriile aeriene. Aceste masuri de verificare sunt dispuse in baza legii americane si orice comentariu nepotrivit in legatura cu acestea poate fi interpretat ca obstructionare a indeplinirii unei functii publice. Persoanei care este responsabila pentru astfel de comentarii ii poate fi refuzata imbarcarea. Recomandam ca, pe intreaga durata a sederii in Statele Unite, sa se pastreze scopul care a fost declarat la data obtinerii vizei de intrare. Desfasurarea de activitati lucrative pe teritoriul SUA nu este permisa decat in baza unui statut corespunzator, conferit de tipul de viza al fiecarei persoane. Imbracamintea de plaja: Imbracamintea purtata pe plajele Europei este perfect acceptabila si in SUA. Dusul: Cele mai multe bazine publice si waterparks iti vor cere sa-ti aloci cateva minute pentru un dus inainte de intrarea in apa. Topless. Trebuie stiut ca nu toate plajele permit ca doamnele sa apeleze la topless in special in zonele amenajate pentru familii. In waterpark-urile mari, (de exemplu Typhoon Lagoon, Wet n' Wild, etc.) topless-ul este interzis.

Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii

Informatii legate de viza turistica in Statele Unite ale Americii gasiti aici

Ghid de calatorie Statele Unite ale Americii

Vezi ghid

La ce sa te astepti in Statele Unite ale Americii

In SUA se pune foarte mare accent pe securitate, asadar atitudinea oricarui turist fata de autoritati este bine sa fie una cat mai sincera si corecta. Daca optezi pentru un self drive, regulile de circulatie trebuie respectate cu foarte mare atentie.

Daca doresti sa cumperi bauturi alcoolice, trebuie sa prezinti un act de identitate.

Uneori distantele parcurse pe jos sunt foarte mari de aceea este necesara o conditie fizica destul de buna.

Pe Coasta de Vest mai ales, dar in unele cazuri si pe Coasta de Est este foarte probabil ca hotelul sa dispuna de mai multe camere twin. Daca doresti o camera cu pat matrimonial si aceasta este disponibila, va trebui sa specifici acest detaliu la check-in. Nu se poate rezerva un anumit tip de camera in avans.

Unele hoteluri percep taxe suplimentare la check-in, de aceea este bine sa iti bugetezi si aproximativ 100 de dolari pentru astfel de situatii. Aceasta taxa nu poate fi achitata in avans sau inclusa in rezervare intrucat este o taxa locala.

Un card in USD este indispensabil pe teritoriul Sua . Practic daca se doreste inchirierea unei masini aceasta nu se poate face fara un card de credit.

De asemenea la cazare in hotel chiar daca aceasta este preplatita receptionerul solicita un card pentru garantia platii extraserviciilor (aici exista si varianta constituirii unui depozit cash) . Atat la inchirierea de masini sau garantarea la hotel se blocheaza o suma egala cu dublul sumei estimata pentru achitarea serviciilor.

Incepand de la
/ pers
Economisesti:
Adulti
peste 18 ani
2
Copii
0 - 18 ani
0
Ce varste au copiii care calatoresc cu tine?
Va informam ca datele introduse sunt strict confidentiale.
Beneficii abonare newsletter Eturia
 • Oferte speciale create doar pentru tine
 • Esti primul care afla de ofertele Eturia
 • Articole si sfaturi de calatorie personalizate

Newsletter Eturia

Fii la curent cu ofertele noastre si lasa-te inspirat de experientele Eturia!